|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2008
Lokacja: ścieki
Stan: Niegrający
|
![]() rób dalej. ale postaraj się dawać większe obrazki, choćby dlatego że tekst wszystko zasłania i g... widać.
ps: ponawiam pytanie, bo mimo że prawdopodobnie powinieneś je zauważyć jakoś na nie nie odpowiedziałeś... edit: *****, i ****** zero wyszło... down: cool. Ostatnio edytowany przez Qapek(...) - 26-08-2008 o 18:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() 2xup again
Daj mi jakiś powód, żebym mógł Cię poważać. Bo narazie Twoje zdanie traktuję jak zdanie Oroga (ale sie do Oroga przyczepiłem xd) tak więc, mam szczerze mówiąc w dupie co ty do mnie mówisz. Wiesz co? Ciebie też mam w Dupie. 2xup Człowieku! Rodzice Cię z domu wyrzucili czy co? Nie rozumiesz, że jesteś słabszy odemnie dzieciaku Oroga ty? Daj jakiś swój Fake i wtedy oceniaj, skąd mogę wiedzieć, czy nie jesteś takim noobkiem jak Orog, i nie wozisz się po Forum co? Cya w Piekle. Dobra, będą większe obrazki, będzie chodzenie Citizena, i będzie, a nie, rekrutacji chwilowo nie będzie. Mało tych Komentów coś... @down Arashel - odwołuję się do twojego pierwszego Qouta - nie pisałem tak! On kłamie. Niech poda cytat.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 26-08-2008 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Fake Błędny te same co przedtem... Jeśli nie wiesz jakie to poczytaj kilka innych moich komentów tego fake'a Ostatnio edytowany przez Arashel - 26-08-2008 o 19:03. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() To nie rób
![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]() Huahua, widzisz, Carbonku, coraz mniej osób chce oglądac to twoje "coś"... :<
Wiecie co mnie wkur***? Że sie dopierdoli**** do Arashela, ze sie wywyzsza, ze uwaza sie za pr0, a to wszystko gówno prawda. Wszystkie Carbony, Gargoiny, Koguty i inne scierwa sa w glebokim bledzie. Bo Arashela ma prawo do tego, zeby sie wywyzszac, choc na mojego tego nie robi. Poprostu pisze prawda, czyli to, ze wieksza czesc tego dzialu to zapatrzone w siebie fiuty pokroju Carbona =* A osoba ktora sie tutaj najbardziej wywyzsza, jest nasz kochany Carbonek, inaczej mistrz wegla, inaczej przegrany, inaczej Gosia, inaczej czlowiek postawiony wyzej w hierarchii (btw. patrzcie ile sie tego uzbieralo ;o ) @Arashel No nie smiej sie, toz to przeciez jest Carbon_Lord! :< @Mastah nasz A wiesz co? Jak sie juz ciebie pozbedziemy, to tutaj nudno bedzie bez ciebie ;< Ostatnio nic mi nie zapewnia takiej rozrywki, jak rozmowa z toba ^^ @cytat Arashela Ale ja nigdzie nie napisalem, ze to prawda. Ale poczytajcie jego posty i zadajcie sobie pytanie, czy tak czasem nie jest. @down Chce uslyszec jedno: "Odchodzę z tego forum i nie będę was nigdy więcej męczył tym ścierwem, które nazywam fake'iem. A tak na marginesie, jestem pojeba*ym dzieciakiem." A teraz to juz naprawde przegrales. I dzieki, ze mi humor poprawiasz, bo to naprawde jest zabawne ^.^ Albo, z drugiej strony, jest mi to obojetne. Bo po tym co ci urzadzilem ja, po tym co urzadziles sobie ty, po tym jak traktuje ci Arashel, i tak wszyscy beda cie traktowali tak, jak powinni. @down Mam inna propozycje. Zrob tutaj jeszcze 1-2 party, zrob to swoje smieszne forum i nie mecz nas nigdy wiecej. Ale nie mecz nas tez kilkoma, bo to trudno bedzie wytrzymac. Ahh, oczywiscie, przeprosiny przyjete. Jasne. A moze cie nawet uznam za kogos lepszego, niz wladca wegla, jak dasz tu tylko jednego parta i sie wyniesiesz. Ostatnio edytowany przez Alusair - 26-08-2008 o 19:53. |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu @up
Hehehe nie. @up again Odchodzę z tego forum i nie będę was nigdy więcej męczył tym ścierwem, które nazywam Fake'iem. A tak na Marginesie jestem pojeba*ym dzieciakiem Już się podoba? I szczerze nie ochodzi mnie jak na to zareagujesz, ale mam Tobie i Arashelowi coś do powiedzenia. Przepraszam. Tylko człowiek bez honoru nie przyjąłby takich oficjalnych przeprosin. Pisałem to tylko po to by to "DZIECKO SŁOŃCA" SIĘ PODJARAŁO ![]() Jestem Noobem , nie jestem Pro, masz rację, przegrałem, jestem pedałem, Urodzony w niewoli, Odczepam się od Arashela, bo jestem debilem, mój fake można ocenić tylko tak: ŻAL.PL Mój Fake jest Do bani! Ja jestem do bani! Podoba się ta odpowiedź? Co jeszcze chcesz usłyszeć? Że jestem zdałnionym spedalonym noobem? Ale będę kontynuował ten Fake, czy Ci się to podoba czy nie. Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 27-08-2008 o 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Fabuła świetna... Ja ją kumam xD Wszystko jest ok, a kiedy wystąpią ci ze skrzydłami? xD
9/10
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @Alusair
I jesteś mądry jesteś poprostu nikim... po co w ogóle spamujesz idź się utop dziecko słońca Męczy się?? to spier...!!!! z tego tematu po co piszesz tutaj?? n/c Carbon_Lord jest napewno lepszy od ciebie. @topic Next part fajny moja droga :> mówie jedno człowieku !! kosmos ulepsz duużo :> myśliwce też. 7/10 Rób dalej niepatrz na nooby. @ps Ku*** odczepcie się ciule od Oroga co wam on zrobił. Down Wiem :> ,ale chyba niejest zuy??;/ Chuntet Ostatnio edytowany przez Evil_Aragami - 26-08-2008 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() Został ogłoszony największym noob'em działu Fake'i roku 2007. Wystarczy?
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next Part zatem wkrótce. Ahh i dzięki Aragami, bo gdyby nie ty dawno by mnie na tym forum nie było
![]() Myśliwce troszkę wyedytowałem. Przyjżyjcie się, jest więcej szczegółów (jak to się pisze?)
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 26-08-2008 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Carbon, natchnąłeś mnie tym ''wojskowym'' fake'iem, i zrobie swój, tylko, że teraźniejszy xD chciałbym tylko, żebyś pozwolił mi odgapić troszeczkę od twojej historii, bo ja bym miał tak, że Rosja przejmuje Bliski Wschód, państwa takie jak Pakistan, Kirgistan itp. oraz wschodnią Europę, a USA z NATO przejmują zachodnią Europę, Amerykę południową i północną (trwa wojna) Mogę tylko tyle odgabić?
![]() @Down Hehe, zobaczymy ![]() Ostatnio edytowany przez Zirek_003 - 27-08-2008 o 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edit:
Nie. Zjadą Cię jak chole*a, znam życie ;] A tak wogóle, to Ci się "Natchnienie" skończy jeszcze zanim wydasz drugi part. Tak kończą Fake'i inspirowane ;]
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 27-08-2008 o 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Mówiłem jakięś nowe nAAb'y dostają natchnienie i robią fake w teraźniejszości, przyszłości i robią jeden part o potem temat Zamówień jest spamowany tak: "Plz!!!! Potrzebuje mariesów czołgów, ziemi, miast, pojazdów, broni, efektów, przedmiotów. Z górzy dziękuje i pozdrawiam X"... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
jeśli chesz udowodnić że jesteś ponadprzeciętnym fake'owcem to nie krytykuj innych tylko sam zrób swoje własne fake story, z chęcia bym zobaczył twoje wypociny. Po charakterze można rozpoznać że fake'owiec byłby z ciebie jak z koziej dupy trąbka. @Carbon za biężącego parta dostaniesz 7.5/10, nie pytaj dlaczego, sam wiesz że mało w nim akcji, a mi się to specjalnie nie podoba. Ostatnio edytowany przez SmOoTHas - 27-08-2008 o 12:16. Powód: Bo tak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]() @up
Kolejne zfrustrowane dziecko neo. Hah, czyli rozumiem, ze fake'owiec, zeby byc dobry, musi byc grzeczny i mily, lub upierdliwy, jak ty? x.x A teraz cieszcie sie! Macie dowod, Araszel jest zlym fake'owcem, przeciez on jest niemily! :< A korzystajac z okazji, pozdrawiam Emo xD @Arashel Twoja kariera legła w gruzach. Jestes niemily, to jak mozesz robic fake'i? :s Ogolnie rzecz biorac, te wszystkie bzdury, ktore wypisuja Zirki i inne Kaspiany (a niestety wlasnie takie osobniki stanowia wiekszosc tego forum), sa tak zenujaco glupie, ze z trudem to czytam, a ze zrozumieniem to juz w ogole sa problemy. ^^ @down Z twojej wypowiedzi, najciekawszy jest ten fragment, w ktorym piszesz, ze weszlem na forum. Ostatnio edytowany przez Alusair - 27-08-2008 o 17:27. |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Sfrustrowany najwidoczniej jesteś ty kretynie - Weszłeś tu znikąd i myślisz że jesteś wspaniały ?
Żeby fakeowiec był dobry musi mieć jakiekolwiek pojęcie o fakeach, a po tobie widać że jedyne co potrafisz to Pierd***ć swoją poj****ą paszczą. Z trudem to ja czytam twoje wypociny w których w większości spamujesz jak poj****y. Według ciebie Carbon ma ZERO TALENTU do robienia grafik ? jeżeli tak to zobacz na dużą ilość inncyh "Fakeowców" którzy nawet takiego Myśliwca nie potrafią zrobić i popatrz na tych którzy biorą jego pieprz****o beznadziejnie beznadziejnego piechura którego zrobił. Nie mówię rzecz jasna że Carbon jest dobrym fakeowcem ale JA będąc na forum i ucząc się o robienia fakeów przez tyle czasu nie potrafił bym zrobić takiego samego ufoka jak ten który ma w rękach te podwójne ostrza, a wiesz czemu ? A chociaż by temu że JA nie mam talentu do robienia własnych outfitów i stworków. WIĘC K*R*WA nie PIER**L mi że karbon jest beztalenciem ! Ten fake jest dobry mimo iż mógłby być lepszy i nie wk*****j mnie tym że ten fake jest beznadziejny i żeby go K*R*WA nie kontynuował. Dzięki za wysłuchanie - następnego mojego posta zobaczycie po banie :| A Carbon i tak będzie robił tego fakea chociaż by dla mnie, dla Quapka, dla innych userów, Ale dlaczego dla mnie ? Nie dlatego że jestem mega fanem tego faka tylko dlatego że chce zobaczyć jak Carbon dochodzi do szczytu dzięki wytrwałości, i dzięki ludziom którzy chcą go choć trochu wspomóc. @Up W twoich wypowiedziach za to nie ma nic ciekawego O.o. ...miałem omijać ten konflikt, a wlazłem w jego sam środek x.x... @down To z piechurem to był ironia* x.x Na pewno nie Arshel - Arshel jest Odrobine arogancki ale porządny z niego jak i user tak i fakeowiec. Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 27-08-2008 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Prawie się popłakałem czytając ten post. Serio. Będę robił ten Fake, nie tylko dla was, ale i dla mnie. Masz ostatnią okazję Alusair, aby mnie przeprosić. Gdyż to co zrobiłeś, te cytaty moich PW to znęcanie się psychicznie. Przykro mi ale tak jest. Zgłosiłem to Tompiorowi, powiedział, że Znęcanie się psychicznie jest karalne. Dowiedziałem się, że masz drugie konto, i że jesteś na nim od 2004 roku. Zaraz się okaże jaki to ty jesteś wielki. Poprosiłem Tompiora, by sprawdził, jakie konto korzysta jeszcze z Tego adresu IP. Bywa. Zaraz się wszystko okaże, a wtedy dowiemy się kim jesteś. Przykro mi, ale już nikt Cię nie broni, no mże tylko Arashel. Teraz mój cytat ^.^ "Mam więcej sojuszników niż Ci się wydaje, Ci co są mi wrodzy niech lepiej się boją, zaś Ci, co bezstronni, niech lepiej przejdą na moją stronę". Jest to cytat z pewnej gry, nie bierzcie go dosłownie, ale trszeczkę pasuje do ten sytuacji xD NIE BIERZCIE GO DOSŁOWNIE! Wróćmy d Znęcania się Psychicznego, poniżania i bluzgania mnie. Skąd wiesz, może te PW które do Ciebie wysłałem były dla mnie bardzo ważne? Hę? Tompior powiedział, że dostaniesz za to Bana, ale ja postaram się, żeby było to coś gorszego. Cya in hell. Cytuj:
Cytuj:
Wiem, że jesteś. EDIT: Jak już mówiłem dziś może dowiemy się kim jest Alusair. Dziś albo jutro, nie wiem xD Obstawiamy! Wg. Mnie to Kedven albo drugie konto Arashela. Kto wie! Moje Obstawianie: Kedven. Czekam na wasze xD @down Jesteś Bratem Kedvena xD Będę reportował każdy Twój post. A zresztą, muszę Cię ignorować, bo stoczę się na dno tak jak ty ^^ Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 27-08-2008 o 20:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]() Proponuje pozwac mnie do sadu. W koncu znecanie sie psychiczne, jest karalne. Wladco wegla, pograzasz sie. Z wypowiedzi na wypowiedz.
Co to jest to gorszego? <lol2> Twoje grozby sa naprawde smieszne. Przeprosic ciebie? Przepros nas, za te wypociny i za swoja obecnosc na forum. btw. Byliscie z Mikesem blisko, ale caly czas nie trafliscie. Byl Gargoin, Kedven, kto teraz? Do trzech razy sztuka, no nie? ^^ Aa, nie ukrywam, ze z Kedvenem mam duuzo wspolnego, ale nim nie jestem. Strzelaj dalej, Gosiu, moze ci sie uda. @Tompior Do roboty! ;p Jeden warn to za malo, jak na ten spam, ktory napisalem. xd @Arashel Uwazaj! xd Jak ja juz zrobie to, co chcialem, to znowu padnie na ciebie i kto wie, pewnie sprawdza twoje ip, i wyciagna konsekwencje. xD Radze ci sie bac, a jesli jestes 'bezstronny', radze ci przejsc na strone wladcy wegla. Moze uda ci sie ocalic siebie i swoj fake przed nacierajaca armia dzieciakow pokroju Carbona i innych Zirkow. Przeciez nie chcesz dostac "czegos gorszego od bana", nie? xDDDD Lol, to mnie na serio bawi! ![]() @up Kedven nie ma brata. Ty co post piszesz, ze mnie ignorujesz. Alez jestes stanowczy. Nie mecz sie, na dnie to ty jestes od dawna. Teraz ja tylko ja musze sie stoczyc do twojego poziomu, co bedzie napewno trudne. ^^ Ostatnio edytowany przez Alusair - 27-08-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() @Alusair
Jak masz problem z czytaniem naszych postow to nie czytaj, a jak masz problemy ze zrozumieniem, to do lekarza... @fake A mi sie podobaaa... nie lubie fake trazniejszosc/przyszlosc, ale ten jest spoko. Moze ten kosmos nie byl zbyt fajny, ale to co. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Cytuj:
![]() To były tylko takie prywatne strzały ^^ Ja się w te wasze spory nie mieszam... Bo potem ktoś powie że jestem "pokroju Carbona czy innych Zirków" ![]() @down Omg! Owned! Edit: Ej spoko ja na Ciebie nie najeżdżam ![]() Miałem na myśli to, że wyownowałeś Carbona bo myślałem że te outy są jego a jak widać - nie są! Carbon powiesz coś na to? Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 28-08-2008 o 00:00. |
|
![]() |
![]() |