![]() |
#2361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xserdo
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 73/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Gz comba xD
Btw. mam takie pytanie, jak brałem comba sorcem i zrobiłem addon knightem, to moge nadal knightem iść po comba -.^? AAaaa zapomniałem że Je'ru hunci faraonki!!! aaaaaa!! O jeeeeeeeezu to znów się stałoooo Je'ru padł i leci po ciałoooo! Pozdro parabolu -.^
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No co moge powiedziec wielkie Gratz za wszystkie akcje Je'ru wiecej masz ich w 3 h niz ja przez cala moja gre xD Red hp na behe
![]() Mynd Great hyderek widze.. mozesz ms blokowac 2 hydry ? ja chyba z 340 hp to padne od jednej na combo ;/ A te pioseneczki to niesa zle ta 1 jest fajna bo czesto jej slucham mmmm a 2 jakos mi sie niepodoba :> A wy jak robicie hota to odrazu sobie huncicie ;>
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Tak Tak Jeru sie nudzi
![]() ![]() ![]() ![]() Loot: [5 Broadów,P Arm,Soul Orb,800Gp ![]()
Niektórzy nienawidzą mnie, bo niczego im nie zazdroszczę... Ostatnio edytowany przez Jeru - 31-12-2007 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Imię: Xserdo
Poziom: 61
Skille: 73/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Hahuahaha xDD Tylko Ty potrafisz tak wastować xD
Weź jeszcze na nim padnij i będzie motyw do następnej piosenki xDDDDD Cu -.^ Edit: Je'ry załatwilem ci chłopaka, patrz Trade: 13:54 Elxarion [58]: Looking fore an gilrfreind 40+ Cute please ![]() Priv: 13:55 Xserdo [52]: mine riend want 13:55 Xserdo [52]: friend* 13:55 Xserdo [52]: 158ms 13:55 Elxarion [58]: She is girl? 13:55 Elxarion [58]: Okey cute ![]() 13:55 Xserdo [52]: she is girl 13:55 Xserdo [52]: her nick is "Je'ru" 13:55 Elxarion [58]: Okey off, i add to vip 13:56 Xserdo [52]: she is pretty 13:56 Elxarion [58]: Nice ![]() 13:56 Elxarion [58]: when she ocme online? 13:56 Xserdo [52]: i dont know 13:57 Elxarion [58]: ![]() 13:59 Elxarion [58]: You think she gonna like me? ![]() ASHauEHAUSHEUAhEAUShea
Ostatnio edytowany przez Xsercio - 31-12-2007 o 15:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Thario Stwola
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Poziom: 160
|
![]() xDDDD
Gz Jeru waste xDD zamiast tak wastowac to bys znalazl ed i bysmy poszli we 3 ![]() Mynd gdzie masz sski z poi?!?!?!!!!!11111oneoneone |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja znam dobrego ed ale ma 40lv~~ ; /
(TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JATO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JATO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JATO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA TO JA) Tylko nie pamiętam nicku... ![]()
![]() |
#2367 |
Guest
|
![]() Oj to sie dawno tak nie usmialam ...
Bede tu zagladac czesciej ![]() A tak pozatym to gratuluje wszystkich adv~, dedow, kazdego wastowania, itd . |
![]() |
![]() |
#2369 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xafcio to jak ścigamy się do 60,80,100 ? : >
Btw. Jak wygram to co mi dasz oprócz mhm xD Jer lecz się nubie ; /
![]() |
#2370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam nic z akcji
![]() ![]() ![]() ![]() hm 11Bp Ice Hmm/10Bp Gmp: ![]() HEPI NIU JER'''''''u!AVE. xd kk bd nad ranem;p
Niektórzy nienawidzą mnie, bo niczego im nie zazdroszczę... Ostatnio edytowany przez Jeru - 31-12-2007 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2371 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam ochoty grać.. więc tak sie błąkam..
![]() ![]() ![]() 18Bp Gmp: ![]()
![]() |
#2372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Imię: Enzos
|
![]() Jeru jak ty to robisz ze zawsze + wychodzicie .... mowia ze biednemu nigdy niepoleci nic tak jak w moim przypadk.... No teraz idz do szkoly i sie ucz a nie ciagle tibia
![]() Czy mi sie zdaje czy reszta zwolnila z ss ;> Mynd dodawaj cos z hydr czy dl jak wczesniej ;>
![]() |
#2373 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Master Mynd
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children Of Chaos
Poziom: 214
|
![]() @Up
Szkoła;p A jak bd miał wolny czas to bd go poświęcał dla kogoś ważniejszego niż ta gra ;p Od czasu do czasu coś dodam. Pzdr;]
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Imię: Fina Flain
Profesja: Elder Druid
Gildia: Noble Warriors
Poziom: 108
![]() |
![]() I bardzo dobrze Mynd
![]() Tak wlasnie powinno byc, walic ta gre! Powiedzcie mi co z niej macie? Lepsze oceny w szkole, moze podrywacie na lvl dziewczyny? A moze na jakis spotkaniach z dziewczynami opowiadacie im o swoich lootach ? Szczerze, warto kiedys, wczesniej czy pozniej zrozumiec, ze ta gra jest bez sensu! Tu nawet nie mozna dojsc do konca! Co z tego, ze ktos wbija 400 lvl? Dzieci z podstawowki sie tym podniecaja. a co macie z tego Wy? Nic, po prostu nic! Chyba, ze sobie walicie przy Tibii, to juz wasza sprawa :< NIE GRACJCIE W TO PLX :< Sa rzeczy wazniejsze niz ta gra, np. rodzina, dziewczyna, szkola. Lepiej zaryzykowac w te wlasnie rzeczy niz podniecac sie Tibia :< Pozdro dla was :* Mynd, Je'ru <3 Nie zapomne :> Ostatnio edytowany przez Lady_Nights - 02-01-2008 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Świat: Luminera
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() @up
a ty już nie grasz? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Użytkownik Forum
|
![]() Misiek ;o nareszcie zrozumiales ? ;p GZ
![]() Kto gra w tibie to ciota !! od tego posta !! <bez wyjatku> xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Przed kompem okolo 80 cm
Świat: Askara
Poziom: 70~
Skille: 83/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Nie trzeba rezygnować z gry.. Jak ktoś umie sobie czas zorganizować! Np. ja.. Mam czas na szkołę (mam "dość dobre" oceny), na dziewczynę (gram z nią w CS'a,Diablo II, RYL, Tibie.. Przeszliśmy razem Gothic I,II,III, GTA3, VC,SA, HITAMAN [wszystkie części],Prince of Persia WW, WarCraft III+ FT, DisciplesII, Serious Sama, Morrowida.. tak sie tylko chciałem pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() Co do gry.. Jakby nie patrzeć.. Każda gra MMO jest trochę bez sensu.. Bo jest bez końca,dopóki sam go sobie nie ustanowisz.. Tak mi sie wydaje.. I w ogóle to gratulacje dla wszystkich ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2378 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Misiek
To że o mnie zapomniałeś...zapamiętam to sobie do końca życia ; << ![]() A ja sobie outfita jebłem za 100k ,a jak bym napisał do jednego gejka miałbym za darmo ; < Ale to tylko gra! ; d Gz all nuby ; < Btw.To samo mówiłem ostatnio jerowi... Jak ten sobie expił wbijał 60lv~~ to ja za*******ałem na treningach ledwo żywy wracałem i mówiłem że nie długo będę wymiatać to jer się smiał ; > A teraz? Wystarczy jedno salto i już do jakiejś laski łatwiej zagadać.A Ty Jer co zrobisz?Poudajesz jak solujesz dema i laski się rzucą na Ciebie? ^^ A teraz baba sql czeka ; <
![]() Ostatnio edytowany przez Krzemyk - 03-01-2008 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Imię: Fina Flain
Gildia: Noble Warriors
Poziom: 108
![]() |
![]() @ Krzemyk
Wiesz, ze nie zapominam, taaa ![]() I nie chodzi mi o Dzerasa, bo to madry chlopak i potrafi odroznic Rl life od Tibii, chodzi mi ogolnie tak :> No i na pytanie tam wyzej: Tak nie gram ![]() 2853289. Pozdro Nópaski Wy moje :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupie softy za 100k Twój domek i dozgonną miłość xD
Ta po paru esemesowaniach z Dzerem to przeraziłem się jak on to wszystko łączy xD A tu lekcje a tu angielski dodatkowy,a to do cioci skoczyć a jeszcze na pizze i jeszcze do tego taki lv ma w tibii :>(nie chodzi tylko o lv ofc.) Btw. Coś chciałem powiedzieć ale to pirv... Oj wymiatam na parkiecie oj wymiatam ; >