|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Avager gdy by fake umarł ty tesh byś umarł już ja bym o to zadbał wraz z innymi useram ^^
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() RAcja R4z0r. Już my byśmy znaleźli ten twój karton, Avager, a wtedy zarówno z niego jak i z ciebie wiele by nie zostało. Tzn: Fake super, nie mogę się doczekać.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Avager
mmm skoro "nie umarł", to kiedy można liczyć na next part?zrobiles jakies logo<z resztą bardzo udane^^>, mozna się domyśleć na podstawie tego loga, ze bedzie walka z jakimis lepszymi kreaturkami^^, ktore atakuja jakkies miasto na ziemi lub w kosmosie<chu... wie ![]() bardzo mnie to zaciekawilo i 2 miesiące czekam na kolejną czesc a tu nic ![]() 9.9/10 za 2miesiące czekania ![]()
![]() |
#224 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Avager...
może przestań ich oszukiwać i wyjaw im to co mi powiedziałeś ostatnio... Wezme uspka, katanke i jakoś cie obronie ^^ @reszta userów: nie ja nie żartuje ![]() on naprawde zmienia klimaty
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() @up
No niestety, ja mogę potwierdzić...:/ A co do katany Eeriona i bronienia Avagera, mój łuk również się przyda ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up i up up :
O to sie nie martwcie ![]() ![]() To troche potrwa...nie wiem czy Dzis zrobie (za 2 godziny wyjezdzam do Sopotu na 12 Dni)... To zostawie to na te 12 dni w spokoju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Crox De'Stroy
Profesja: Paladin
Gildia: bez ;p
Świat: Morgana
Poziom: 16
Skille: 50/35
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() WOOOOOOOOOOOOOOOW To jest WYJE...FAJNE!!!!ROB DALEJ , MUSZE WIEDZIEC CO TO ZA SWWIATLO BYLO!!!
GRATZ DAJE 15/10!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RÓÓÓÓB DALEJ ;D
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() No wreszcie po tym dłuuugim urlopie zobaczyłem coś normalnego. Udało mi się dojść z szoku, którego doznałem pojawiając się. Gratz. Krótko mówiąc bo mowy wygłaszałem jak topic powstał.
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Avager, jedna sprawa. Patrz, jak piszesz. Powtarzałem już parę razy, żeby taki tekst przepuszczać conajmniej przez Worda, a i samemu przezcytać na głos.
- Co to ma być "ofiar, żywych, niewinnych..."? Ofiary zwykle są żywe (na początku). Źle złożone zdanie. - bez przecinka po "tak też"... - w kółko powtarzasz "władza" i "wojsko", no i powtórzenie "posiada", "osad". - pisze się "Władcy" Dość krótki tekst, a tyle wałków ![]()
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Słuchaj. Nie widziałem lepszego fejka. Daje Ci 1000000000000000/10 Oby tak dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Nie ma takiej oczeny jak 10000k/10. Najwyżej 10/10. @Avager Cholera, znowu? Znowu nowy fake. -.- Weź dokończ ten jeden i potem się za inne bierz. No, chyba że...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() KURDE znów nowy fake ??
-.- rób tamten z tym świtłem bo mnie to icekawi jak *** ![]()