![]() |
#221 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy jak Rise wygra to czy bedzie lepiej czy nie ale w obu gildia sa PA etc i mysle nawet ,ze w Oath jest ich wiecej ale roznica miedzy nami jest taka ,ze my potrafimy przyznac sie do bledu i nie wymyslalmy jak russel tekstow typu "bo was bylo wiecej" ,"bo wami gra furora" lub " bo zupa byla za słona " |
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Rise może i ma więcej ludzi ale za to Oath ma wieksze zgranie i dobrze przemyślaną strategie a jej wyniki można zobaczyć po wczorajszym OB.
@Kafffffar a gdzie aktualizacja fragów ![]() Ostatnio edytowany przez Kivivi - 21-01-2008 o 14:43. |
![]() |
![]() |
#223 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @Up
Wielu rzeczy nie znasz ![]()
#225 |
Użytkownik Forum
|
![]() sporo ciekawych rzeczy się można tutaj dowiedzieć
![]() Propos tego screena. Nie raz i nie dwa równie niedelikatnie odnosiłem się na temat ludzi z różnych gildii, ale nie znaczyło to tego, że będę się zaraz z kimś lał. Raist (czy tam któryś z Raistów...) ma swoje zdanie o mnie - jego prawo. To samo było z Trixtarą, który mnie nienawidził, ale mnie szanował i nigdy po mnie nie przyszedł. A propos Vassantiego - miał za długi język myśląc o tym czy dojść czy nie dojść. Raczej nie wynikało to z tego, że reszta wilków doszła do wojny. Prawdopodobnie uda mi się wyciągnąć neutralne wilki z wojny, na razie gadałem tylko z Nizahe - on nie ma nic do White Wolves. Propos Etera - za stary jest by kupry (nie wiem jakie slowa sa tu zakazane ;P) lizać. Myślałem, że na wojny też jest za stary, ale jednak nie ![]() Coś tam Carlos mało mądrego skrobnął. Nie, to nie jest kwestia tego że nie wiemy do kogo dojść bo tu i tu mamy kumpli. Ja tam się rok naganiałem z Nizahe, teraz mnie wojny już średnio rajcują i nie chcę się w nie bawić, jak długo nikt nas nie dotknie, a i wtedy nie dojdziemy doi nikogo, tylko byśmy walczyli samodzielnie, ale licze na to, ze do tego nie dojdzie. I dajcie już spokój z tym patriotyzmem, to gra. Jedyny bonus z tego skąd jestescie, to fakt, ze mozecie uzywac polskiego na GC. Dla mnie to jest osobiscie super, ze mam kumpli z wielu miejsc bo i jezyk sobie podszkole i troche moze nawet zmadrzeje na tej niezbyt madrej grze ![]() DObra styka, traktujcie to jako 10 postów, bo na wszystko odpowiadałem i takie bydle wielkie wyszlo. |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Świat: Ziemia
|
![]()
#227 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
A z ruchomymi piaskami to była ironia.. |
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#230 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Fakt faktem, ze sie przyznajecie do bledow i respect dla was ![]() Nie mowie ze cale Rise to "zli" ludzie, mowie ze po prostu jest sporo takich o ktorych wiem ze sa "zli", bo w Rise jest tez naprawde wielu porzadnych i fajnych graczy. Cytuj:
Pozdro
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
||
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heya.
W tej wojnie nie będzie wygranych - przegrał cały server, nie Rise, nie Eternitas. Wszyscy. A kto się do tego przyczynia? My, gracze niskie level'e, czy wysokie, to jest bez znaczenia, bo i tak zachowujemy się tak samo. To jest gra, tylko gra. Widocznie wszyscy tego nie wiedzą. |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() I myślisz że tym zabłyśniesz? :| Na każdym OB czy sneaku, na którym jestem, mam pz'ta.
Daj mi swój nick, a na 100% będę miał na Tobie pz'ta. ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Wołów
Imię: Knight Rumcajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Warriors
Świat: Guardia
Poziom: 81
Skille: .
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja mam takie pytanko
Udostepni ktos filmik (jeżeli jest) z ob nad carlin ?? ![]() z góry dzieki ;] ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008