![]() |
#221 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Imię: Veison
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para - Squad
Świat: Titania
Poziom: 82
Poziom mag.: 58
|
![]() Powiedz mi kiedy mowilem ze mam bag sd na opena ? wymyslasz sobie historyjki probojac zgrac kozaka , a wychodzi jak ostanio "JESTEM DIXYRA I MAM 6 Z POLSKEGIO I MAM Z*******E SLOWNICTWO" hahahaha...
Juz 3 razy pisaleś w tym temacie ze wiecej sie nie bedziesz wypowiadal , a dalej nadupcasz swoje szczeniacke bzdury. Chyba ze ostatnio jak sciagles tekst z neta to nie wiedziales co znacza te wyrazenie ... Ostatnio edytowany przez Veison - 09-10-2008 o 09:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dixyra umiesz cytac ze zrozumieniem określam jaki wizz jest gangster nie widziales naszej rozmowy jak to wizz pisze ze nie od urodzenia gralw tibie i itd z dobrej mafii jest co.
A co do street fightu od przedszkola to zwrocilem uwage ze na pewno w warszawie jest wiecej takich spraw ktore zmuszaja cie do tegoby nauczyc sie bronic wlasny ryj i ze tutaj dzieciaki 14 letnie naklepaly by takiego Viluma lub Wizza i to jest pewne (albo ja znam jakies patologiczne dzieci) ale coz nie bede sie wiecej klocil na ten temat bo kazdy jest kozak przez Kabel a jak co do czego to przepraszac lub s*******ac bedzie ![]() Zegnam.
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 09-10-2008 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bochnia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamarroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Para Squad Forever
Poziom: 80
Poziom mag.: 59
|
![]() Jola i Floov dwa pedały całe zycie się ruchały?xDDDD
ty bo tam jeszce widziałem zeby ktos cos napisał brzydkiego na Wisłe to ja ci powiem tyle zamknij pizde lamusie ![]()
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bolter
O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie SELENA CREW |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kobajashi
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
|
![]() No OKz i co czujesz sie fajny z tego powodu? ze wbiles 70 ktorys tam level ? w krotszym czasie niz ja? Mi w sumie nigdy nie zalezalo na lvlu
![]() Hajs zawsze mialem i prze*******alem fakt ale lvl rzecz nabyta bede chcial to wbije ![]() Edit : ano i do szkoly bys zaczal chodzic bo naprawde jestes coraz glupszy niz byles Ostatnio edytowany przez Linokssuu - 09-10-2008 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na hajs tez nie narzekam , a ty byles niczym ,jestes i bedziesz jaki masz nick na selenie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
|
![]() no, sorry, ale kim ty jestes? :|
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i co tym van cutem zrobiles?;d // btw. nie ja gralem na martineszu hehe
![]()
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
sam podszedlem do 2 stojacych typow do Viluma i zapewne Pixika a scroopy dolecial zaraz jak ja juz wsumie skonczylem bic Vilum wiec dostal od 2 ale nie od 2 naraz a tym samym nie byl sam bo gdy s*******al to Piksik dalej stal obok nas i niewiedizal co ma zrobic xD byl tak obsrany ze dop jak odeszlismy to zaczal biec do Viluma. Pozatym opowiesci Viluma z Ventrilo jak to go deskami bilismy albo bylo nas 5 w 5 osobowym samochodzie itd to juz przerabialismy na tym forum ![]() Ale najlepsze było ( EJ BIJAA) xD!
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś ![]()
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Albert tobie nawet zal odpisywac o kobajashim Xirodan(cipodan) nice ackja dzis , oby takich wiecej;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() widzisz, wykrecasz sie swoimi tanimi tekstami, zamiast normalnie odpowiedziec=) i nie pytalem sie o kobajashiego, tylko o ciebie (czytanie ze zrozumieniem ok)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na tamtego posta poprostu odpisalem dzieciakowi (martineszowi) kim bylem a jaka byla moja rola w partyzantach to wtajemniczeni wiedza murzynie zalatw postmana na selenie od kombajna;] INTELIGENCIE zal mi cie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu. 2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was ![]() Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci.... PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! ![]() |
|
![]() |
![]() |