Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-06-2007, 15:32   #221
krwawycomeback
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2007

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk Pokaż post
A ktoś w ogóle zamierza o0? Pisałem już wyżej, nadal do Was mam szacunek Ciebie kinda nie znałem, Dela tak i to była Wasza decyzja bo to Wasze chary nie o0? Co do Schnapi'ego mam żal o te posty o Sidarze,rozumiem można mieć o kimś swoje opinie, ale to już było takie kinda próba psychicznego znęcania się nad nim :x Schnapie zapewne tak to ma w dupie, więc:
POZDRAWIAM KRZYSIA.
Jak motylek...
Tez Cie pozdrawiam
krwawycomeback jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-06-2007, 15:33   #222
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chosen_one Pokaż post
@ burniasty.. koles przyznaj sie wreszcie, dolaczyles do cruoris bo trzesiesz porami na sama mysl o postawieniu sie nocturnom - mieczak jestes, tak jak reszta tych "polish pride"... zal dupe sciska jak sie czyta te wasze "reasony" - czemu to wlasnie ja musialem dolaczyc do cruoris..
Ty jesteś jeszcze glupszym czlowiekiem niż Tevah. Nie zrozumiałeś mojego wcześniejszego posta, więc zamknij swoją mordę.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 06-06-2007, 15:41   #223
lekkopodsuszonatwarzyczka
Guest

Domyślny

Hmm co do wojny widze ze pare osob sie wypłaciło.Postaram sie przedstawic co sie dzieje na selenie w sposob w miare obiektywny A wiec mysle ze mimo iz jestem za cruoris dołaczenie alucarda było poprostu denne i naprawde pokazal ze nie opłaca sie darzyc go szacunkiem bo naprawde byl graczem po ktorym Szwedzi robili zawsze najwieksze pa jezdzili po nim zabijali itp mysli ze skoro pozyczy chara( bo nie wierze ze temu pierwszemu ownerowi ktokolwiek pozwoli grac na jakiejs akcji) to bedzie mial looz na serwie .. huja prawda jeszcze bardziej sie osmiesza ... Co do larosa to jesli rzeczywiscie sprzedal chara to hmm to huj zarobil sobie cos kasy na rl i pojebal gre ale jesli zrobil to samo co alu to nie bede sie powtarzal . Co do lizarda feleona i aquala bo oni sie chyba wyplacili to oni przeciez nie zrobili nic w wojnie ,tiases to samo noi z xanem verticasem podobna sprawa wiec tak naprawde to stracili tylko alucarda ktory pozyczajac chara unicronowi robil chyba najlepsza rzecz jaka mogl w tej wojnie , fakt zostalo w fraternity kilku silnych sorkow ktorzy potrafia zrobic co trzeba jednak morale u frat napewno spadly jeszcze slyszalem o oruxie ze niby hacked i ma banna na tydzien wiec wszystko uklada sie na korzysc cru .A co do dołaczaniu polakow do cruoris to schnapie i burniasty zawsze byli z nimi w poprzedniej wojnie tez z nimi i jak widac trzymaja sie swojej "drogi" a to ze burn wczesniej byl w ultimation to gdzies kiedys napisal ze to bylo jego błedem itp .Poza tym jakos nie widze aby fraternity moglo sie zebrac w jedna kupe i zrobic cos konkretnego no ale czas pokaze .Mysle ze frat potrzebuje jakiegos bodzca co by spowodowalo ze zaczeliby smielej walczyc to tyle z mojej strony

stary 06-06-2007, 16:39   #224
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Gildia: Cruroris
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Skoro server offline, to napisze tu oto, że MY JESTESMY WOJOWNIKAMI!!!

Jeśli chodzi o PA.
Ja nigdy nie doświadczyłam PA na mojej osobie =d
Czemu tak jest? Moim zdaniem, zwykła znajomość jezyka angielskiego wystarczy. A ze dzieciaki w Polsce sa troszke leniwe, to nie chce im sie nauczyc mowic skladnie po angielsku. I tu zaczynaja sie ogromne problemy, jesli jedyne co potrafia powiedziec, to 'plx items, plix plizka bardzo prosze'.. PRAWIE po angielsku.

Dlaczego mnie nigdy Nocturny nie zabily, chociaz nie mieli pojecia kim ja jestem, czy dziewczyna czy chlopak, czy Pl czy Br czy Swe.

To ponizej to rpg story dla ciekawych -.-

Dlaczego.. Otóz na 28 lvlu biegajac po Thais zauwazylam 100+ rs elite knighta, którego imię było Datte Nocturna. Oczywiscie przerazona ucieklam do domku, on podazyl za mna. Podszedl i zapytal(po angielsku) 'Dlaczego kazdy, kto mnie widzi od razu ucieka : ('
Zaczelam z nim rozmawiac, po angielsku, pod koniec rozmowy dowiedzial sie ze jestem Polka i co powiedzial? 'Nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewal, bo umiesz mowic po angielsku'
Zostalismy przyjaciolmi, on wkrotce zaczal grac na Slash'Qu. I mimo, ze nigdy sama do niego nie napisalam, nigdy nic mu nie dalam, zawsze mi pomagal. Za co? Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.

Inna sytuacja. Na nieco wyzszym lvlu expilam na dragach w Ank. Wysocy PL palkowie, knightowie wpadali mi na spawna i wybijali dragi na ktore dlugo czekalam, mowiac: daj spokoj, jednego draga nie dasz zabic? Co z toba noobku
Po chwili pojawil sie Puge Nocturna, ktory zabijal tam dle. Poprosilam go o pomoc. Napisal na karteczce: Xyriela on dragons, Puge on dls
I juz nikt mi dragow nie zabijal. Dlaczego mi pomogl. Mogl napisac, ze hunci dle a mnie olac, a jednak. Nie zabil tez zadnego smoka tylko czekal az ja swoje zabije.

Można od razu powiedziec, ze oni sa PA i czekac na swoja kolej, albo postarac sie nieco i ulatwic sobie gre. Wystarczy nie byc gburem, umiec porozmawiac. Ja rozmowa osiagnelam w tej grze bardzo wiele, wiec polecam.

Pozdrawiam,
Xyriela

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 06-06-2007, 16:40   #225
Tevah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi Pokaż post
Ludzie są doprawdy głupi i skretyniali. Tak kurwa, nie spojrze w lustro na rlu, bo dołączyłem do szwedów. Jezu jak jesteś tak głupim człowiekiem to nie wchodź w ogóle na to forum. I TAK, zapewne jak wojne wygra Maca to z Seleny zrobi utopijny serwer, bez pa, bez pk, bez srania w banie.

A JA DOŁĄCZYŁEM DO CRUORIS PO TO ŻEBY WYGRAĆ TE WOJNE I MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE!!!
O!
Robisz z siebie idiotę, doprawdy. Przeczytaj jeszcze raz mój wcześniejszy post. Czy ja cię gdzieś skrytykowalem, że dołączyłeś do Cruoris? Zadałem pytanie czy nie przeszkadzają wam, Polakom te wyzwiska ze strony Norteca i Słoweńców.
Tevah jest offline  
stary 06-06-2007, 17:25   #226
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xyriela Pokaż post

Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.

Xyriela
Patrzac na twoje zdjecie tez nie mam pewnosci czy chlopak czy dziewczyna xD wiec mysle ze nie wiele by zmienilo jakby cie zobaczyl .. xD

stary 06-06-2007, 18:20   #227
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lekkopodsuszonatwarzyczka Pokaż post
Patrzac na twoje zdjecie tez nie mam pewnosci czy chlopak czy dziewczyna xD wiec mysle ze nie wiele by zmienilo jakby cie zobaczyl .. xD

HAHAHAHAHA OWNED

a jeśli chodzi o PA droga Karolinko to dlaczego zawsze twoj przyjaciel Slash'qu aka zorlan czy tez puge nocturna aka zjeb zawsze chcieli odemnie boszki, jak siedzialem na wyzej wymienionym lairze.... ? tak jak Ty sam do nich nigdy nie pisalem bo nie widzialem w tym wyzszego celu, moj angielski jest w miare dobry, a i tak to nic nie pomaga...

/Signed
// Scotty~
stary 06-06-2007, 18:22   #228
Ushka
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/

Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
Domyślny

Cytuj:
Skoro server offline, to napisze tu oto, że MY JESTESMY WOJOWNIKAMI!!!

Jeśli chodzi o PA.
Ja nigdy nie doświadczyłam PA na mojej osobie =d
Czemu tak jest? Moim zdaniem, zwykła znajomość jezyka angielskiego wystarczy. A ze dzieciaki w Polsce sa troszke leniwe, to nie chce im sie nauczyc mowic skladnie po angielsku. I tu zaczynaja sie ogromne problemy, jesli jedyne co potrafia powiedziec, to 'plx items, plix plizka bardzo prosze'.. PRAWIE po angielsku.

No i tu signed, ja tak samo, khode poznałem jak on szedł na bk a ja dawno skillowałem, z mojego starego najta znałem saphir thor'a poznałem go jak miał ~80 lvl i szedł na bk bo ja tam skillowałem, normalna a$$ lickerska rozmowa, zapytał się czy może przejść bo akurat blokowałem moim slimami, zapytał się który to matka, potem yellnołem gl on bk, potem jak wracał to stał i ze mną gadał itp. > I to wszystko w idealny sposób zrobione poprzez a$$ licking >
Ushka jest offline  
stary 06-06-2007, 19:52   #229
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ushka Pokaż post
No i tu signed, ja tak samo, khode poznałem jak on szedł na bk a ja dawno skillowałem, z mojego starego najta znałem saphir thor'a poznałem go jak miał ~80 lvl i szedł na bk bo ja tam skillowałem, normalna a$$ lickerska rozmowa, zapytał się czy może przejść bo akurat blokowałem moim slimami, zapytał się który to matka, potem yellnołem gl on bk, potem jak wracał to stał i ze mną gadał itp. > I to wszystko w idealny sposób zrobione poprzez a$$ licking >
Lizanie dupy to tez sposób na grę. Innym sposobem jest dawać sobie ją lizać
Grypek jest offline  
stary 06-06-2007, 20:11   #230
krytyk44
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore

Imię: Tenchorius
Poziom: 152
Skille: 100
Domyślny

Cytuj:

Dlaczego.. Otóz na 28 lvlu biegajac po Thais zauwazylam 100+ rs elite knighta, którego imię było Datte Nocturna. Oczywiscie przerazona ucieklam do domku, on podazyl za mna. Podszedl i zapytal(po angielsku) 'Dlaczego kazdy, kto mnie widzi od razu ucieka : ('
Zaczelam z nim rozmawiac, po angielsku, pod koniec rozmowy dowiedzial sie ze jestem Polka i co powiedzial? 'Nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewal, bo umiesz mowic po angielsku'
Zostalismy przyjaciolmi, on wkrotce zaczal grac na Slash'Qu. I mimo, ze nigdy sama do niego nie napisalam, nigdy nic mu nie dalam, zawsze mi pomagal. Za co? Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.

Inna sytuacja. Na nieco wyzszym lvlu expilam na dragach w Ank. Wysocy PL palkowie, knightowie wpadali mi na spawna i wybijali dragi na ktore dlugo czekalam, mowiac: daj spokoj, jednego draga nie dasz zabic? Co z toba noobku
Po chwili pojawil sie Puge Nocturna, ktory zabijal tam dle. Poprosilam go o pomoc. Napisal na karteczce: Xyriela on dragons, Puge on dls
I juz nikt mi dragow nie zabijal. Dlaczego mi pomogl. Mogl napisac, ze hunci dle a mnie olac, a jednak. Nie zabil tez zadnego smoka tylko czekal az ja swoje zabije.

Można od razu powiedziec, ze oni sa PA i czekac na swoja kolej, albo postarac sie nieco i ulatwic sobie gre. Wystarczy nie byc gburem, umiec porozmawiac. Ja rozmowa osiagnelam w tej grze bardzo wiele, wiec polecam.

Pozdrawiam,
Xyriela
użekła nas twoja historia
krytyk44 jest offline  
stary 06-06-2007, 20:35   #231
twojstary
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 01 2007

Domyślny

Cytuj:

Xyriela
Naprawdę wzruszająca historia... Szkoda tylko że wszyscy to mają w dupie i gówno ich to obchodzi o.O

Ostatnio edytowany przez twojstary - 06-06-2007 o 20:37.
twojstary jest offline  
stary 06-06-2007, 21:53   #232
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Gildia: Cruroris
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Możecie sobie gadać, co chcecie, ale ja wiem swoje. Musze przyznac, ze dobrze mi sie gra na Selenie. Mam zle tylko z tymi co mi zazdroszcza, ale na nich jest dobry sposob =d Ubic. Ja sama czy uzywajac roznych ludzi, kazdy ma na co zasluguje.

A Wy musicie robic noobchary i sie pocic na forum, zeby mi dojebac xD
Bo w inny sposob nie macie szans D:

Tak btw. mowicie, ze swe robia pa? A to nieprawda, zapytajcie Lavande, kto jest evul boh PA <skromna> na Selenie
xDD!

BEST WISHES,

Xyriela

^^'

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 06-06-2007, 22:14   #233
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006

Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
Możecie sobie gadać, co chcecie, ale ja wiem swoje. Musze przyznac, ze dobrze mi sie gra na Selenie. Mam zle tylko z tymi co mi zazdroszcza, ale na nich jest dobry sposob =d Ubic. Ja sama czy uzywajac roznych ludzi, kazdy ma na co zasluguje.

A Wy musicie robic noobchary i sie pocic na forum, zeby mi dojebac xD
Bo w inny sposob nie macie szans D:

Tak btw. mowicie, ze swe robia pa? A to nieprawda, zapytajcie Lavande, kto jest evul boh PA <skromna> na Selenie
xDD!

BEST WISHES,

Xyriela
jakbym chcial Ci dojebac zrobil bym to... bez tworzenia noobcharow, bez ogrodek... tylko co mi to da ? ja w przeciwienstwie do innych sie nie pierdole i mowie co mysle, myslisz ze dlaczego jestem most hated mid lvl na selenie ?
ogarnij sie, nie kazdy nie ma odwagi zeby napisac cos z maina...

jesli chodzi o domela to on chuj wbija w ta gre, w tego chara, nie traktuje tego tak powaznie jak ty.. przyklad... unicron zabil Cie na BK, chwile potem wszedl na Vt shadar, i pytal sie czemu padlas, a w tle bylo slychac takim placzacym glosem " ONI MNIEE ZAAABILIII"
Masz 20 lat a zachowujesz sie jak 15 latka, ktora przy dedzie traci wszystko...

jak to sie mowi... Get a life...

a jesli chodzi o Twoja gre na aldorze, moze chcesz jakis maly world trade??

Ostatnio edytowany przez crosscut - 06-06-2007 o 22:15.
crosscut jest offline  
stary 06-06-2007, 22:59   #234
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez crosscut Pokaż post
jakbym chcial Ci dojebac zrobil bym to... bez tworzenia noobcharow, bez ogrodek... tylko co mi to da ? ja w przeciwienstwie do innych sie nie pierdole i mowie co mysle, myslisz ze dlaczego jestem most hated mid lvl na selenie ?
ogarnij sie, nie kazdy nie ma odwagi zeby napisac cos z maina...

jesli chodzi o domela to on chuj wbija w ta gre, w tego chara, nie traktuje tego tak powaznie jak ty.. przyklad... unicron zabil Cie na BK, chwile potem wszedl na Vt shadar, i pytal sie czemu padlas, a w tle bylo slychac takim placzacym glosem " ONI MNIEE ZAAABILIII"
Masz 20 lat a zachowujesz sie jak 15 latka, ktora przy dedzie traci wszystko...

jak to sie mowi... Get a life...

a jesli chodzi o Twoja gre na aldorze, moze chcesz jakis maly world trade??
most hated plx??? :S No pey no fre menz
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 06-06-2007, 23:34   #235
Guest

Domyślny

@ xyriela
Jakbym chcial ci dojebac zamiescil bym na forum twoje zdjecie xD

stary 06-06-2007, 23:36   #236
chosen_one
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi Pokaż post
Ty jesteś jeszcze glupszym czlowiekiem niż Tevah. Nie zrozumiałeś mojego wcześniejszego posta, więc zamknij swoją mordę.
Doskonale zrozumialem twojego posta i doskonale rozumiem rowniez ciebie. PRAWDA W OCZY KOLE. Jestes jednym z tych pustych, proznych, nie majacych zadnych ambicji, idacych na latwizne kolesi, ktorzy dolaczaja do silniejszych dla wlasnej wygody, nie zwazajac na upokorzenia jakie padaja z ich strony. PLUJ SWINI W TWARZ A POWIE ZE DESZCZ PADA.

Szwedzi jednak oddzielaja narodowosci w swojej gildii, a wiec uznaja pewne roznice miedzy nimi a wami.. A pozniej mowia "spalic polske" i mowia to nie jakies swe - noobki spod depo ale leaderzy silnej gildii. Na noobkow nie ma co patrzec, naprawde, bo w kazdej nacji oni wystepuja.

Burniasty, ty i tobie podobni zawsze zostana zapametani jako ludzie slabi bez inicjatywy dokonania czegos szlachetniejszego niz wspieranie silniejszych.
chosen_one jest offline  
stary 06-06-2007, 23:48   #237
chosen_one
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lekkopodsuszonatwarzyczka Pokaż post
@ xyriela
Jakbym chcial ci dojebac zamiescil bym na forum twoje zdjecie xD
Wyhamuj troche, naprawde. Po pierwsze mam wrazenie, ze nie dorosles do umiejetnosci doceniania w kobietach czegos wiecej niz wygladu. Po drugie, okreslanie czyjegos wygladu to rzecz wzgledna, wiec jakim prawem twierdzisz ze w ten sposob bys narobil jej obciachu? Wyglad wg mnie nie moze byc do tego powodem, bo jest to strasznie prostackie, plytkie.
Nie popieram tego co robi Xyriela w grze ale nie moge biernie sluchac jak inni ja obrazaja. Troche klasy..
chosen_one jest offline  
stary 06-06-2007, 23:56   #238
Pafel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chosen_one Pokaż post
Doskonale zrozumialem twojego posta i doskonale rozumiem rowniez ciebie. PRAWDA W OCZY KOLE. Jestes jednym z tych pustych, proznych, nie majacych zadnych ambicji, idacych na latwizne kolesi, ktorzy dolaczaja do silniejszych dla wlasnej wygody, nie zwazajac na upokorzenia jakie padaja z ich strony. PLUJ SWINI W TWARZ A POWIE ZE DESZCZ PADA.

Szwedzi jednak oddzielaja narodowosci w swojej gildii, a wiec uznaja pewne roznice miedzy nimi a wami.. A pozniej mowia "spalic polske" i mowia to nie jakies swe - noobki spod depo ale leaderzy silnej gildii. Na noobkow nie ma co patrzec, naprawde, bo w kazdej nacji oni wystepuja.

Burniasty, ty i tobie podobni zawsze zostana zapametani jako ludzie slabi bez inicjatywy dokonania czegos szlachetniejszego niz wspieranie silniejszych.
No i huj cie obchodzi czy Burniasty idzie na latwizne czy nie kurwa wez se odpusc bo to zalosne jest co piszesz-.- ciagle chcesz mu udowodnic ze hujowo zrobil a ja od kad pamietam to on i Schnap byli po stronie nocturnow...
To tylko gra wiec odpusc se tejsty typu a oni gadaja na polakow. Jakos niektorych polakow nie ruszaja Oo wystarczy umiec gadac z ludzmi... A jak mowia cos o Polakach ze to nooby itp itd to moze nie maja racji??Oo oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc to jacys 6klasisci co nie umieja gadac po angielsku...
Pafel jest offline  
stary 06-06-2007, 23:59   #239
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Domyślny

xyriela my sie nie lubimy, chyba dlatego ze powiedzialem ze jestes no lifem, ale doszedlem do wniosku, ze mam w dupie to co robisz na rl, jak wygladasz itd itp etc asfasfaf. i w sumie chcialem cie tez przeprosic, za to ze jechalem tak po tobie i sie zachowywalem jak ostatni gowniarz

twoj marbuś
Lenrock jest offline  
stary 07-06-2007, 00:17   #240
chosen_one
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pafel Pokaż post
No i huj cie obchodzi czy Burniasty idzie na latwizne czy nie kurwa wez se odpusc bo to zalosne jest co piszesz-.- ciagle chcesz mu udowodnic ze hujowo zrobil a ja od kad pamietam to on i Schnap byli po stronie nocturnow...
To tylko gra wiec odpusc se tejsty typu a oni gadaja na polakow. Jakos niektorych polakow nie ruszaja Oo wystarczy umiec gadac z ludzmi... A jak mowia cos o Polakach ze to nooby itp itd to moze nie maja racji??Oo oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc to jacys 6klasisci co nie umieja gadac po angielsku...
Czemu zalosne? Czy nie mam racji? Nie obchodzi mnie odkad tylko, ze jest. Widze ze niektorych nie ruszaja ich teksty - napisalem to wielkimi literami. Jezeli pominiemy noobkow spod depo to nie maja racji ze Polacy sa noobami.
chosen_one jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania