|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tenchorius
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 152
Skille: 100
|
![]() jakk ktos chce taki filmik niech psozuka 168 rs elder owned czy cos takiego na tibiacams.com, kumpel mial hacka, jego filmik nie dzialal
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Kolejny dowód
![]() @up MDW nie daje filmików w *REC Jak już to *CAM (nie mylić z *COM) |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Może dowód, może nie. Jak już było napisane wcześniej, może to być po prostu trojan ze zmienionym rozszerzeniem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() można zmienić rozszerzenie ale wtedy plik nie będzie działał...Miałeś pewnie na myśli zbindowanie ale to tylko ikonka się zmienia praktycznie..Wrzucisz na hosta i pisze *exe..
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() można zmienić rozszerzenie ale wtedy plik nie będzie działał...Miałeś pewnie na myśli zbindowanie ale to tylko ikonka się zmienia praktycznie..Wrzucisz na hosta i pisze *exe..
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]() O lol to jacys hami ;/ ja pierdziele az sie boje sciagac
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
![]() |
![]() ja tez sie bardzo boje sciagac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Witam,
100% w takim pliku nie ma keyloggera, ponieważ keylogger musi mieć rozszerzenie wykonywalne !! czyli bat,exe,scr itp ![]() Mam ochronę rejestru aby keylogger działał zaraz po uruchomieniu komputera, owy plik musi dodać do auto startu, rejestru. Jeżeli macie jakiegoś ,, trojana " w pliku .rec prosze o link na PW sprawdzę go. P.S Może w AV jest coś skopanego z heurystyką?
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#232 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() Tych kretynów co dają keyloggery do plików rec. , zostawie bez komentarza - Czy nawet nie mogę ściągać filmików z wojen, bo jakiś kretyn do pliku wrzuci keyloggera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() keyloger moze byc w .rec ale dopiero wtedy gdy w rejestrze sie to edytuje ze . e x e = .rec ;p tak samo jest z .jpg inaczej niema szans
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2007
|
![]() Musze was zmartwić bo teraz robią niewykrywalne keyloggery przez żadnego firewalla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Buuuuuu, co za szkoda..... tylko że firewall nigdy nie wykrywał i nie będzie wykrywał keyloggerów, tylko antyvir, a firewall służy do blokowania keyloggera. Wirusa da się tylko wrzucić do pliku wykonywalnego (jak to powiedział ktoś up), lub też można zmodyfikować rejestr tak, aby po zmianie końcówki nazwy pliku np. z ****** na *.rec komputer odczytywał to tak, jakby to był plik *.rec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Theatos Kyth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() Proponuje ściągnąć jakiegoś Linuxa i będzie po kłopocie. Jak nikomu nie podasz passów, nikt ich nie zobaczy, to nie ma szans na hack'a
![]() pozdro ;p
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
I co jak expisz na trzeźwo to albo mryga ci eq na biało, albo ekran gry ci 'faluje'. Super, dzieki za tibie na linuxa. haha ![]() @down haha jakiś ty mądry, u mnie to raz jest a raz nie ma ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 24-08-2007 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
oh, 55 fpsów na linuksie i nie faluje! ewenement! http://img59.imageshack.us/img59/7262/tibialolsh7.png Ostatnio edytowany przez Rybzor - 24-08-2007 o 17:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Eh to Ci dopiero ciekawostka ;/ pie doloni polacy...
|
![]() |
![]() |