![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: realm.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
![]() |
![]() Co maja do tego obsowy CIPow? Chcialem Cie po prostu poinformowac, ze zanim zaczniesz szpanowac angielskim wypadaloby znac przynajmniej jego podstawy ;o
A co do strony to moze dostali w lape od Plonacego Lisa ;> |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 33
Poziom mag.: 35
|
![]() Cipsoft gdy napisze godzine jakiegoś wydarzenia to ma na myśli chyba czas wschodnio-azjatycki
![]() Fajnie by było gdyby ktoś znający dobrze język angielski przetłumaczył klienta na język polski i umieścił np. na Tibia.pl ![]()
#224 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak jak Krazen, tak i ja podejrzewam że dzisiaj nie odbędzie się losowanie. Zbyt późno już. Ja się nie przejmuję, bo i tak mnie pewnie nie wylosują. Szanse są minimalne. |
|
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Trenchtown
Imię: Agentos
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 72
|
![]() Myślę, że mój angielski jest wystarczająco dobry, aby zrozumieć, że na tibia.com jest wyraźnie napisane że loteria się JESZCZE NIE ZACZĘŁA, i że zacznie się DZIEWIĄTEGO STYCZNIA, czyli dziś. Czy gdzieś napisałem coś innego? Może zanim weźmiesz się za poprawianie innych popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Krazen - 09-01-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Kraków
|
![]() Ktorego ma w lapie M$ : )
Cytuj:
IMVHO sooby nieznajace angielskeigo powinny sie trzymac z daleka od MMORPG. Jakiegokolwiek. |
|
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Bad idea. Pomyśl jak to by było - idziesz sobie do depo przechodzisz obok sklepu z bronią a tu jakis Br pisze "oi" a Rowenna odpowiada mu. Witaj xxx co moge dla ciebie zrobic. Dla gier MMOGRP niemożna zrobić klijentów w różnych językach (zrobiłby sie "burdel")
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Krazen a nie wiem jakos odnioslem wrazenie ze masz na mysli czas przyszly nieokreslony... zwracam honor ;p
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Olkusz
|
![]() Cytuj:
The lottery will start on Jan 9th, 2007. The lottery will start Jan 9th, 2007. Brak pieknego 'on' daje nam raczej spora swobode w interpretacji, ale chyba nikt nie ma watpliwosci o co chlopakom chodzilo kiedy pisali tego newsa - wiec po co sie rozwodzic? Takie piepr***ie tylko na tym forum moze sie odbywac. A tak zeby sobie ulzyc, ales Yoshu doj*bal z tym Lisem, widac ze nie wiesz o czym Krazen mowi. |
|
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Anyway z podanego przezemnei pare posow wyzej powodu jestem daleki od popierania idei przerabiania klienta po to, zeby ktos nieznajacy ANGIELSKIEGO mogl "grac". Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Trenchtown
Imię: Agentos
Profesja: Elite Knight
Poziom: 72
|
![]() Modyfikacja klienta bez zgody CipSoftu byłaby niezgodna z prawem raczej. Poza tym wszystkie wypowiedzi NPC itd. są generowane po stronie serwera, na to wpływ ma tylko CipSoft, który nie stworzy raczej kilku wersji językowych gry.
A w samym kliencie aż tyle tego angielskiego nie ma, żeby sobie nie dać rady. |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
|
![]() A moglibyście mnie poinformować, jak długo się spóźniał CipSoft dnia wczorajszego z tym miniupdatem? Bo ja nie czekałem, tlyko poszedłem lulu
![]() Uważam, iż dzisiaj będzie podobnie.. ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik forum
Imię: Silhouette
Profesja: Knight
Poziom: 28
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#236 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wnioski wyciagnij sam. HINT: dać w łapę - dać łapówkę ! |
|
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki Bogu, że tibia jest grą w języku angielskim. Szczerze mówiąc, chodzę do 6 klasy SP i podciągnąłem się w angielskim, też dzięki tibii. Dzięki rozmowom z ludźmi coraz sprawniej posłguję się anglielskim. A jak coś nie pasuje - to idźcie se grać na polskie otsy
![]() A co do loteri : co będzie to będzie i tyle. Nie liczcie,że dostaniecie pacca żeby sie nei zawieść i nie pobić rodziny krzesłem. Nie masz kasy ?? graj na free. Grać możesz a jeżeli masz większe wymagania- trudno. Odmawiaj sobie przyjemności typu chipsy i inne gówna. Nim się postrzeżesz- kasa sama się uzbiera ![]() Pozdrowienia ![]()
![]() |
#238 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 42
|
![]() ogolnie to du** odczepcie sie od tej opery
![]() up: hmm no nie wiem ja jakos nie podszkolilem angielskiego bo dawno na channelach nie widzialem poprawnie uzywanego ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wonap - 09-01-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#239 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dlaczego na tym forum wszyscy krytykują każdy pomysł? ![]()
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ale ch*jowy wyglad teraz ma. -.-
|
![]() |