![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() up > polacy tu nie maja wladzy a ci szwedzi tak. Polacy probowali zdobyc wladze ale...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
2. Jak można kurwa Sprzedać własny kraj ?(i wy sie kurwa Polakami nazywacie?) 3. Wasze PVP jest poprostu zajebiste miałem wiele starć z wami za czasów jak tu grałem i widziałem was w akcji na Otsie podczas wojny którego zrobił Rl od Slaviaxa 4. Xenezis tyle obiecywałeś ze ty lider i sie nie poddacie a tu nagle wyjeżdżasz z kraju w środku wojny nie logujesz sie i dajesz passy jakiemuś frajerowi. 5. Kash~ pozdro dla Ciebie bo dla mnie ( jak i pewnie dla wielu ) jesteś największa pizda w tej całej wojnie... nie potrafisz sie słuchać zawsze musisz być 1 a jak nie to potrafisz zdradzić/zabić swoich.... 6. Nie potraficie sie przygotować do wojny ani w niej działać boicie sie o własne chary a jak ktos z waszej gildi (ziomek) potrzebuje kasy to go w dupie macie 7. Dla tych co pierdolą "dobrze ze swe dalej rządzą bo by Polacy od*******ali PA" "zobacz jakie Polaki to sa skurwysyny sprzedaje jeden drugiego " Swe zabijają Polaków za to ze jesteśmy Polakami , Przykład z POI Polacy mogli isc za 500k a reszta narodowości płaciła mniej , 8. Everanor , Val~ Torin - spójrzcie na Fiaere , Slaviaxa tez im sie wydawało ze Swe to ich best koledzy ale sie jednak grubo mylili pozdro dla Ciebie Valek~ co sprzedajesz Polaków pierdolony "patrioto" , Everanor nie wiem czy słyszałeś ale w huj ludzi twierdzi ze jestes pierdolonym Dupolizem Swe~ 9. Metek napiszesz mi zaraz ze gówno wiem o was? to sie grubo mylisz 10. Napiszecie "jak jestes taki kozak to sam spróbuj" Uwierzcie ze Wystarczy Veremus , Pheonix , Ripper ,Loth , Belin~ ,Bambik , Vaspari (ich tez widziałem w akcji ) vs Cale UF albo Arc i nie macie żadnych szans... Everanor 1 przykład : Pisze ze Polacy są nielojalni ze na ich miejscu jakby cos zaczol to by walczył do końca i jakby miał jakiś powód o ktory by mógł walczyć to by sie bil , ze Polacy sie o chary boja a taki wałek : Swe sprzeda chara , shrauje , PA , to eve masz to w dupie jak to Polacy robią odrazu Kapujesz ,widzisz sam sie ich boisz i nie pierdol :S Jesteście jebanymi ciotami którzy nie wiedza co to Honor , Patriotyzm , Zaufanie , Szacunek... Szkoda mi was Ostatnio edytowany przez Niewytrzymam - 12-07-2007 o 07:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Barbin - 11-07-2007 o 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Niewytrzymam
Belin? Bez przesady człowieku, ja wiem że GÓWNO mogę i zdaje sobie z tego sprawę. Z dobrym botem naprawde mieliby szanse, beze mnie ![]()
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Sprzedajemy własny kraj?W dupie Ci sie chyba od tej gry poprzewracało.Tak wiem Ty byś na miejscu Xene zostal wkraju nie pracowal nie uczył się tylko na*******al w tą gre i wołał do mamy żeby ci jedzenie i nocnik przyniosła bo sie oderwać nie możesz.W czym Kash zawsze chciał być 1?.Co do tego ze jak ktoś kasy potrzebowal to go w dupie mielismy to sie nie odzywaj bo chu** wiesz a jak już to z jednego źródła.A teraz najważniejsza sprawa odpierdol sie od Eve bo po raz kolejny chu** wiesz a sie wychylasz na temat osoby której nieznasz.
Owszem zjebaliśmy wojne nie byliśmy zgrani daliśmy dupy itp itd i zrozumiem jeśli tak piszą ludzie ale jak ktoś pisze o rzeczach o których niema zielonego pojęcia to jak tu sie nie wkur*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() ta Anas w tym to koles jest dobry
![]() Moim skromnym zdaniem ten kto rozwalil szwedow moze sie z nas smiac. A ten kto nigdy z nimi nie walczyl to niech pisze takie scierwo na www.tibia.br |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() huhu to sie polaczkom dostalo :0
1. Jak można kurwa mac sprzedac swoich ludzi którzy wam ufali ? --Okej.... sprzedalismy wszystkich, ja dostalem z tego 2 deded raty i jedna lape wilka... 2. Jak można kurwa Sprzedać własny kraj ?(i wy sie kurwa Polakami nazywacie?) --EEE qe pasa? ktos juz Polske opierdolił? kurde.. to był mój plan 3. Wasze PVP jest poprostu zajebiste miałem wiele starć z wami za czasów jak tu grałem i widziałem was w akcji na Otsie podczas wojny którego zrobił Rl od Slaviaxa --Bah... me newb... ots rulez.. 4. Xenezis tyle obiecywałeś ze ty lider i sie nie poddacie a tu nagle wyjeżdżasz z kraju w środku wojny nie logujesz sie i dajesz passy jakiemuś frajerowi. --Xene<3 To ze postawil rl na pierwszym miejscu chwali mu sie zajebiscie, no ale dla Ciebie to gowno warte i bys wolal w pixele napierd~~ 5. Kash~ pozdro dla Ciebie bo dla mnie ( jak i pewnie dla wielu ) jesteś największa pizd.. w tej całej wojnie... nie potrafisz sie słuchać zawsze musisz być 1 a jak nie to potrafisz zdradzić/zabić swoich.... --Oj zly Miniek, zly Miniek.... 6. Nie potraficie sie przygotować do wojny ani w niej działać boicie sie o własne chary a jak ktos z waszej gildi (ziomek) potrzebuje kasy to go w dupie macie --Tak... szczerze mowiac a jak padlem to plakalem 3 dni i nie kochałem sie z dziewczyna przez 2 miechy jako pokute ![]() 7. Dla tych co pierdolą "dobrze ze swe dalej rządzą bo by Polacy od*******ali PA" "zobacz jakie Polaki to sa skurwysyny sprzedaje jeden drugiego " Swe zabijają Polaków za to ze jesteśmy Polakami , Przykład z POI Polacy mogli isc za 500k a reszta narodowości płaciła mniej , --Płaczesz ze polaczki nic nie robia i są do dupy, a zaraz pozniej najezdzasz na swe i placzesz, ze polaczki nie wygrali ... pozbieraj mysli do kupy... 8. Everanor , Val~ Torin - spójrzcie na Fiaere , Slaviaxa tez im sie wydawało ze Swe to ich best koledzy ale sie jednak grubo mylili pozdro dla Ciebie Valek~ co sprzedajesz Polaków pierdolony "patrioto" , Everanor nie wiem czy słyszałeś ale w huj ludzi twierdzi ze jestes pierdolonym Dupolizem Swe~ --Yea... Evek wyciagaj jezor lol! btw... po Twoim poscie sporo ludzi bedzie myslalo, ze jestes jakims zakompleksionym dzieciakiem.. i co? skoczysz z okna? 9. Metek napiszesz mi zaraz ze gówno wiem o was? to sie grubo mylisz --Meeteeeeeeeek! Napisz mu to, plx ![]() 10. Napiszecie "jak jestes taki kozak to sam spróbuj" Uwierzcie ze Wystarczy Veremus , Pheonix , Ripper ,Loth , Belin~ ,Bambik , Vaspari (ich tez widziałem w akcji ) vs Cale UF albo Arc i nie macie żadnych szans... "ooookej" to czemu sie nie przylaczyli i nie wywalili eful swe? jak to zrobia, to nawet ja im moge pozniej tylek lizac i prosic o protekcje... lol (ja w Zen ![]() ![]() Jesteście ~~~~ którzy nie wiedza co to Honor , Patriotyzm , Zaufanie , Szacunek... Szkoda mi was --A mi szkoda Ciebie, drogi dokonale poinformowany, uzytkowniku, ktory chce nas wszystkich nauczyc jak sie gra w pixele, a zarazem co to jest honor, ojczyzna i blablablabla etc a pisze z nowego loginu i mysli ze jest extra super cool.... Ale wiesz co Ci powiem? Strasznie mi z tego powodu wszystko kur~~ jedno. cya. PS... wiecej faktow plx, mniej populistycznego shitu. //stary polaczek lisu
Ostatnio edytowany przez Lisu - 11-07-2007 o 23:34. Powód: ps........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() szczerze mowiac lisu, bylem w tej wojnie z prolacksami o ile dobrze pamietam, milo wspominam ventrilo i tych lduzi, ale tk, dalismy dupy. brak zgrania etc etc, teraz to juz nie wazne
btw co tam na iridii? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Niewytrzymam aka kretyn.
Gowno wiesz o nas !!!1!1!! Domyslam sie kim jestes, a jezeli mam racje to naprawde GOWNO wiesz o nas, tylko z opowiesci Patryka. //Metek.
![]() |
#232 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() imo odpowiem na pytanie Cytuj:
bb Ostatnio edytowany przez pawel1992 - 12-07-2007 o 00:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
|
![]() heehhe ehhehe co tam jest sie na tej iridi fajnego dzieje niebylo mnie tu z pol roku ;d i widze ze szwedzi nadal polokami pomiataja ajajaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Po pewnym spotkaniu na RL , kiedy to swieta trojca gejsz (fenshi , phoenix i loth ripper) po imprezie spala razem, narodzil im sie syn.......
Dostal on piekne imie.......... Niewytrzymam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]() Wojtek <3333
|
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() lepiej mi noobasy odpowiedzcie na pytaanie, bo mam w tajemnicy zrobionego palka tylko nie wiem czy mnie dalej tu chcecie xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]() procho ze tak! xD napisz do mnie pw xD
|
![]() |
![]() |
#240 |