|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() JUPI!! JUZ SIE NIE MOGLEM DOCZEKAC TEJ CHWILI!!!
JESLI CHCECIE MACIE SCREENY I OPIS NOWYCH RZECZY NA http://www.tibianews.net/article.asp?Id=312 |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() O tak teraz tylko musze poprosic rodziców o pacca i będe grać w całkiem nową tibe
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2004
|
![]() Ej, ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Zwariowaliście, i tak gra jest za darmo do ściągnięcia a wy jeszcze chcecie!!! Co was w dopmu nie karmią!!? Jak masz kase wydajesz na byle co!!! Pomyśli pozbieraj dłużej i nazbierasz na pacc'a a nie!!! Sam nie mam pacca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem za ![]() ![]() Chary: 14 druid 14 mag 13 knight 12 paladyn (aktualnie gram) paps wszystkim !!! ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Jagoda
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Szkoda, że jest kolejka na testa
![]() ![]() ![]()
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Chyba potwierdzę, sowa człowieka z tego forum co powiedział, że jak zalogujesz się na kolejkę i wyłączysz tibię (kompa), to ona dalej płynie. dzisiaj rano włączyłem tibie, dałem postać z rooka miejsce w kolejce: wiadomo 2000 iles, ale teraz wracam (po szkole), ta sama postać iiiii 50 w kolejce
![]() ![]() EDIT: Nie zauważyłem pewnej rzeczy, jestem 48, a zaraz 52... ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Siema jetsem nowy na forum, to mój pierwszy post
![]() ![]() p.s. Wiem że to odległe lub nawet nie realne moje marzenia ![]() spełnienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
|
![]() no wiec nienajlepszy ten twoj pomysl. zacznijmy od tego, ze gdyby CiPowie wprowadzily takie szczegoly to gra by siadla... poprostu serwer nie wytrzymalby takiej skomplikownaej grafiki. a po drugie widac walke czasem... naprzyklad jak cie gs wali trucizna, albo np. witch ogniem. tak samo jest z innymi potworami ktore maja jakies moce, tzn trucizna ogiez z ds albo cos takiego
ty jak walisz z runek to tez widac ![]() dobra pozdro ps. 4 dni prubuje siem wbic na test serwer i stwierdzilam ze obejrze nowa tibie dopiero po updacie ![]() ![]()
#228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj: