![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() uwielbiam gubic passy na forum
![]() ![]() another one ![]() Wasz Sóf~
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#223 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Umm... Qeth... nie daje się fotek z TBI na górze...
Squall~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh, ale to tylko jeden z ownerow uzywa TBI chyba. btw jego sprawa ze nie umie/jest zbyt leniwy zeby bez tego grac
![]() ja niedlugo wrzuce cos z rycka
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: z Podlasia!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz Bert~
my teraz wojne mamy i jest smiesznie O.o Kiroyku kochany wiesz jak ja Cie lubie prawda ? A wiesz ze jak zrobisz annihilatora i porzyczysz mi SCA to dostaniesz buzi ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Brus Li Karatemistrz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 49
Skille: -/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Witam wszystkich, jeszcze dzis dolacze do was i bede wklejal screeny jak dobrze pojdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Skrzeku - 19-05-2006 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Moja postacia gram tylko ja jakbys chcial wiedziec, taki madry?? ja nie chodze na demon hunty zeby zabijac innych shooterow -.- honor bronisz? wyzywajac innych? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() beep beep! Qeth nie pierdziul, wszyscy wiedza ze polowa ludzi na obsidii sharuje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Moze polowa osob sharuje ale ja nie wiec moze ty? A kto zaczal wyzywac? nie byles bez winy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kuba czy Szymon ? bwahaha
![]() a tutaj jakis tam awans ![]() ![]() 83 dist: ![]() 61 lvl: ![]() endżoj ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 24-05-2006 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]() Siem. Jestem nowy na tym forum i postanowilem, ze co jakis czas bede dodawal fote z moimi osiagnieciami
![]() Na poczatek skill 71/70 ![]() http://img374.imageshack.us/my.php?image=2711cb.jpg |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]() Sry za drugiego posta
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez lmmaksiu - 21-05-2006 o 21:27. |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Witam!
Jestem nowy chciłabym troszku pograć na Obsidi no to lookam na ten topic i widze, że nieźle ciśniecie ;p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Aż sie łza w oku kreci jak na to patrze... Ale przestalem grac na 44lvl w grudniu sprzedalem postac i skonczylem z tibia wrocilem w maju... czyli pol roku przerwy hehe jak widze to moj account na obsidiima juz 21lvl i nie mapacca xD. Wyslalem dzisiaj kaske na pacca jade na xerenie. Patrze i nie widze postow zadnych moich ziomkow no jedynie jest Qeth miales domek w veno pamietam i bylismy na podobnych lvlach;p. Jak wrocilem do tibii przejrzalem wszystkie strony tego tematu i mysle co sie zwami stalo?? A nie wie kto co jest z Raxilonem?? To byl moj ziomek tutaj i slyszalem ze gra na xerenie ale nie odpisuje ani na gg( kiedys pisal do mnie jak juz troche nie gralem) ani na pw tutaj... Moze ktos wie jakiego ma tam nicka?? I jeszcze raz pozdro dla wszystkich moich ziomkow z obsidii. Wiedzcie z wielkim trudem odeszedlem od tibii. Ale paruziomkow na xerenie spotkalem z obsidii i to zupelnie przypadkiem a to Konzbi, Death Legion, Paseq Plaxx i szukam wiecej ziomkow;p. Rozpisalem sie ale to sentyment=) Jeszcze raz pozdo i gz wszystkich awansow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe, a oto i ja, teh knight of teh obsidia
Cent musial loga dac na godzinke i mnie na cyclo wpuscil, a oto i efekt ![]() ![]() a tutaj pikny awansik :* Kiroy ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 17-06-2006 o 23:46. |
![]() |
![]() |