|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() ![]() |
![]() WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to bybyło na tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: gliwice
![]() |
![]() koleją część proszeeee plx plx plx
Super!!! gratz twórczości=) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() genialne powiedziałbym
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Orginalny pomysl jest ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ellaine Rook'Stayer
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 9
Skille: 33/29
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ogólnie jest super. Fajna kula mocy. Ehh... i tak na pewno pokona tego gościa... jeszcze nie było tak żeby nie pokonał...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!genialne!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!poprostu Bomba!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]() bardzo ladne, czekam na wiecej. moja ocena to 9/10.
najlepszy sprzedawca all dee. |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Pomorskie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamyk Ziomek
Profesja: Druid
Gildia: Knights of circle table
Świat: Celesta
Poziom: 53
|
![]() Oglodnąłem wszystkie części Twojej opowieści i... THE BEST ! ! ! Człowieku ty poprostu masz talent do tych fejków... rób dalej tak 3mać !
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() obejżałam all część człowieku zainwestuj w cośxDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Spoko ale nie tak jak sw! mnie sie podobało czy innym to nie wiem.
Puchar nie zasługu na Puchar zasługuje SW!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
|
![]() 7 dni... Skąd ja to znam? Chłopie, czy ty oglądałeś krąg? A tak wogóle to fake zarąbisty!!!!!! Jesteś Królem fake'ów!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]() A ja ci powiem tyle: RÓB TO DAAAAALEJ!!!! Człowieku, ty masz talent! Mam nadzieję, że Madakupajana (czy jakmutam) nie dednął i da rade się zalogować. Bye...
|
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]() bardzo fajne super
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() ZAJEDWABISTE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() O LOL, takiego fake jeszcze niegd nie widziałem, rób szybko dalsze części bardzo mi się podobają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty to jestes stwozony do robienia fake'ow.
Takiego fake jeszcze niewidzialem to jest THE BEST!! Czekam na kolejna czesc ocena: 10/10
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Dziękuje wszystkim za komentarze, ale tego fake nie będe kończył, do odwołania. Bardzo mi przykro... Nie przekonujcie mnie bo to i tak nie pomoże
![]()