|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Jestem Senior tutorem od 14 h nikt na tutor board nie pisał aby jakas osoba miala haka nawet na GM board nic nie pisze wiec ? Chyba przez ten czas hakerzy by juz wyczyscili pare kont
![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() A ja myśle że za tym stoi Al-kaida
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
"Czy wiesz, że... Afery sa nie tylko w polskiej polityce. W Tibii jedna z najwiekszych bylo sprzedanie konta GM'a Dokeina." To ktoś kupił jego konto i dupa?
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() na bank nie maja dostepu i siedza sobie na dupskach, bo w koncu dzis weekend i wolne pewnie maja, co?? skoro to hack to niech ktos mi w koncu poda 1 osobe, ktora na tym ucierpiala, a nie tu sobie domysly snujecie
@Rudimir 33670 online i jakos nic im sie nie dzieje wiec sie loguj... Ostatnio edytowany przez bajerfull - 30-06-2007 o 13:55. |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Imię: Jestem Pisowcem
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
![]() Czyli to jest hack czy nie ??? Bo sam nie wiem czy to bezpieczne. Czy logowanie się na normalną tibię nie sprawi , że zostanę shackowany ? Bo się boję
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() napaliliscie sie trawki czy co? bo pier*olicie glupoty. w tym momencie NIKT nie moze wiedziec czy to hack czy nie. wiec idzcie pograc w CoD, CS albo cos zeby sie zrelaksowac. nie wiem jedzcie do dziewczyny, na wycieczke i zapomnijcie o Tibii na kilka dni!
@Rothes: lepiej daj sobie spokoj, bo nawet jak podasz xxxxx powodow to i tak znajdzie sie debil ktory sobie wymysli jakis inny, zeby sie z toba nie zgodzic ![]() Wszystko pokaze czas, poczekajmy i sie all wyjasni...
#227 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rudimir: Jak się boisz to się nie loguj... Co za problem?
Nt. wiarygodności Torg i Tpl: Ludzie, co wy za problemy robicie... Teraz będą kłótnie: która strona jest lepsza? Tibia.pl czy Tibia.org.pl? Cytuj:
@up: Święta prawda.
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 30-06-2007 o 13:57. |
|
![]() |
![]() |
#228 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Teraz idź na tę swoją jedyną słuszną stronę, jaką jest dla Ciebie tibia.org.pl, zobacz ostatnie komentarze do tego newsa i uświadom sobie, że nawet moderatorzy tego serwisu twierdzą, że test jest prawdziwy. Rozumiem, że jestem moderatorem na złej tibia.pl i możesz mi nie wierzyć, ale ich słowa Cię nie przekonują? ![]()
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
caly plik z tibia zajmuje ponad 5 mega to prawda ale zle looknij na klijenta ... 2,12 mega sprity dużo zajmuja thats all Co do vira tak czy nie nie jestem pewien ale kiilku totorów mowiło mi żebym jeszce tego nie ściągał . A Senior tutor reportowal mnie za zapytanie czy tam k logg jest xD i hope ze niebedize bana Ostatnio edytowany przez Crok - 30-06-2007 o 14:03. |
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Nie obrazaj innych, jezeli nie chcesz by oni obrazali Ciebie... |
|
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Świat: aldora
|
![]() Rothes i tak ich nie przekonasz wiec sie mecz
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Haha, koleś się boi zalogować do Tibii? ... Naprawdę nie wiem czego tu się obawiać, ja gram sobie normalnie, bo przecież to w interesie CipSoftu leży, aby wszystko wróciło do normy (zakładając, że coś jest nie w porządku).
Ciekawe, czy koleś wytrzyma weekend bez Tibii ... >:}
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]()
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#234 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() up/ chyba ze nie maja jak xd <brak dostepu do serva, zmiana hasla do serva itd ;d, wykradniecie bazy danych i usuniecie jej etc>
Ostatnio edytowany przez Gawus - 30-06-2007 o 14:11. |
|
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() jajajaj
Usuną wszystkie sever saves, wszystkie postacie. Potem Cipy napiszą, że nie mogli nic zrobić lecz wszystko jest już w porządku. Ale nie ma możliwości "odnowienia" postaci i cala zabawa w tibie zacznie się od początku xDD Ile by kasy zarobili na następnych paccach itp ![]() Muahaha joke oczywiscie ![]() Ale napewno by w taki sposob zarobili bo wiekszosc serwerow juz jest "ustawiona" i mała szansa na dorobienie sie czegos na tym serwerze... Komu by się tam chcialo zakladac postac na Antice.... w zyciu nie będzie najlepszym (a o to w tibii chodzi - rywalizacja). xDDDD |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() @up@up a ja myslalem ze 120 lvl robi sie dla przyjemnosci i sie nie przejmuje takimi plotkami,jesli ta gra jest dla takiego kogos tylko grą... no chyba ze postrzegasz ja jako bóstwo,czy inne uzaleznienie.Ja na przyklad gralem for fun i mnie juz ta gra nie bawi
![]()
... Ostatnio edytowany przez Maximp - 30-06-2007 o 14:23. |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() Może to był OTS? Nietrudno zrobic mapke Svargrond, przynajmiej jakis kawalek. Dodatkowo mogli dac super-szybki skrypt robiacy konto gdy wprowadzimy passy, logujacy sie do konta sprawdzajac nicki, lvle itp. tworzac konto takie jak w rl Tibia? Troche to nie realne, ale jak shakowali stronke to dlaczego by nie mogli zrobic takiego skryptu? Druga rzecz to dlaczego nie podali, ze informacje o koncie wziete byly z backup'u z dnia xx czerwca?
|
![]() |
![]() |
#239 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() http://forum.tibia.org.pl/showpost.p...&postcount=482
Jak nie zamknę tematu to nikt nie przeczyta tego posta, więc niestety jestem do tego zmuszony.
#240 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A nie pomysleliscie, ze gdyby to byla prawda, to wylaczyliby wszystkie zwykle servery? Gdyby nie mieli do nich dostepu, po prostu mogliby wylaczyc prad/zerwac polaczenie z netem i byloby po klopocie.
I co, jednak pomylka tibia.org.pl byla...W sumie mieli podejrzenia, zrobili dobrze. Szkoda tylko, ze im nie wyszlo, a polowa betonow byla tak zaslepiona wlasnym serwisem, ze nie mogla dopuscic argumentow z innej strony.
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 30-06-2007 o 14:44. |
![]() |