![]() |
#221 |
Guest
|
![]() taifun to lamus nie wiem co wy w nim widzicie dwaj bracia ownuja jak sie da i dla was to jest cos dla mnie to jest nic on jest nikim przez niego z furory odeszli najlepsi a przyszly jakies kolesie co liza im dupsko.
TAIFUN TO NAJWIEKSZY SHERER W DZIEJACH TIBI A WY GO MACIE ZA IDOLA !! DO TYCH 2 OWNOW TAIFUNA IDZCIE SOBIE UMYC PLECKI TYLKO NIE ZAPOMNIJCIE ZE VISION TAM TEZ BEDZIE. !!!!!! HAIL VISION HAIL KOCHANA FURORO !!HAIL IMARGAM & ZWIDEK !!! P.S -SMIERC WSZYSTKIM PRZYDUPASA! TAIFUNA |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Grimera
Poziom: 55
Skille: 25 Def
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
I tak taifuna gildia wygra ... |
|
![]() |
![]() |
#223 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja nie wiem jak mozna sie nie cieszyc z jego deda... uwazam ze dobrze ze padl... on i jego gildia opanowala server na poczatku i to co on zrobil z serverem itp to juz przegiecie... np. Prywatne hydry , prywatne wrl. poprostu przesada... chcial wojny wiec ja ma. Padl trudno pewno padnie jeszcze nie raz.
1. Co do spingowania to raczej nie byl spingowany... mozna to zobaczyc przeciez probowal wydostac sie z trapa (za pozno ale probowal) 2. Good job ![]() 3. Oby tak dalej... wcale sie nie dziwie Ima~ i innym co byli w Duss ze sa przeciwko... ale w sumie gdyby byli dalej w dussk to pewno by sie nie postawili bo by sie bali... ps: nigdy go nie lubilem ![]()
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
|
![]() Cytuj:
tam byly tylko 2rs~ reszta nie miala skulla, jezeli nie mieli yellow skulla a Taifun by ich zabil to rs albo ban... po co? |
|
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]() wiesz chlopcze kazdy sadzi po sobie.
wiem co sie dzieje na furorze bo tam gralem od poczatku taifun doprowadzi ten serw do ruiny. tak jak juz ktos tu pisal prywatny spawn hydr.wrl, dobrze mu ze padl a co do tego ze jego gildia wygra to nie jestem tego taki pewien. pokolei odchodza z duskow gracze wkoncu taifun zostanie sam. i dobrze mu tak lamuch jeden ! |
![]() |
#226 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Masz dowody ze lecial na 15 ownerach?? Jak nie to poco pie...lisz. Wqurwia mnie cos takiego ;/ |
|
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() Cytuj:
Dał się zabić - brech? Powiedz to wszystkim tibijczykom. Wszyscy jesteśmy brechami! Kolejna sprawa, na wojnie się nie expi, szczególnie hlvl, wpadnie takie vision i znowu spinguje. Taifun ma doła? Nie, on nie jest jak Ty.
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() No, padl jak pies... tyle, ze... czemu Imargam jest przeciwko niemu? Myslalem ze sa kumplami
![]() ![]() I nie szczekajcie na mnie, jesli bylo to walkowane, bo nie szukalem w tym stosie stron ![]()
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Niezła walka, szkoda, że przez olbrzymią część czasu filmu same bieganie po Edron...
![]() |
#230 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Orientuje się ktoś czy są jakieś nowe fragi i filmiki?
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Rewus Alasa
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() ja pierdole wszyscy obrzucają taifuna błotem i mowią że to jego wina ,a tylko ze kurwa jak walą w Ciebie takie combo to nic sie nie da zrobić nie ważne czy masz 10 lev czy 280 , więc to nie jest wina taifuna ze padł , nieważne zy zrobił krok w prawo w lewo czy w dól, to nie ma żadnej różnicy poprostu nie nadążał z uhaniem ani druty ze sio , musiał paść. Teraz tylko trzeba czekać aż dojedzie tych pedałow uheauheuaehaueh
HAIL TAIFUNA GĘBA RL xD
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
wleźć samemu w trapa i się dziwić że się padło ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
|
![]() Sluchajcie ale probowałem odtwarzać to na wszystkich ( w moim mniemaniu)
odtwarzaczach może mi ktoś jakiś polecić żeby ten filmik (w pierszym poście sie odtworzył) ???? |
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=103780 Zasysasz wzucasz to do Tibi Cam'a, odpalasz clienta Tibi 7.9 i Tibi cama: Active >>> Play w cliencie klikasz "enter game" i wybierasz filmik. Ostatnio edytowany przez Jenkins - 20-12-2006 o 22:04. |
|
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
|
![]() Dzięki. A co do Taifuna to troche mi go żal ta pułapka była nie fer zresztą pułapki są niezgodne z zasadami tibii ( chyba ). Powinniśmy współczuć tym ludziom którzyg go zabili. Ten 12 latek to poprostu debil i nie może sie pogodzić z tym że jest ktoś od niego lepszy!!
|
![]() |
![]() |
#237 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#238 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: Tam gdzie was nie ma!!
Imię: Ziomalekk Bacio
Profesja: Druid
Gildia: Undead Blayders
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: DRUID^^
Poziom mag.: 38
|
![]() SzKoDa TaIfUnA :/
Ale dobrze temu palantowi (chodzi o Imargam) Dec 01 2006, 21:41:08 CET Died at Level 202 by a hydra. YEAH YEAH YEAH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() Wszyscy mowicie ze nie mial szans przezyc w trapie i to nie jego wina... ale jak on mogl wejsc w takiego trapa? to tez nie jego wina? ^^
|
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Styles'Of Beyond
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 8
Skille: 18/16
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Nie zebym bronił taifuna bo go nie znam i nie gram na furorze i mi to zwisa ale jak patrze jak go objezdzacie to mi WAS zal kazdy z was kozaczy ze gdyby mialo 280 to by napewno tak nie padło a to jest poprostu smiech na sali a najbardziej mnie rozbrajaja teksty typu "mogł sie zmanasowac i walic ue" no i co by mu to dalo ?? wiekszosc pewnie mialem ssa i ms'y i gówno by im zrobil jednym slowem.
jedynie kto zjebal to cala jego gildia bo zamiast lac ima~~ to stali i sie patrzyli ![]() a co do plotek o spingowaniu taifuna to jeszcze wieksza bzdura bo pomyslcie gdyby mozna to bylo tak łatwo zrobic i jesli dalo by sie to zrobic to robili by to codziennie i taifun napewno by sobie nie pogral jednym slowem smiesza mnie wasze posty P.s mozecie mnie jechac za to co powiedzialem ale powiedzialem wlasne zdanie bo mam takie prawo ![]()