![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Jeżeli to pytanie było do mnie, to już mówię. Myślę czy nie kupić pacc na koniec semestru (7 grudnia). Mam z 5 orchidów ale trzymam dla siebie
![]() Shadowtrooper
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Temat został reaktywowany przeze mnie! Przepraszam że nie wrzucałem ss, ale nie chciało mi się grać. Ale oto powracam z nową porcją ciekawych ss
![]() Poszedłem sobie na obóz elfów koło Mount Sternum. Efekt - Marihuana! ![]() Następnie poszedłem sobie do MT. Sternum pozwiedzać tereny za Graveyard of the doomed. Znalazłem kilka ciekawych rzeczy... ![]() ![]() A tutaj przerywnik w drodze do Thais: ![]() Tutaj cały cymes dzisiejszego tibijskiego dnia =) PACC! ![]() ![]() A co się z tym wiąże: ![]() Mały teścik: ![]() Fajny widok zastałem na wyspach: ![]() No i podsumowując: ![]() Mam nadzieję, że się podoba ![]() Signed, Shadowtrooper. P.S - jutro ssy z blue djinn quest.
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Gratki! Mam nadzieję, że w tym tygodniu wybierzemy się na Hydry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Gratz!Czekam na screny z djjin questa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]() No kurwa, że się tak brzydko wyrażę... WYMIATASZ stary xD Ja też planuję, ale to dopiero po skillach odpowiednich ;p
|
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ema ema ludzie ;D Troche mnie nie bylo, ale wiecie... nauka i te sprawy ;D Zreszta komputer malo sprawny ^^
Gz wszystkich osiagniec w grze, i daje swoje nowe foty ^^ Nudzi mi sie dzis po szkole, to stwierdzilem ze odwiedzie sobie PoH. Zawsze chcialem tam poexpic, ale zawsze strach mial nademna gore ;D Dzis jednak sie to zmienilo ;p jako ze nie zalezy mi juz tak na postaci stwierdzilem ze to zrobie ;D Macie sski ;D Beda troche nie pokolei, ale sie spiesze, mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle =) ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() No, to bedzie na tyle ;D A red byl zaglebisty xDD miejsca w bagu nie mialem i T ringa zalozyc nie moglem ;D i jeszcze mnie jakis 140Ek blokowal ;D Hahah, Nara ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Joogson - 06-12-2007 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]() Haha, wymiatam z moimi skillami, lvl'em i "IQ"
![]() ![]() Noobson, Tobie też gratuluję lootu, ja tak nie miałem xD |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wam dał mikołaj?
Dał wam to? ![]() A zrobił coś takiego? ![]() Wyczyścił wszystkie piętra fortecy djinnów? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale największym prezentem było to: ![]() Podziękowania dla Elder Yakoob i zwłaszcza dla Elite Lahm! Signed, Shadowtrooper.
Ostatnio edytowany przez Aggro - 07-12-2007 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Hoho, nowe ss'ki. Jak widać załapałem się w kadrze, ale za ładnie to nie wyszedłem. Na tym drugim jakiś skrępowany, a na trzecim bez makijażu. Ogólnie fajny był ten Djinn. Czasami było ostro i kozakowato(wiesz o co chodzi Shadows %-) ). Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema ludzie i menele xd. Dzisiaj mam pracowity dzień
![]() Mała "wpadka" na rzulfiach (orto celowa) ![]() Prezencik za 5k od Gamonia: ![]() Jako żem chciał se dostać Blessed Wooden Stake (AKA magicznom wykauaczke), to musiałem zajebać prayery od księży. W kolejności chronologicznej: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Chyba księdzu miał parapetówę po remoncie kościoła) ![]() No i wykauaczka ![]() Później pomyslałem że zrobię Goroma quest. I się żem za niego wziął. ![]() ![]() Menel po przekupieniu 30 deskami (chyba głodny..) ![]() BTW - Kupuję wszystkie itemki do blue djinn ![]() a oto mój hymn o djinnach - Nie rzucim firmy skąd nasz zysk... (na mel. Roty)
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratulacje all awansow
![]() Aggro@ "magicznom wykauaczke","Menel po przekupieniu 30 deskami (chyba głodny..)"-Dobre ,bardzo dobre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Widzę że mam tylko jednego "stałego klienta". >_>
Cóż, lepsze to niż nic.. Wczorajszy lvl: ![]() Zdjęcia z serii "Nie rzucim firmy skąd nasz zysk" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to jestem super staly klient xD
Gz leva widze ze w ch*j kasy zarobiles na tym kupowaniu i sprzedawaniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]() No Aggro, no no no... Ładnie Ci idzie, oby tak dalej ;p A ja dalej skille 45/45
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]() What the fuck ? Czemu nikt nie komentuje ?
![]() ![]() ![]() Komentować ! Pzdr. Ostatnio edytowany przez Xynox - 13-12-2007 o 14:36. |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo zioms ;D Gratz wszystkich awansow itp ;-) Dziś zajmuję się Mount Sternum, znane jako cyce Thais. Oto fotki z niego po Zimowum Update 2007.
Na początek ;D Jak schodzimy na dol, wszystko jest zmienione: ![]() idziemy dalej, i juz mamy mozliwosc zapoznania sie z nowym cyklopem. Jest to bardzo niebezpieczny stwor, i tylko najsliniejsi maja szanse go pokonac ;D ![]() Nastepnie przemieszczajac sie po tym pietrze mozemy zobaczyc, ze jest tu naprawde duzo tych stworow: ![]() I tutaj mamy już cala rodzinke ;D 2 nowe rodzaje cyklopow, + zwykly ^^ To chyba jakas patologiczna rodzina ;D sami zobaczcie ^^ ![]() Jesli troche poznamy juz to miejsce, zauwazymy, ze jest nowe pomieszczenie. Zobaczcie sami ^^ Bardzo mi sie ono podoba, bo zawsze troche expa wiecej wchodzi ;D ![]() Tu juz jestesmy troche nizej, i moim zdaniem zaczynamy zwiedzac GHOST LAND, po mimo ze to MT Sternum ;D ![]() ... ![]() Schodzimy jeszcze nizej, jestesmy okolo -4 i co widzimy ? Beholderki ^^ ![]() Jak przystalo na kazdego podroznika, zawsze cos wpada w rączki ;D Tym razem okazalo sie to OKO SAURONA ;D ![]() Schodzimy jeszcze nizej, okolo -5 albo 6. Juz nie pamietam i mamy potworki ktore równiez sa bardzo fajne ^^ Luk et dis ;D ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() Jestesmy nizej, i mamy pomieszczenie z guardem, i geomancerem ;D fajnooo ^^ ![]() No i mamy lefelek ;D 39 ;p ![]() Czas, na nowe fajne wyjscia z tamtad ;D ![]() ... ![]() Teraz zobaczmy, jak rozbudowana jest tam mapa ;D imponujace wg mnie ^^ to tylko przyklady, poniewaz teren jest o wiele wiekszy ^^ ![]() ... ![]() ... ![]() I podsumowanie dzisiejszego wypadu ^^ posiedzialem tam okolo 50 minutek ^^ wbilem 30% lvla, i zarobilem 1,6k w kasie ^^ Zwiedzielem spory kawalek nowego terenu, a przy tym stracilem jedynie 4 manasy i 15 royal spearow ^^ Mini huncik uwazam za udany ![]() POZDRAWIAM, i KOMENTUJCIE ;**
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najnowszy awans, i szczyt mojej glupoty ^^ xD
![]() Jestem mega uber inteligetny, i przesuwajac sobie BOHY po mapie, wlasnie tam gdzie nabilem sobie shielda z Xynkiem, nie zauwazylem kosza, i je tam wrzucilem ;D ROX ;d nawet sie nie zdenerwowalem, tylko zaczalem sie brechtac przed kompem xDD ale jakby nie patrzec 40k w dupe xDD Trudno ;/ ;D
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno mnie tu nie było o_O
Niestety, UHy straciły na wartości. Dzień przed updatem postanowiłem zrobić z nich użytek - czyli poexpić! Zająłem sobie ankrahmun dragon lair. Siekałem łącznie 6 smoków. Użyłem 5.5 bp uh. ![]() Mały przerywniczek na adva: ![]() SCREENY PO UPDATE W kolejeczce do monopolowego... ups nie ten sklep?! ![]() Poszedłem wypróbować zaklęcie na rzulfie. I co widzę? ![]() ![]() Eee jak coś to nie Otylia Jedrzejczak ![]() Następnie poszedłem na orgię do Nomadów jednak był tylko tata to go zajebałem ![]() Dobra, spoko, znudziło mi się, dałem loga, siusiu, paciorek i Counter-Strike. Pograłem se z pół godziny i co? ![]() No i adv na 59 lefel. 1 left x] (nic nie blokuję dopóki nie wbiję 60 lvlu i nie zrobię areny!) ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]() ;] Palujcie sie, jestescie ciency ;] Macie przed soba miszcza, patrzcie na to !
![]() ![]() ![]() I kto tu rzadzi ? ![]() Ostatnio edytowany przez Xynox - 14-12-2007 o 23:10. |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wow gz dla wszystkich
![]() Joogson@ Szkoda bohow ![]() |