![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Możesz założyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: maUe
Poziom mag.: 45
|
![]() @up
może dojść na xanterke.. więcej graczy zawsze będzie ![]()
Ostatnio edytowany przez UndeadSobi - 18-04-2007 o 19:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() tak jak Marcjan wczoraj napisał że będą nasze rl zdjęcia to i się stało:
Marcjan ![]() ![]() oraz ja ![]() ![]() oraz że nam się nudziło postanowiliśmy zrobić kilka zdjęć promujących nasze miasto oraz jak można się pobawić w Tibię w życiu prawdziwym (to zostało zrobione 4fun xD ) Postanowiliśmy zhackować TESCO... oto loot xD ![]() ale niestety nie dokońca ten manewr się udał ![]() ![]() No więc na hunta po pierwsze nie można iść bez fooda: ![]() Trzeba było trochę pozwiedzać mapkę więc nie było czasu do stracenia Fontanna w parku narodowym miasta Thais ![]() ![]() Nidaleko spotkaliśmy Chickena więc nasz dzielny blocker postanowił ujarzmić a oto efekty jego cięzkiej pracy: ![]() ![]() ![]() jakoś mu się udało tę parszywą bestię pokonać ![]() Tutaj już jest full bloodherb quest zrobiony (miotła czarownicy)... trza ją było w końcu potestować.. efekt widoczny poniżej ![]() reszta w kolejnych postach ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowiliśmy pozwiedzać jakieś dalsze krainy. Dziwnym trafem przez przypadek znaleźliśmy drogę do Kazordoon:
![]() lecz wcześniej należało przejść przez dwarven bridge: ![]() gdzie ja w między czasie zwiedzałem Hell Gate.. niestety tuż na moście mana się skończyła i wand of inferno przestał sie palić ![]() ![]() okazało się niestety że tam nie ma czego szukać więc postanowiliśmy iść na Orc Fortress: po drodze znaleźliśmy kilka blank rune: ![]() Oto wejście na Fortecę ![]() Bloker na Orc Landzie został nieżle poturbowany i musiał użyć UHa ![]() A ja niestety musiałem czekać aż mi się mana odnowi ;> ![]() gdy odczekaliśmy kilka minut postanowiliśmy ruszyć dalej więc przebiliśmy sie przez obóz watrowników na przedzamcze: ![]() niestety jakieś nooby ubiły wszystkie Orki więc można było tylko popatrzeć na architekturę: ![]() <oj te orki wcale nie mają tak źle... własny PUB?> ![]() Chwilę później znaleźliśmy buga w grze: ![]() report poszedł prosto do GMa, który się pośpieszył: ![]() ciąg dalszy w kolejnym poście ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() okazało się że GMy mają niedaleko swoją siedzibę.. więc nie dziwmy się że szybko zajechał nasz GM
![]() ![]() gdy powracaliśmy z Orc Fortress postanowiliśmy pobawić się w kłusowników ![]() ![]() skromny loot :< ![]() a że bloker był bogaty... to się z nim działo dalej to xD ![]() ![]() i to był koniec naszego wypadu w tibijsko-prawdziwy świat... mam nadzieję że się podobało... teraz zamieszczę kilka zdjeć z zabytkami(?) w naszym mieście ![]() ![]() ![]() ![]() zamek pochodzi z XIV w styl gotycki więc jest gites ![]() ![]() Posąg mający przypominać Władysława Jagiełło(?) ![]() Oraz jakieś życzenia dla kogoś( nawet nie wiem kim on był xD ) ![]() ![]() to tyle z tych ciekawszych miejsc w nidzicy.. mam nadzieję że się podobało ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() aheahehaheahehaehaheaheAHeAHEHAEh Dosłownie PWND i OWNED. I nie mówcie że jestem gruby bo już hybi mówi że grubo wyglądam. Ciocia kupiła kurtke w irlandi i noszę ją od zimy(kurtka jest na duże mrozy) i dlatego tak dodaje mi masy. Tak normalnie to ja waże 45kg. Na 176-180?cm to chyba nie dużo nie?
AhAHEAHehAEH total owned poprostu jak chcecie bedzie więcej fotek z rla xD Dodajcie swoje fotki z rla ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Ale wy macie mordy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak takiś mądry pokaz swój "ryj" xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() UEHSAUEHASUEHSAUEhEUh
Ale się przy tym uśmiałem ![]() Nie ma co, OWNED |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
Imię: Speed Wojtek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 127
Skille: 99/70
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() O kurcze xD! nie no resp3ct lool ; D ahhahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Do pana "gargamela. Chyba smerfetka coś zrobiła ci w glowe?\o/ Zrobiliśmy to tak dla jaj żęby sie wszyscy smiali. Nie podoba sie,wyjdz i nie komentuj. Najpierw ocen siebie a pozniej innych. Nic do tematu nie wprowadzasz wiec wyjdz i nie wracaj. Tylko nie trzaskaj drzwiami ok?! @edit Panie gargamelu, Sobi grał na Selenie więc możesz z nim zamienić słowo co i jak, może się znacie? Życze udanego lapania smerfów xD @ a do reszty. Owned AheAhAEhAEhAHE ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Marcjanx - 18-04-2007 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Imię: Knight Hybyryd
Profesja: Knight
Poziom: 92
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Sir~ nie wysmiewaj ich bo sam z pewnoscia nie jestes lepszy. Ja gratuluje odwagi, napewno ty nie mialabys odwagi zeby pokazac swoja twarz w internecie. A co do zjazdow na poziomie 12 latkow "haha masz 11 lat" to chyba sam masz, widze ze lubisz bajeczki typu smefry i simpsonowie
![]()
"Taki pan jaki kran" <MAX 20 kb w podpisie> Ostatnio edytowany przez PaktofonikA - 19-04-2007 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zbanowany
|
![]() O ja fajni chłopacy ja morze niedługo wkleje tu fotki. Narazie rozpoczełem gre na Xanterze niedugo wyjde z roka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sobi AehAHEahehAEHA I Racja... I pan "Gargamel" by zaliczył PWND (od smerfetki?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bah... a może powinienen sam go zjechać bo jest młodszy ode mnie chyba o 5 lat? ba nie zrobię tego.... bo po co..? naśmiewać się z kogoś wieku? nie rozumiem właśnie tego w ludziach... że się nabijają na forach z wieku innych, a sami tak na prawdę nie są starsi od nich więc n/c i tyle >.>
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie gargamelu. Sobiego hakli już dawno temu. Twoi koledzy podniecili i sobie zwalili, nie wiem co tam, ale ze zabili jakiegos noba co haknal sobiego. Co to za frajda zabic jakiegos debila co nie umie grać?
![]() ![]() ![]() ![]() STOP GARGAMELOM! Spalmy JE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zbanowany
|
![]() UndeadSobi grasz na Xanterze????Jak coś ja tam też zaczołem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |||
Użytkownik Forum