|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
Wnuk=Sdmaker www.smiejsiezbaxastarej.pl |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() elaro a ja sie smieje z twojej starej ? kiedyś dzieci dorośniecie (mam nadzieje)
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Hej powtarzam Ci, że zagłada Żydów nie odbyła się w Carlin, tylko w Oświęcimiu, bo w końcu oddzielamy rl od rl, a tibie od tibii. Może masz ciężkie życie i zamiast metanu w kuchence Cyklon B, ale nie mnie to oceniać. : *
![]() ![]() Buy k-legs! Ostatnio edytowany przez Midarth - 21-05-2007 o 20:47. Powód: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Pani Doroto, pisanie w obronie syna na tym forum to strata czasu, a efekt jest jedynie odwrotny od oczekiwanego. Osoby pokroju Elaro (zrob mi przyjemność i zrookuj się jeszcze raz) nigdy nie zrozumieją istoty koleżeństwa w tibi bo nie mogą się z nikim innym niż z Polakiem porozumieć. Jestem za tym by każdy walczył ramię w ramię z przyjaciółmi, a nie szukał sztucznych kumpli wśród polaczków. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
|
![]() naprawde myślalem, że na forum
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
Świat: Elysia
|
![]() jak ja slyszalem ze baxa stary sie rozwiodl ze staro bo w tibie grala Ty jestes Kobieto piźnieta ogarnij sie kurwa niedogadza tobie nikt Ja pierdole Kurwa stara baba i od*******a wogle zal jak mozna syna nazwac angelo ! było go nazwać fafik WEz wogle zal mi niemoge musze pojechać po tobie Bo jestes zjebana kurwa niemasz co w zyciu robic tylko w tibie grasz ZalBaxasterej.pl
Idz katuj uhy Dorocipa nara ![]() Colllios pisał Cu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Szamotuły
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sarevokk
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sons of Gehenna
Poziom: 66
Skille: 22/28
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() BUAHAHAHHAHAH no to nieźle pojechałeś
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Masz ubogie życie osobiste. OVER AND OUT / KONIEC I KROPKA
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Cytuj:
Nie chce nikogo obrażać, ale jest naprawdę zryta W sumie też znam rodzinkę grająca w Tibie, ale nie matka z synem Tylko mąż z żona, ale młodym wieku, (25+) jeśli chodzi o to. Ale coś takiego to już przegięcie... I się później ludzie dziwią ze dziecko zajechało matkę krzesłem... @BigMama: Jaka matka taki syn..... żal.pl No szkoda po prostu.... Ostatnio edytowany przez Yoszka - 21-05-2007 o 22:02. Powód: All in all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Szamotuły
Imię: Sarevokk
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sons of Gehenna
Poziom: 66
Skille: 22/28
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Góra
Stan: Niegrający
Imię: Zlobinski
Profesja: Sorcerer
Poziom: 20
Poziom mag.: 11
|
![]() Poziom dyskusji w tym temacie zdecydowanie się obniża. Rozumiem, że można wyrażać swoje zdziwienie, że rodzinka gra w Tibię, ale żeby od razu z tego powodu wyzywać się?
W końcu to ich sprawa, najwyżej oni będą mieli problemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Świat: Obsidia
![]() |
![]() na forum fajniej niz na elysii
![]() chcialbym pozdrowic Angela (lol2) i Dorote Baksinskich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() chciałeś byc zabawny ?
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Myślę,że Pani Dorotka niepotrzebnie się wypowiada w kwestii swojego syna. Efekt Pani działań jest zupełnie odwrotny niz oczekiwany. Mam swoje zdanie co do Baxa,podzielam zdanie Elaro czy też Colliosa jednak zrozumcie,że Angelo to Jej syn i będzie go zawsze bronić. Nic nie dadzą te kłotnie i licytacje kto ma racje
![]() Poza tym,podkreślam,ze wyrażam tylko swoje zdanie,granie w takim wieku,będąc dojrzałą kobieta (myślę o wieku),jest chore,wręcz patologiczne. @Kafes Nie popieram Twojego wyboru(myślę,ze predzej czy później Wri Cię wykopie),ale szanuję za własne zdanie. Znając mentalność Polaków i więdząc,że będą Cię nazywać zdrajcą(funny) postawiłes na swoim. Wystarczy spojrzeć na dp ankh,gdzie polaczki które nie mają nic wspólnego z wojną,latają w różowych outfitach,tylko dlatego,że GiPO zwiększyło swoje szanse w tej wojnie bez końca. Co do moich przeczuć wykopania Cię z Wri,nie wiem,może to wynik moich własnych "przeżyć". Szwedzi (znacznie uogólniając), widząc,że robie pg,wzięli do siebie,a następnie zajebali podczas PoI questa. Mam nadzieje ze "Twoi" Szwedzi są lepsi. @Angelo Jesteś zakłamany,wręcz śmieszny. Lecisz tam gdzie Ci wygodniej,licząc, że wygrasz wojne. Otóz w wri jesteś tylko dlatego,że dałeś na użytek Hichama (albo kogoś innego)swojego chara,czego Creghan nie chciał zrobić,ponosząc widoczne konsekwencje. Nawet jeśli wygrasz wojnę, ludzie tacy jak Elaro nie dadzą Ci tu już pograć,po tym jak dałeś słowo a potem je złamałeś. Btw next time lepiej nie pisz posta w stylu "byłem na ankh ,Gipo kazało mi leave,więc joinelem do wri". Tylko sie ośmieszasz. Jeśli komuś się zechciało to przeczytać,gz. PaPa |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
|
![]() Sry za double
![]() Ostatnio edytowany przez pephy - 22-05-2007 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"szwedzi (znacznie uogólniając), widząc,że robie pg,wzięli do siebie,a następnie zajebali podczas PoI questa." bylo nie iść
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]() @PEPHY
Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa? @COLLIOS Nic Ci do mojego życia prywatnego! I nie wymyślaj już więcej bzdur! Rozwód może u Twoich rodziców był ale nie u mnie! Wszystko możliwe, że opowiadasz o swoim życiu przypisując je komuś innemu! Dla mnie jesteś WIELKIM ZEREM!!! Podejrzewam, że nawet jak dorośniesz to będziesz jeszcze WIĘKSZYM ZEREM!!! |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do zwrotu "było nie iść". Dla mnie rzeczą mało oczywistą wydawała się możliwość,że mogę paść ofiarą, tzw guildmates .Z racji, że sam mam honor i zasady ,nie zrobiłbym czegoś takiego. Wiem,Ciebie to nie dziwi, ponieważ podobnie postąpiliście z Nevisem.
|
![]() |
![]() |