![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
|
![]() No no gzgz xD
@up PRAWIE jak szatan ![]() W wolnej chwili wybraliscmy sie na BK questa xD ![]() Lagowalo dosc znacznie wiec postanowilem zrobic postmana, wiadomo co keidy sie przyda ![]() ![]() I koniec - 4h poszly ![]() ![]() I ostatni lvl, dobity na scarabach bo ss mi przeszkodzil ![]() ![]() Wklejajcie cos a komenty tez by sie przydaly ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() Ładne ss'ski , Gz advanców
![]() ~Metal.
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nareszcie ktoś ruszył temat i oby teraz nie upadał na dłuuugo.
Wiem, że nikt mnie nie zna, bo gram od niedawna. Nick - Golden Altair, Profesja - Master Sorc Oto ja i mój dzisiajszy zakup (chatka). ![]() Tutaj niezbyt ciekawy drag (bardzo dziękuje mojemu dostawcy internetu, prawie przez was padłem) Wszystkie wavy we mnie, a loot jak zwykle nic, choćbym ubił 100 to i tak nic nie lootne. ![]() 3 raz niefart w zdobyciu addona ![]() Ostatnio zdobyty lvl, dzisiaj dobijam 33 ![]() Znana wszystkim kwestia ![]() Dopiero zaczynam się rozkręcać, więc screeny będą ciekawsze. Pozdro dla wszystkich i gratz awansów.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gratz all SS'ów... net mi nawala wieć żanych ss'ów od mojej strony niebędzie w ciągu najbliższych 2 tyg.
Ps. Temat podupada na 3 strone....
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nareszcie od paru dni szczęście sie do mnie uśmiecha
![]() Gdy wbiłem ten lvl zastanawiałem się nad kupnem wanda. ![]() 10 minutowy hunt z nudów na słoniach i pierwszy raz kły ![]() Świerzutki loot z przed paru minut. Pierwszy raz w życiu. ![]() Wklejajcie swoje zdjęcia, bo temat strasznie podupada ![]()
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahoj :d
0 komentarzy, jedynie pojawaija sie zdjecia... No trudno bywa, dotrzymam tradycji ~Loot po 2,5 h w tombie, poszedł 1bp boltow 70k expa zrobione ![]() ~I to po co tam poszedlem ![]() ![]() Moze uda sie dzis wykonac jakiegos questa wiec cos wrzuce znow. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: kurwodołkek
Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: co to gildia ?!
Świat: Ziewmia
Poziom: co?
Skille: lol
Poziom mag.: :D
|
![]() ale extra mega hiprer huper czadowe zdjencia !!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znów ja coś wrzuce, żeby temat stał się zauważalny.
Screeny niestety wczorajsze, ponieważ nie zauważyłem, że UO przestało cykać zdjęcia :/ Przypadkiem wylądowałem to zrobiłem ![]() Tu jeszcze z walki ![]() Jedyne co zrobiłem na tej wyspie to odkryłem mape ![]() I na koniec dosyć ciekawy nick ![]() Dodam również, że z 3 godzin dragów nic nie poleciało oraz 10 raz nie udał się addon z vialami. Pozdro for all i KOMENTUJCIE
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Gratz all advansow
![]() ![]() ![]() ![]() Myśle że jakos rozbujamy ten temat!! Pozdro 600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() ElO wkońcu postanowiłem wrzucić swoje pare groszy do tego tematu , bo na beryli gram można powiedzieć , że prawie od początku chociaż z dużymi przerwami.Większość z was znam raczej z widzenia ;d chociaż darecek mnie pewnie raczej jeszcze pamięta.Dobra co do ss to bardzo ładne widze , że zaczyna sie coś dziać :> GOlden rozkręca sie najs ;] darecek może coś ukręci swoim paleczkiem jeszcze o ile ma jeszcze chęci po hacku ;d Talles zajebista gildia gz.Artissto a patrząc na dedy to stare hunty sie odezwały?tak to jest jak sie chara z allegro kupuje ;> chociaż szczerze mówiąc pierwszy nie był lepszy (peker jak chuj).Miło widzieć jak jeszcze niedawno pamiętam etana na 30 lvl a tera już na 60+ popierdziela gz ;d THX all postaram sie tu wpaść jeszcze o ile będe mile widizany
![]()
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Figo
No pewnie ze bedziesz mile widziany :d Mozliwe ze Cie pamietam ale musial bys mi podac swoj nick w tibii ![]() ![]() A teraz wlasnie skonczylem siedziec na dragach. ~1h + kick (80hp zostalo) + loot + czesc mojego domku ![]() ![]() To tyle piszcie cos czesciej ![]() Ostatnio edytowany przez Tabasco - 02-09-2006 o 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oki czyli bede wpadał codziennie ;] Nicu narazie nie podam może ktoś sie domyśli :S a co do etana :
CYTUJę jego commenta z tibi com ![]() ''Zostalem ojebany na duza kwote i mam nadzieje, ze sumienie wyzre wasze pierdolone mysli, a kiedys zastanowicie sie nad tym, co zrobiliscie. Mozecie byc z siebie bardzo dumni, ze zjebaliscie komus gre, a sami macie o te pare "k" wiecej. Ze sczegolnymi wyrazami podziekowania dla Croh Avel (zajebisty kolega >.<) oraz Xivi de'Shoul (thief)." więc nie musze chyba tłumaczyć o co mu chodzi ![]() ![]()
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: Figo moze Cie kojaze ale odezwij sie na Darecka do mnie
![]() ![]() ![]() Gratz all adansow ogolnie ja dzis najebany to pisze ![]() ![]() Pozdro 600 for all !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
|
![]() Golden sie rozwija. LOL Właśnie stanął w miejscu, bo dostał hunta od zwykłych n00bów. Expiłem sobie spokojnie w tombie, lootbag był spory wszystko fajnie aż tu nagle idzie 20 lvl i ciągnie baga, przechodząc koło mnie zabrał mój też to ja zaraz podbiegam do niego i mu zabieram oby dwa bo nie wiem który. Patrze, że jego to oddałem. W tym czasie otoczyły go mumie itp i padł. Krzyczy na privie, żebym ukrył mu jego baga, to ukryłem, przy czym z jego deada zabrałem bleesed wooden stake i t ringa do bp. Za 15 sekund wbiega 58 ek i zaczyna mnie bić i krzyczy, żebym lootbag oddawał. Hity mierne miał, nawet bardzo ( w sorka w plate secie, dwarven shieldze i steel helmeci), ale wolałem oddać chociaż tamten mówił, że nie. Dałem a tamten, że jeszcze bleesed wooden i t ringa. Najpierw powiedziałem, że nie mam, bo on chciał tylko ten lootbag a nie loot z tego 20 lvla, ale zaraz, żeby nie mieć problemów wolałem oddać. Po czym do tomba wbiega 71 ms i zaczyna mnie nawalać i każe płacić bohy. Mówie, że nie mam i że oddałem wszystko, a oni nic. Nie chcąc głupio padać wypiłem manasy i na utani gran hur okrążyłem ich w wąskim tombie i wybiegłem. Sorca coś bloknęło a knight non stop za mną i mnie hitował 50 max. Jakoś fartem non stop się manasując dobiegłem do piramid. Teraz każą mi płacić 30k albo cytuję knighta "I will kill you always when you will be online". Napewno barszczom nie zapłacę, tym bardziej, że przed chwilą gadając z tym 20 lvl powiedział, że ten sorc to jego kumpel.
16:27 You lose 100 hitpoints due to an attack by Wulomie. 16:27 Wulomie [58]: exori 16:27 You lose 63 hitpoints due to an attack by Lydocy. 16:27 Galaksyus [72]: Exura Gran 16:27 Galaksyus [72]: Exori Vis 16:27 You lose 41 hitpoints due to an attack by Hulpjes. 16:27 You lose 77 hitpoints due to an attack by Galaksyus. 16:27 Galaksyus [72]: Exori Vis 16:27 You lose 44 hitpoints due to an attack by Wulomie. 16:27 You are dead. 16:27 You were downgraded from Level 36 to Level 35. 16:27 Galaksyus [72]: Exori Vis Jak widać są w zmowie, na moment musiałem odejść od kompa, tylko na moment. + mega lagi wiec zauwazylem tylko deda Odrazu napisze - Hulpjes podprowadza loot, reszta każe płacić
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez shadow1230 - 04-09-2006 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Darecek
Bardzo dobra decyzja, jak byc cos potrzebowal pisz ![]() @Figo Czekam ciagle na jakas wiadomość od Ciebie ![]() @up. Szkoda deda ;/ Mam nadzieje ze sie podniesiesz A teraz ja ![]() Jako ze dzis miam do 13.00 do sql wiec pisze teraz ![]() Z kompletnych nudow wybralem sie na POH. Nie mialem zbytnio pojecia gdzie spotkam GS ale .... 4 GS ![]() ![]() A potem na dragi. Resp byl tragiczny loot to samo ;/ Dragon Lord mnie strasznie kusil ![]() ![]() ![]() Trzymajcie sie xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Figo
Hehe jakos sobie nie przypomne CIebie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Talles
Mówiłem że narazie nicku nie ujawnie :> dopiero jak coś sorkiem ukręce ale to jeszcze troche i sql sie już zaczeło i to nawet już ostro lecą :> @Darecek Masz prawo nie kojarzyć mnie jako figo bo zadnego takiego nicku na berylce nie miałem ani nie mówiłem ci o nim :S GZ K lesgóóów Kto idzie zabić 60 najta (noba) nosi po 2 bp uszkow chara kupił :>Darecek ty byś mógł pójść palkiem!!Reszta jak?
Around in the world Ostatnio edytowany przez Figo - 05-09-2006 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Figo
Miałem nadzieje że mi podasz nick z Tibii ![]() ![]() ![]() Pozdro 600 for all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
|
![]() Golden is free i wraca do gry
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]() Niom talles niezly locik
![]() ![]() ![]() |
![]() |