![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkan Nighteye
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Guardia
Poziom: 2x
Skille: 6x/4x
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Nie jestem wymagający, więc po letnim updatecie wystaczyłoby zmniejszenie wagi bolta do 0.40 oz., arrowa do 0.35 oz, utani hur dla palka bez pacc, cena bolta w sklepie wynosiłaby 2 gp za sztuke, a arrowa 1 gp za sztuke. Myśle, że ułatwiło by to gre niskopoziomowym paladynom, przez co ta profesja by nie zanikała w takim tempie jak teraz.
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Świat: Berylia
|
![]() Ja bym chciał, żeby było coś w stylu invita do passów np. że tylko jeden IP
może wejść na konto. Chyba, że oddajesz konto koledze to piszesz hmm.. " aleta ip " i wpisujesz IP kolegi. Może to zmniejszyłoby liczbę zhakowanych kont. Takie jest moje zdanie. POZDRO FOR ALL !!!
11:16 Myszka of Berylia [10]: jak sie zaklada plecak |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Gloomy Lady on Rookgaard
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 22
Skille: 19/24
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
btw Zobacz do Tibia Rules 3. Oszukiwanie g) Oferowanie konta innym graczom, lub przyjmowanie kont od innych graczy („handel kontami/dzielenie kont”), jest zakazane. Ostatnio edytowany przez Dagmara - 08-05-2007 o 06:12. |
||
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Stargard Szcz.
Stan: Niegrający
Imię: Ładnie
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 16/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Ja uważam ,że mogliby by dodać jak w wielu RPG czar berserk ale nie exori ale
takie coś ,że knight będzie mógł to włączyć na 1 min i będzie walił 2 raz szybciej ,brał haste szybsze od gran hura, i 2 razy większe hity.
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() zlikwidować auto-celowanie.
|
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
|
![]() Hmmm...
A czy wprowadzenie dwu- lub więcej ładunkowych uhów pomogłoby trochę dla knightów? |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() raczej by pomogło!, tylko chyba ich cena tez by wzrosła?
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli cena w sklepie by nie wzrosla i ilosc many tez by nie wzrosla to jakim prawem cena mogla by wzrosnac ?
Tylko koncowke... wiec mozna by wbic np. 66.66.*.* i to by styknęło bo w neo tylko te * sa zmiennymi. Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 11-05-2007 o 18:59. |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Sam jestem ciekawe jak te profesje wyrównają.Na 100% będzie to knight.Jestem ciekawe co z pallkiem.Aktualnie gram sorciem ,ale jestem za wyrównaniem profesji ,aby coś się działo
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() żeby mozna było pakować ładunki w jedną rune np do 10 czy 100 ladunkow .. Wtedy by sorce i druidki na cap nie narzekaly
![]() ![]()
#231 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() Na druida :jakies czary ofensywne spontaniczne by sie zdaly bo co z różdżek na faccu?
Sorc:chyba nic im nie tzreba: Pal- jest dobrą ale zanikająca profesja. Knight-profesja jeśli ktos chce pół zycia na skillowaniu spędzic i tu trzeba bylo troche pisac do knighta :>. ogólnie - more facc landów i miast. przedmioty i potforki ^^ |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() Omg ale sie czepiasz
i tak by musieli mfki nosic
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Ja bym chciał m.in. do nowego miasta nowe potwory.
Małe ulepszenia do rookgardu, np. gobliny dla Facc ![]() ![]() Tak pomyślałem, że można byłoby dodać do skillbarów pasek jedzenia. System należałoby zrobić, wiele czasu by to nie zajęło, a by się wiedziało kiedy zjeść i ile itd itp. Może to głupia rzecz, ale przydatna ![]() Oczywiście wyrównanie profesji, rycerza i palladyna, bo szkoda będzie jak na serwer będzie 90% magów i druidów, 5% blokerów i 5% palladynów. No i przede wszystkim zadania na mainie dodatkowe, zarówno dla mniejszych poziomów jak i większych. |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogli by zrobić jakiś fajnie wyglądający food i zmienić trochę w depo żeby fajniej wyglądało
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]() Ulepszyc knighta ofc.
|
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Ludzie wy się chcecie cofać czy rozwijać!? Ok, rozumiem nic nie dodawać sorcowi, ale żeby coś odejmować?
Moim zdaniem siła ciosu u knighta powinna zależeć też od lvl, bo jak patrze jak 50 i 100 knight walą takie same hity to się chce śmiać... Powinni też polepszyć Club/axe/sword ringi żeby nie zwiększały o 4 tylko o jakiś powiedzmy 35% i można by go kupić u gildi knightów i działał tylko u knighta. U palla to samo tylko z dist ofc.
#239 |
Zbanowany
|
![]() Zeby zrobiono przed 1 zalogowaniem sie testu (mozna wybrac jezyk) iq, jesli nie masz 50 to ip bloked.
Druga sprawa jak w wiekszosci normalnych gier powinno byc takie cos ze np SCA ma 50ATK 30DEF to powinno byc jeszcze ze np daje 25 do axe fighting i 15 do shielding .Wtedy knightci byli mocniejsi o wiele... Takze zbroje,niektore tarcze powinny byc tylko dla knightow i dodawac w shielding (zeby to nie bylo,ze 15 sorc 20 shielding z full defem dostaje tyle samo co 100 knight z 95 na full atc ).Oczywisicie rzeczy magiczne tez by dodawaly do mlvl . @Edit Pare swiatow z limitem PVP zeby w jeden dzien bylo pvp a w 2 non pvp.Wtedy by bylo mozna sie zemscic na noobach...;s Dlatego tak pisze bo nie ma zadnych swiatow pvp nowych . @down Co racja to racja ;s. <poprawilem> Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Salarigoth
shielding fighting? uważaj bo ci z tarczy pie****ne xD ulepszenie druta czarem leczącym na facc (przecież cipsoft tak wyposażył druta facc czarami aby wyglądał on na uh-makera itd.) DRUID FACC -robienie uhów -dobre rody SORCERER FACC -robienie sd -cały pakiet czarów ofensywnych (chociaż nie zawsze użyteczne) teraz porównajcie... na faccu ||druid < sorcerer|| z dużą przewagą naszczęście na paccu jest ||druid = sorcerer|| u knighta zwiększenie zależności od skilli (między 90 a 95 nie ma dużej różnicy obrażeń a trzeba dużo czasu na to poświęcić) hp co level powinno wynosić 20 pal jest typowo śmieszącom mnie profesją w rękach ludzi którzy nie umieją nią grać (co chwila <ded> <ded> <ded>) na średnich lv da się wyciągnąć łądny exp, rzadko brany na hunty, łatwo rozwala gs z time ringiem, bohami około 35lv --- najlepiej dodać możliwość kupowania power boltów w sklepach, mniej ważące strzały i bolty (strasznie dużo capa to zżera) o palu nie mogę zbyt dużo powiedzieć, ponieważ mi się nigdy dobrze nią nie grało... |
![]() |