Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-07-2007, 21:03   #221
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

up > polacy tu nie maja wladzy a ci szwedzi tak. Polacy probowali zdobyc wladze ale...
berger jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-07-2007, 21:57   #222
Rediko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 01 2007

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
up > polacy tu nie maja wladzy a ci szwedzi tak. Polacy probowali zdobyc wladze ale...
zawsze znajda sie takie szuje , niby podaje ci reke ale i tak to czujesz..
Rediko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2007, 22:03   #223
Niewytrzymam
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 07 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
berger up > polacy tu nie maja wladzy a ci szwedzi tak. Polacy probowali zdobyc wladze ale...
1. Jak można kurwa mac sprzedac swoich ludzi którzy wam ufali ?
2. Jak można kurwa Sprzedać własny kraj ?(i wy sie kurwa Polakami nazywacie?)
3. Wasze PVP jest poprostu zajebiste miałem wiele starć z wami za czasów jak tu grałem i widziałem was w akcji na Otsie podczas wojny którego zrobił Rl od Slaviaxa
4. Xenezis tyle obiecywałeś ze ty lider i sie nie poddacie a tu nagle wyjeżdżasz z kraju w środku wojny nie logujesz sie i dajesz passy jakiemuś frajerowi.
5. Kash~ pozdro dla Ciebie bo dla mnie ( jak i pewnie dla wielu ) jesteś największa pizda w tej całej wojnie... nie potrafisz sie słuchać zawsze musisz być 1 a jak nie to potrafisz zdradzić/zabić swoich....
6. Nie potraficie sie przygotować do wojny ani w niej działać boicie sie o własne chary a jak ktos z waszej gildi (ziomek) potrzebuje kasy to go w dupie macie
7. Dla tych co pierdolą "dobrze ze swe dalej rządzą bo by Polacy od*******ali PA"
"zobacz jakie Polaki to sa skurwysyny sprzedaje jeden drugiego "
Swe zabijają Polaków za to ze jesteśmy Polakami , Przykład z POI Polacy mogli isc za 500k a reszta narodowości płaciła mniej ,
8. Everanor , Val~ Torin - spójrzcie na Fiaere , Slaviaxa tez im sie wydawało ze Swe to ich best koledzy ale sie jednak grubo mylili pozdro dla Ciebie Valek~ co sprzedajesz Polaków pierdolony "patrioto" , Everanor nie wiem czy słyszałeś ale w huj ludzi twierdzi ze jestes pierdolonym Dupolizem Swe~
9. Metek napiszesz mi zaraz ze gówno wiem o was? to sie grubo mylisz
10. Napiszecie "jak jestes taki kozak to sam spróbuj" Uwierzcie ze Wystarczy Veremus , Pheonix , Ripper ,Loth , Belin~ ,Bambik , Vaspari (ich tez widziałem w akcji ) vs Cale UF albo Arc i nie macie żadnych szans...

Everanor 1 przykład : Pisze ze Polacy są nielojalni ze na ich miejscu jakby cos zaczol to by walczył do końca i jakby miał jakiś powód o ktory by mógł walczyć to by sie bil , ze Polacy sie o chary boja a taki wałek : Swe sprzeda chara , shrauje , PA , to eve masz to w dupie jak to Polacy robią odrazu Kapujesz
,widzisz sam sie ich boisz i nie pierdol :S

Jesteście jebanymi ciotami którzy nie wiedza co to Honor , Patriotyzm , Zaufanie , Szacunek... Szkoda mi was

Ostatnio edytowany przez Niewytrzymam - 12-07-2007 o 07:40.
Niewytrzymam jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2007, 22:33   #224
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niewytrzymam Pokaż post
...ale jesteście zasranymi ciotami bo tylko to do was pasuje.

3. Wasze PVP jest poprostu zajebiste miałem wiele starć z wami za czasów jak tu grałem i widziałem was w akcji na Otsie podczas wojny którego zrobił Rl od Slaviaxa
4. Xenezis tyle obiecywałeś ze ty lider i sie nie poddacie a tu nagle wyjeżdżasz z kraju w środku wojny nie logujesz sie i dajesz passy jakiemuś frajerowi.
5. Kash~ pozdro dla Ciebie bo dla mnie ( jak i pewnie dla wielu ) jesteś największa pizda w tej całej wojnie... nie potrafisz sie słuchać zawsze musisz być 1 a jak nie to potrafisz zdradzić/zabić swoich....
6. Nie potraficie sie przygotować do wojny ani w niej działać boicie sie o własne chary a jak ktos z waszej gildi (ziomek) potrzebuje kasy to go w dupie macie
7. Dla tych co pierdolą "dobrze ze swe dalej rządzą bo by Polacy od*******ali PA"
Swe zabijają Polaków za to ze jesteśmy Polakami , Przykład z POI Polacy mogli isc za 500k a reszta narodowości płaciła mniej ,
8. Everanor , Val~ Torin - spójrzcie na Fiaere , Slaviaxa tez im sie wydawało ze Swe to ich best koledzy ale sie jednak grubo mylili pozdro dla Ciebie Valek~ co sprzedajesz Polaków pierdolony "patrioto" , Everanor nie wiem czy słyszałeś ale w huj ludzi twierdzi ze jestes pierdolonym Dupolizem Swe~
10. Napiszecie "jak jestes taki kozak to sam spróbuj" Uwierzcie ze Wystarczy Veremus , Pheonix , Ripper ,Loth , Belin~ ,Bambik , Vaspari (ich tez widziałem w akcji ) vs Cale UF albo Arc i nie macie żadnych szans...

Jesteście jebanymi ciotami którzy nie wiedza co to Honor , Patriotyzm , Zaufanie , Szacunek... Szkoda mi was
Gratz dla Ciebie 'Niewytrzymam' - muahahahaha wreszcie ktoś powiedział szczera prawdę !

Ostatnio edytowany przez Barbin - 11-07-2007 o 22:36.
Barbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2007, 22:37   #225
Robbenek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2007

Domyślny

Cytuj:
...ale jesteście zasranymi ciotami bo tylko to do was pasuje.

100% Prawdy
Robbenek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2007, 22:57   #226
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

@Niewytrzymam
Belin?
Bez przesady człowieku, ja wiem że GÓWNO mogę i zdaje sobie z tego sprawę.
Z dobrym botem naprawde mieliby szanse, beze mnie
stary 11-07-2007, 23:09   #227
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

Sprzedajemy własny kraj?W dupie Ci sie chyba od tej gry poprzewracało.Tak wiem Ty byś na miejscu Xene zostal wkraju nie pracowal nie uczył się tylko na*******al w tą gre i wołał do mamy żeby ci jedzenie i nocnik przyniosła bo sie oderwać nie możesz.W czym Kash zawsze chciał być 1?.Co do tego ze jak ktoś kasy potrzebowal to go w dupie mielismy to sie nie odzywaj bo chu** wiesz a jak już to z jednego źródła.A teraz najważniejsza sprawa odpierdol sie od Eve bo po raz kolejny chu** wiesz a sie wychylasz na temat osoby której nieznasz.
Owszem zjebaliśmy wojne nie byliśmy zgrani daliśmy dupy itp itd i zrozumiem jeśli tak piszą ludzie ale jak ktoś pisze o rzeczach o których niema zielonego pojęcia to jak tu sie nie wkur***
Anas Kiro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2007, 23:16   #228
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
Domyślny

ta Anas w tym to koles jest dobry
Moim skromnym zdaniem ten kto rozwalil szwedow moze sie z nas smiac.
A ten kto nigdy z nimi nie walczyl to niech pisze takie scierwo na www.tibia.br
TyranX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2007, 23:19   #229
Lisu
Użytkownik Forum

Lisu's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ

Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
Król amagad :(

huhu to sie polaczkom dostalo :0

--Okej.... sprzedalismy wszystkich, ja dostalem z tego 2 deded raty i jedna lape wilka...
--EEE qe pasa? ktos juz Polske opierdolił? kurde.. to był mój plan
--Bah... me newb... ots rulez..
--Xene<3 To ze postawil rl na pierwszym miejscu chwali mu sie zajebiscie, no ale dla Ciebie to gowno warte i bys wolal w pixele napierd~~
5. Kash~ pozdro dla Ciebie bo dla mnie ( jak i pewnie dla wielu ) jesteś największa pizd.. w tej całej wojnie... nie potrafisz sie słuchać zawsze musisz być 1 a jak nie to potrafisz zdradzić/zabić swoich....
--Oj zly Miniek, zly Miniek....
--Tak... szczerze mowiac a jak padlem to plakalem 3 dni i nie kochałem sie z dziewczyna przez 2 miechy jako pokute
--Płaczesz ze polaczki nic nie robia i są do dupy, a zaraz pozniej najezdzasz na swe i placzesz, ze polaczki nie wygrali ... pozbieraj mysli do kupy...
--Yea... Evek wyciagaj jezor lol!
btw... po Twoim poscie sporo ludzi bedzie myslalo, ze jestes jakims zakompleksionym dzieciakiem.. i co? skoczysz z okna?
--Meeteeeeeeeek! Napisz mu to, plx
"ooookej" to czemu sie nie przylaczyli i nie wywalili eful swe? jak to zrobia, to nawet ja im moge pozniej tylek lizac i prosic o protekcje... lol (ja w Zen juz taka mam opinie )

Jesteście ~~~~ którzy nie wiedza co to Honor , Patriotyzm , Zaufanie , Szacunek... Szkoda mi was
--A mi szkoda Ciebie, drogi dokonale poinformowany, uzytkowniku, ktory chce nas wszystkich nauczyc jak sie gra w pixele, a zarazem co to jest honor, ojczyzna i blablablabla etc a pisze z nowego loginu i mysli ze jest extra super cool....
Ale wiesz co Ci powiem? Strasznie mi z tego powodu wszystko kur~~ jedno.
cya.

PS... wiecej faktow plx, mniej populistycznego shitu.

//stary polaczek lisu

Brutalna agresywność jest dla słabeuszy imytacja siły.
E. Hoffer

Respect to be respected.

Ostatnio edytowany przez Lisu - 11-07-2007 o 23:34. Powód: ps........
Lisu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2007, 23:36   #230
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
Domyślny

szczerze mowiac lisu, bylem w tej wojnie z prolacksami o ile dobrze pamietam, milo wspominam ventrilo i tych lduzi, ale tk, dalismy dupy. brak zgrania etc etc, teraz to juz nie wazne

btw co tam na iridii? chetnie bym do was wpadl spowrotem qmple ;d
Harru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 00:02   #231
Meteon!
Użytkownik Forum

Meteon!'s Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@Niewytrzymam aka kretyn.

Gowno wiesz o nas !!!1!1!!

Domyslam sie kim jestes, a jezeli mam racje to naprawde GOWNO wiesz o nas, tylko z opowiesci Patryka.

//Metek.

//Metek.
Meteon! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 00:19   #232
pawel1992
Użytkownik Forum

pawel1992's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lisu Pokaż post
"ooookej" to czemu sie nie przylaczyli i nie wywalili eful swe? jak to zrobia, to nawet ja im moge pozniej tylek lizac i prosic o protekcje... lol
co jak co , ale nie dowalaj się do osób tam wymienionych , bo nie moja wina , że autor tam mnie wymienił (Sam nie wiem czemu )

imo odpowiem na pytanie
Cytuj:
czemu sie nie przylaczyli i nie wywalili
bo po co , skoro i tak wy nie dalibyscie szansy 'szarym' graczom ; ] Sam widzialem jak nie jeden medium-lvl , pisal ochoczo na forum , ze chetnie was wesprze , wszyscy pisali , ze jak cos to moga pomoc wystarcy powiedziec , dac znak... Jednak UF z tego nie skorzystalo. Moze to brak zaufania do nowych , moze jakies konkretne powody...

bb

Dla wielu inny , dla swoich normalny

Ostatnio edytowany przez pawel1992 - 12-07-2007 o 00:20.
pawel1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 00:37   #233
-Phoenix-
Użytkownik Forum

-Phoenix-'s Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:

Popłakałem się

Much love <3

/Phoenix
-Phoenix- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 00:37   #234
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Domyślny

heehhe ehhehe co tam jest sie na tej iridi fajnego dzieje niebylo mnie tu z pol roku ;d i widze ze szwedzi nadal polokami pomiataja ajajaj
stary 12-07-2007, 00:38   #235
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anas Kiro Pokaż post
Sprzedajemy własny kraj?W dupie Ci sie chyba od tej gry poprzewracało.Tak wiem Ty byś na miejscu Xene zostal wkraju nie pracowal nie uczył się tylko na*******al w tą gre i wołał do mamy żeby ci jedzenie i nocnik przyniosła bo sie oderwać nie możesz.W czym Kash zawsze chciał być 1?.Co do tego ze jak ktoś kasy potrzebowal to go w dupie mielismy to sie nie odzywaj bo chu** wiesz a jak już to z jednego źródła.A teraz najważniejsza sprawa odpierdol sie od Eve bo po raz kolejny chu** wiesz a sie wychylasz na temat osoby której nieznasz.
Owszem zjebaliśmy wojne nie byliśmy zgrani daliśmy dupy itp itd i zrozumiem jeśli tak piszą ludzie ale jak ktoś pisze o rzeczach o których niema zielonego pojęcia to jak tu sie nie wkur***
WOOOOOOOOORD MATEEEEEEE ! Nie nerwuj sie niektórzy patrza z innej perspektywy na tą gre... a co do Eve to mnie totalnie rozj3b4ł0

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 03:02   #236
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Po pewnym spotkaniu na RL , kiedy to swieta trojca gejsz (fenshi , phoenix i loth ripper) po imprezie spala razem, narodzil im sie syn.......

Dostal on piekne imie.......... Niewytrzymam.

berger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 03:04   #237
kuchaaarz
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harru Pokaż post
szczerze mowiac lisu, bylem w tej wojnie z prolacksami o ile dobrze pamietam, milo wspominam ventrilo i tych lduzi, ale tk, dalismy dupy. brak zgrania etc etc, teraz to juz nie wazne

btw co tam na iridii? chetnie bym do was wpadl spowrotem qmple ;d
Wojtek <3333
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 10:11   #238
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Domyślny

lepiej mi noobasy odpowiedzcie na pytaanie, bo mam w tajemnicy zrobionego palka tylko nie wiem czy mnie dalej tu chcecie xd
stary 12-07-2007, 14:18   #239
kuchaaarz
Guest

Domyślny

procho ze tak! xD napisz do mnie pw xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2007, 14:26   #240
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harru Pokaż post
lepiej mi noobasy odpowiedzcie na pytaanie, bo mam w tajemnicy zrobionego palka tylko nie wiem czy mnie dalej tu chcecie xd
Już z sorca się na t.com pytałeś, nic się od tamtego czasu nie zmieniło.
Elevarm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania