![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Nie wiem czy śmieszne, raczej żałosne ale:
Dzisiaj skilluje aż tu nagle podchodzi Br, 8 sorc i zaczyna jebać moje trolle i coś tam chrzani w jego genialnym angielskim: Nie powiedziałeś dziękuje nawet. Ja ci zbiłem trolle bo cię zablokowały a ty za grosz wdzięczności(oczywiście to brzmiało inaczej ale żebyście zrozumieli) |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja tam widziałem gościa zamienionego w dragon shielda na Zanerze. Nooby chyba nie umieją czytać bo goniły go od Ghostlands aż po miejsce gdzie występują elfy. A to było w Carlin.
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() najsmieszniejsze jest to ze ludzie nie wiedza co to znaczy LoL
![]() jeden mi mowi ze LOL to jest debil <hahaha> no i jak takiemu nie na***ac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Lecz gimnazjum ![]() @up kumpel obraził się na mnie, bo powiedziałem lol w jego obecności ^^ Ostatnio edytowany przez Mazix - 22-06-2007 o 11:26. |
|
![]() |
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
2. Nom - n/c 3. Przed "bo" dajemy przecinek I weś ty się lepiej nie odzywaj... Sry za OT, ale nie miałem nic związanego z tematem, a jak patrzę na takich jak Mazix to ... Ostatnio edytowany przez mc200 - 21-06-2007 o 14:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Czarny van Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Thoria
Poziom: 8+
Skille: -----
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() 10:35 Noob [9]: siemka
10:35 Qandorf [12]: elo 10:35 Noob [9]: masz szczaly na trade? 10:35 Qandorf [12]: nie 10:35 Noob [9]: ale masz szczaly na trade? 10:35 Qandorf [12]: no kurwa nie mam 10:35 Noob [9]: no ale wiem rze masz prosze daj mi 10:35 Qandorf [12]: wy*******aaaaaaaj 10:35 Qandorf [12]: nie mam strzal ale mam hunted, dam ci za free !!! 10:35 Noob [9]: dobra ![]() 10:35 Noob [9]: to pokaz na depo 10:35 Qandorf [12]: ale to dobra rzecz nie moge pokazywac na depo 10:35 Noob [9]: ![]() 10:35 Noob [9]: no ale blagam to pokasz na tarade 10:35 Qandorf [12]: ale co? 10:35 Noob [9]: hunted 10:35 Qandorf [12]: <own3d> Noob dostał IGNORA bo brzuch mnie już bolał ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() sytuacja z real:kumpel wisial dla frienda kase(34zł) dialog:
Friend:elo i co masz kase? Typ:ej pliz nie mam ale nie mow dla starej ok? F:Na jutro albo wejde za chwilke i pogadam z twoja mamą T:No weź1!!!! F:no to zajeb dla starej(typ co wisi kase zajebał dla dziadka 300 zeta na chara!!300zł) T:no dobra... postaram się...nara Odłozył słuchawke a wszyscy w gnicie!! ![]() ![]() Wczoraj gram se na BR świecie i Ja:Buy beholder shield Typ:br? J:no T ![]() J:yes;] T:bb J:why? T:i hate pl J:noob ;/ Heh tak to jest jak sie ma w narodzie paru nobow typu MDW czy Serek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Mnie to rozwala jak idzie 6 level z red skullem i mówi "plax kill me, all noob, kill me!!!", a nikt go niechce lać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Wpisy bloga: 5
Imię: Soqa Sayo
Profesja: Paladin
Gildia: Apokalipsa
Świat: Astera
Poziom: 48
Skille: 82/68
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Pisze sie "weź" a nie "weś". 2. Sry - jeśli Ty czepiasz sie przecinka to ja sie tego czepie. Najśmieszniejsze sytuacje hm... śmieszą mnie tacy ludzie co krzyczą, że chcą cokolwiek bo mieli hacka. Dajesz im scale armor, a oni wyzywają od noobów. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, mój błąd, pomyliłem się, ale ja się nie czepiam przecinka, bo to on wyśmiewa kogoś za interpunkcje i ortografie, a sam pisać nie umie!
Ostatnio edytowany przez mc200 - 21-06-2007 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Może i miałem pare błędów, ale spójrz sobie na post goscia którego poprawiłem. -.- Bez Komentarza |
|
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up n/c Na moje oko, które spojrzało na posta tamtego typka przez 10 sekund zrobił on 2 błędy (bez tego, ze napisal qumpel, bo napisal to specjalnie
![]() [21]: SELL PLATE ARMOR NOBLE ARMOR MEDUZA SHIELD STEALTH RING OFFER PLX AND KUPIE KUSZE [33]: exp x how much? [9]: pala mi sie wlozy [9]: pala mi sie wlosy Nicki pominalem ![]() Ostatnio edytowany przez mc200 - 22-06-2007 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]() re : up
Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu się dalej kłócić o takie g. (przepraszam) Przepraszam też tycho, co nieomylnie obrazilem ![]() @topic Niestety już nie moge pisac, ponieważ nie gram już na globalu. Piszcie swoje sytuacje. |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]() Gadałem z nooobem roku:
Ja - 107 lvl ![]() Noob - 17 lvl On dał mi swoje passy zebym obejrzal jego konto ![]() Rozmowa: Noob : A dasz mi teraz ty passy , obejrze sobie twoja postac? Ja : Lol? Napewno ci dam passy z takim lvlem -.- Noob : No prosze nic nie zrobie Ja : lol.taki cwany jesteś to napisz do Mateusza Big Smoka , może on ci da passy. NOob: Ale jak napisze , to on mi da na 100% ? ( w tym momencie spadłem z krzesła) Noob : Ale on da? Noob : On mi da passy? Noob : ? |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]() 13:52 Shadow Morii [7]:muj stary
13:52 Shadow Morii [7]:to znacztay moja stara i ja mamy dalna i zbieram na opercacje 9999999999k plseae!!! rotfl |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy to śmieszne ale: miałem dzisiaj pierwszy dzień pacc'a poszedłem do ank i zacząłem robić strzały. Zrobiłem 300 strzał i poszedłem po expić spotkałem grupkę Nomadów i jakie było moje zdziwienie że nie atakuje. Okazało się że łuk zostawiłem w Thais -.-'. Wiem jestem głupi.
![]() |
#239 |
Guest
|
![]() W sylwestra spedzanego przed kompem postanowilismy noobki powrabiac u kinga tzn. on mowi fag quest king go jedzie do 1 hp a my z wanda dobijamy.
Znalezlismy ofiare, powiedzielismy ze jak powie fag quest to dostanie od kinga fsa i k arma. Do tego mial wlozyc kwiatki do raczki. Koles powiedzial to i padl. Zaraz pisze na priv co sie stalo? My mowimy ze king go zabil bo mial kwiatka tylko w jednej rece. A on idzie jeszcze raz... Wklada do dwoch rak i oczywiscie ded. Zapytal sie znowu co sie stalo. Powiedzielismy ze powiedzial fag z malej litery to on jeszcze raz... My mamy red skulla i powiedzielismy ze teraz napewno mu sie uda. Przychodzi i sie pyta czemu mamy czerwona czaszke nad glowa... odpowiadamy ze king nas awansowal.... no i powiedzial znowu i padl. Na koniec powiedzial ze ma kolege 14 maga i mamy deda... ![]() Ostatnio edytowany przez Bicus - 05-07-2007 o 10:16. |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() U nas na serwerze Iridia jest pewna postać o nicku Bezok (150~MS) no i gdy wkurzalo mnie to ze pewien noobek podczas mojego skillowania(bradzo brardzo dawno temuuu.....) ciagle zabijał mi respa potwora do skillowania (bodajze slime) postanowiłem go ubic-.-. W koncu gdy padl zaczął do mnie pisać o to zebym mu oddał jego crus helmeta (thx noob) i groził, że gdy nie oddam.... teraz zacytuję
![]() Gdy to napisalem do bezoka to napisal tylko "rotfl" |
![]() |
![]() |