![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
![]() Tez Cie pozdrawiam |
|
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#223 |
Guest
|
![]() Hmm co do wojny widze ze pare osob sie wypłaciło.Postaram sie przedstawic co sie dzieje na selenie w sposob w miare obiektywny A wiec mysle ze mimo iz jestem za cruoris dołaczenie alucarda było poprostu denne i naprawde pokazal ze nie opłaca sie darzyc go szacunkiem bo naprawde byl graczem po ktorym Szwedzi robili zawsze najwieksze pa jezdzili po nim zabijali itp mysli ze skoro pozyczy chara( bo nie wierze ze temu pierwszemu ownerowi ktokolwiek pozwoli grac na jakiejs akcji) to bedzie mial looz na serwie .. huja prawda jeszcze bardziej sie osmiesza ... Co do larosa to jesli rzeczywiscie sprzedal chara to hmm to huj zarobil sobie cos kasy na rl i pojebal gre ale jesli zrobil to samo co alu to nie bede sie powtarzal . Co do lizarda feleona i aquala bo oni sie chyba wyplacili to oni przeciez nie zrobili nic w wojnie ,tiases to samo noi z xanem verticasem podobna sprawa wiec tak naprawde to stracili tylko alucarda ktory pozyczajac chara unicronowi robil chyba najlepsza rzecz jaka mogl w tej wojnie , fakt zostalo w fraternity kilku silnych sorkow ktorzy potrafia zrobic co trzeba jednak morale u frat napewno spadly jeszcze slyszalem o oruxie ze niby hacked i ma banna na tydzien wiec wszystko uklada sie na korzysc cru .A co do dołaczaniu polakow do cruoris to schnapie i burniasty zawsze byli z nimi w poprzedniej wojnie tez z nimi i jak widac trzymaja sie swojej "drogi" a to ze burn wczesniej byl w ultimation to gdzies kiedys napisal ze to bylo jego błedem itp .Poza tym jakos nie widze aby fraternity moglo sie zebrac w jedna kupe i zrobic cos konkretnego no ale czas pokaze .Mysle ze frat potrzebuje jakiegos bodzca co by spowodowalo ze zaczeliby smielej walczyc to tyle z mojej strony
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro server offline, to napisze tu oto, że MY JESTESMY WOJOWNIKAMI!!!
Jeśli chodzi o PA. Ja nigdy nie doświadczyłam PA na mojej osobie =d Czemu tak jest? Moim zdaniem, zwykła znajomość jezyka angielskiego wystarczy. A ze dzieciaki w Polsce sa troszke leniwe, to nie chce im sie nauczyc mowic skladnie po angielsku. I tu zaczynaja sie ogromne problemy, jesli jedyne co potrafia powiedziec, to 'plx items, plix plizka bardzo prosze'.. PRAWIE po angielsku. Dlaczego mnie nigdy Nocturny nie zabily, chociaz nie mieli pojecia kim ja jestem, czy dziewczyna czy chlopak, czy Pl czy Br czy Swe. To ponizej to rpg story dla ciekawych -.- Dlaczego.. Otóz na 28 lvlu biegajac po Thais zauwazylam 100+ rs elite knighta, którego imię było Datte Nocturna. Oczywiscie przerazona ucieklam do domku, on podazyl za mna. Podszedl i zapytal(po angielsku) 'Dlaczego kazdy, kto mnie widzi od razu ucieka : (' Zaczelam z nim rozmawiac, po angielsku, pod koniec rozmowy dowiedzial sie ze jestem Polka i co powiedzial? 'Nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewal, bo umiesz mowic po angielsku' Zostalismy przyjaciolmi, on wkrotce zaczal grac na Slash'Qu. I mimo, ze nigdy sama do niego nie napisalam, nigdy nic mu nie dalam, zawsze mi pomagal. Za co? Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial. Inna sytuacja. Na nieco wyzszym lvlu expilam na dragach w Ank. Wysocy PL palkowie, knightowie wpadali mi na spawna i wybijali dragi na ktore dlugo czekalam, mowiac: daj spokoj, jednego draga nie dasz zabic? Co z toba noobku ![]() Po chwili pojawil sie Puge Nocturna, ktory zabijal tam dle. Poprosilam go o pomoc. Napisal na karteczce: Xyriela on dragons, Puge on dls I juz nikt mi dragow nie zabijal. Dlaczego mi pomogl. Mogl napisac, ze hunci dle a mnie olac, a jednak. Nie zabil tez zadnego smoka tylko czekal az ja swoje zabije. Można od razu powiedziec, ze oni sa PA i czekac na swoja kolej, albo postarac sie nieco i ulatwic sobie gre. Wystarczy nie byc gburem, umiec porozmawiac. Ja rozmowa osiagnelam w tej grze bardzo wiele, wiec polecam. Pozdrawiam, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#226 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHA OWNED a jeśli chodzi o PA droga Karolinko to dlaczego zawsze twoj przyjaciel Slash'qu aka zorlan czy tez puge nocturna aka zjeb zawsze chcieli odemnie boszki, jak siedzialem na wyzej wymienionym lairze.... ? tak jak Ty sam do nich nigdy nie pisalem bo nie widzialem w tym wyzszego celu, moj angielski jest w miare dobry, a i tak to nic nie pomaga... /Signed // Scotty~
![]() |
#228 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Imię: Tenchorius
Poziom: 152
Skille: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez twojstary - 06-06-2007 o 20:37. |
|
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możecie sobie gadać, co chcecie, ale ja wiem swoje. Musze przyznac, ze dobrze mi sie gra na Selenie. Mam zle tylko z tymi co mi zazdroszcza, ale na nich jest dobry sposob =d Ubic. Ja sama czy uzywajac roznych ludzi, kazdy ma na co zasluguje.
A Wy musicie robic noobchary i sie pocic na forum, zeby mi dojebac xD Bo w inny sposob nie macie szans D: ![]() Tak btw. mowicie, ze swe robia pa? A to nieprawda, zapytajcie Lavande, kto jest evul boh PA <skromna> na Selenie xDD! BEST WISHES, Xyriela ^^' ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Imię: Scotty Dermyn
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
ogarnij sie, nie kazdy nie ma odwagi zeby napisac cos z maina... jesli chodzi o domela to on chuj wbija w ta gre, w tego chara, nie traktuje tego tak powaznie jak ty.. przyklad... unicron zabil Cie na BK, chwile potem wszedl na Vt shadar, i pytal sie czemu padlas, a w tle bylo slychac takim placzacym glosem " ONI MNIEE ZAAABILIII" Masz 20 lat a zachowujesz sie jak 15 latka, ktora przy dedzie traci wszystko... jak to sie mowi... Get a life... a jesli chodzi o Twoja gre na aldorze, moze chcesz jakis maly world trade??
Xyrielka <3 Ostatnio edytowany przez crosscut - 06-06-2007 o 22:15. |
|
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]() @ xyriela
Jakbym chcial ci dojebac zamiescil bym na forum twoje zdjecie xD |
![]() |
#236 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Szwedzi jednak oddzielaja narodowosci w swojej gildii, a wiec uznaja pewne roznice miedzy nimi a wami.. A pozniej mowia "spalic polske" i mowia to nie jakies swe - noobki spod depo ale leaderzy silnej gildii. Na noobkow nie ma co patrzec, naprawde, bo w kazdej nacji oni wystepuja. Burniasty, ty i tobie podobni zawsze zostana zapametani jako ludzie slabi bez inicjatywy dokonania czegos szlachetniejszego niz wspieranie silniejszych. |
|
![]() |
![]() |
#237 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie popieram tego co robi Xyriela w grze ale nie moge biernie sluchac jak inni ja obrazaja. Troche klasy.. |
|
![]() |
![]() |
#238 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
To tylko gra wiec odpusc se tejsty typu a oni gadaja na polakow. Jakos niektorych polakow nie ruszaja Oo wystarczy umiec gadac z ludzmi... A jak mowia cos o Polakach ze to nooby itp itd to moze nie maja racji??Oo oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc to jacys 6klasisci co nie umieja gadac po angielsku... |
|
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
|
![]() xyriela my sie nie lubimy, chyba dlatego ze powiedzialem ze jestes no lifem, ale doszedlem do wniosku, ze mam w dupie to co robisz na rl, jak wygladasz itd itp etc asfasfaf. i w sumie chcialem cie tez przeprosic, za to ze jechalem tak po tobie i sie zachowywalem jak ostatni gowniarz
![]() twoj marbuś |
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|