![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: pl?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tajemniczy Typek
Profesja: Paladin
Poziom: 30
Skille: żałosne
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() A u mnie będzie tak jak zwykle, przed Tibią lub cs-em, lub na fotce czy czymś w tym stylu będę pisał z jakimiś hot 13. Do tego jakaś wielka paczka chipsów, obciachowe techno i tak do rana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2008
|
![]() Btw..
![]() Na to bede czekal ze szczegolnoscia ![]() @DOWN Co ty na pol tony dynamitu pod siedziba PZPN??
![]() Ostatnio edytowany przez Prototyp - 27-12-2008 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() W zeszłym roku wyjebaliśmy w powietrze pól kilo miedziankitu w Szczawnicy, w tym roku coś bardziej spektakularnego w Rybnej (tej koło Krakowa), a do tego spirytus z Biedronki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() W tym roku bedzie jeszcze lepiej
![]() Impreza w lokalu na kilkanascie osob, z czego 3/4 to smaczne panienki x] Oby do srody! ;D
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Ja będę uświetniał imprezę kumpla „grając” na gitarze basowej (z kumplami taki mały zespół mamy).
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Do rana białego w gronie najlepszych kumpli i dziewczyny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Ja jak zwykle ze znajomymi w domówce. Nie oszukujmy się, impreza jest lepsza, gdy jest alkohol.
Rozwalają mnie tacy ludzie co w sylwestra siedzą przed kompem i grają w Tibie... Ostatnio edytowany przez Granteon - 28-12-2008 o 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Profesja: Sorcerer
|
![]() PS 2 napierniczamy w guziczki ^^
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() U mnie jak zawsze,każdy pół litra,gieta i do lasu sie na****** a potem na rynek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() s*****c sie alkoholem, zepsuc mojej pannie wieczor i obrzygac komus chate. czyli normalna impreza _/
![]() |
#233 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Ma ktoś wolną chate? ;/ |
|
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ten koleś którego cytowałeś ma racje. Większość ludzi tu nie ma osiemnastki a 'piją, pala i pieprzą jak na każdym normalnym sylwku'. Nie wiem komu chcą coś udowodnić, nam czy sobie?
@top: Jest 28, za wcześnie żeby myśleć o sylwestrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
|
![]() Up
Taa, taka sama sytuacje masz gdy gowniarze ktorzy maja po 11 lat i byli raz na meczu krzycza hasla typu "jebac policje" "arka gdynia kurwa jest" itp noobostwo jest wszedzie ;] @top 1,5 na 3 osoby, szampan i jakies desperados "na jutro" a 23:59 na glownym placu naszej pieknej, usteckiej promenady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() @up
No niestety taka prawda. Juz nie moge sie patrzec na tych trzynastolatkow palacych cygary, jeden za drugim i zataczajacych sie. Fakt faktem wczesnie zaczalem, ale juz sie opamietalem ![]() A co do sylwestra to domowa u kolezanki, do picia osmiopaczek heinekenow, najwyzej na rano jeden zostanie jesli cos nie pojdzie po mojej mysli ![]() I o 0:00 na rynek przywitac nowy 2009 rok. Milej zabawy na sylwestrze i tym co pija i tym co beda siedziec na tibii do rana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Pewnie wbije do kumpla, nawalimy się, pójdziemy się zabić fajerwerkami a jak się nie uda to albo kogoś zgwałcimy albo pójdziemy spać xDD
Aha, czyli uważasz, że tylko od 18 roku życia można się bawić a wszyscy poniżej siedzieć w domku i o 00.30 iść grzecznie spać ?? Nikomu nic nie chcę udowodnić w gronie kumpli...
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 28-12-2008 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Hmm... co do tych pijących gówniarzy... Rok temu (czyli jak miałem 15 lat) na sylwka wypiłem mieszankę curacao + touchdown + szampan. Do dzisiaj mam obrzydzenie na widok jakiegokolwiek innego alkoholu niż Tyskie, także człowiek najlepiej uczy się na błędach
![]()
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]() Fakt, że to co napisał jest prawdą. Ale po co to napisał, skoro każdy o tym wie? Chciał się podbudować?...
|
![]() |