Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-03-2006, 17:31   #221
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Double post ~ sorry.

Ostatnio edytowany przez Lotarkilla - 09-03-2006 o 17:36.
Lotarkilla jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-03-2006, 17:42   #222
Cer'is
Użytkownik Forum

Cer'is's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
Cer'is ma numer GG 8663851
Domyślny Cwanish downie !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
dajesz mi 14 lat? przeicez ja ma 10 ;/ i bardzo sie podniecam jak widze twoje posty niewiem po co wy tu all piszecie takie glupoty i tak juz niepogracie na thori
oh cwan cwan cwan ty naprawde jestes dzieciak do mnei mwoisz ze pvp to nic na thori potem sie wychwalasz itp jaki ty best jestes potem placzesz ze niepodaje nicku ten blade... jakos tak a jakos nie widzialem posta w ktorym sie przedstawiles cwanishu a co do twojej PRINCE LISTY to gon sie ty kruczy wąsie moje eq przed woja price lista by kosztowalo 150k a tak to ni ***a z 200k wychodzi jedne rzeczy obnizasz inne zdrozasz czemu niech zgadne to na czym huncisz hydry to chcesz zarobic inny maja sellac rh za 50k a ty za 40 i all u ciebie kupuja proste no nie? a to na czym nei huncisz masz drogie jak *** grrr

Cer'is jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2006, 18:30   #223
pivope
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cer'is
oh cwan cwan cwan ty naprawde jestes dzieciak do mnei mwoisz ze pvp to nic na thori potem sie wychwalasz itp jaki ty best jestes potem placzesz ze niepodaje nicku ten blade... jakos tak a jakos nie widzialem posta w ktorym sie przedstawiles cwanishu a co do twojej PRINCE LISTY to gon sie ty kruczy wąsie moje eq przed woja price lista by kosztowalo 150k a tak to ni ***a z 200k wychodzi jedne rzeczy obnizasz inne zdrozasz czemu niech zgadne to na czym huncisz hydry to chcesz zarobic inny maja sellac rh za 50k a ty za 40 i all u ciebie kupuja proste no nie? a to na czym nei huncisz masz drogie jak *** grrr
widze ze nastepna Panienka ma kompleksy tacy twardzi jestescie na forum podajcie swoje Nicki z thori bo zapewno
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca macten chyba mial error uh bota xD
pivope jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2006, 18:40   #224
Bound for Glory
Użytkownik Forum

Bound for Glory's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2006

Domyślny

Cytuj:
widze ze nastepna Panienka ma kompleksy tacy twardzi jestescie na forum podajcie swoje Nicki z thori bo zapewno
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca macten chyba mial error uh bota xD
Jesli podliczyc by liczbe wyzwisk w tym temacie to zapewniam Cie ,ze w tym przodujesz tylko ty i nikt inny. Co do lizania dupy to ktoz inny jak nie nasz mr.Prince List pokazal jak sie lize dupe (mam na mysli Wzyckow) i jednoczesnie zdradza swoich niedawnych kumpli z gildii. A co do kompleksow to poza Toba nie widac na forum aby ktos je mial

Ostatnio edytowany przez Bound for Glory - 09-03-2006 o 22:34.
Bound for Glory jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 05:20   #225
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bound for Glory
Jesli podliczyc by liczbe wyzwisk w tym temacie to zapewniam Cie ,ze w tym przodujesz tylko ty i nikt inny. Co do lizania dupy to ktoz inny jak nie nasz mr.Prince List pokazal jak sie lize dupe (mam na mysli Wzyckow) i jednoczesnie zdradza swoich niedawnych kumpli z gildii. A co do kompleksow to poza Toba nie widac na forum aby ktos je mial
hahaha ja lize dupe? to ja pytalem czy moge do wzyckow? sam feawyn i thas pytal czy do nich dojde i napisalem im ze sie zastanowie potem se pomyslalem why nie moze na runy lao trocha naciagac ale malo dali psy ;/
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac
stary 10-03-2006, 07:15   #226
Sir Fuvi
Guest

Domyślny

Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem

P.S. Jak chcesz mnie zrookować to prosze mój nick: Lee Paylong...
Myśle, że Ciebie to nie zdziwi...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 08:10   #227
Aragami
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 03 2006

Domyślny

A mój nick to... Aragami . Fajny temat. Od poczatku śledze tą tibianowele. Oby tak dalej.
Aragami jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 08:44   #228
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Fuvi
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem

heh niebede cie rokowac niemam nic do ciebie a co do lojalnosci to zawsze bylem lojalny a co do L&O mowilem ze moglem z nimi walczyc ale Leathal okazal sie Frajerem i zchakowal Elven winda.
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow
stary 10-03-2006, 11:40   #229
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Ojejku zabijesz komus ludzika w grze <placze> , to ja ci powiem w inna strone...jak taki jestes kozak na forum i w grze to daj adres...panienko . Poza kilkoma nowymi ludzmi, znam wszystkich ktorzy tu pisza i zapewniam cie ze zaden z nich nie lize ci dupska, bo maja po prostu na ciebie wy***ane .
Cytuj:
hahaha ja lize dupe? to ja pytalem czy moge do wzyckow? sam feawyn i thas pytal czy do nich dojde i napisalem im ze sie zastanowie potem se pomyslalem why nie moze na runy lao trocha naciagac ale malo dali psy ;/
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac
aaaa wiec teraz chcesz nam wmowic ze to tobie Wzycki w dupe wchodzily...buahahahahahahaha......rotfl......buah ahahahahah......a co do ignorowania Bounda to pokazujesz tylko swoja niemoc wobec rozsadnej krytyki pod twoim adresem...oj dziecko dziecko .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Fuvi

Widocznie znales drugiego ownera, poza tym to nie zdolnosc w nabijaniu leveli tylko sharing.
A naprawde nabijac levele to potrafil Gorthard .
Cytuj:
heh niebede cie rokowac niemam nic do ciebie a co do lojalnosci to zawsze bylem lojalny a co do L&O mowilem ze moglem z nimi walczyc ale Leathal okazal sie Frajerem i zchakowal Elven winda.
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow
ty lojalny ?...lol...a co do haka Elvena to kiedy dolaczales do LaO to Elven juz byl dawno po haku wiec nie probuj sie tak glupio usprawiedliwiac. Co do Ottomanow to po prostu nie lubia Drasena, wiec dlatego odeszli .
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 13:06   #230
Sun Cow
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2005

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72+
Skille: 85+
Domyślny

BYE Thoria
Mar 09 2006, 19:38:32 CET Killed at Level 75 by Drasen
and by Neilz
Hacker za***al all itemy i 600k expa poszlo sie ***ac..

Your Sun Cow'Thor
Sun Cow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 14:08   #231
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sun Cow
BYE Thoria
Mar 09 2006, 19:38:32 CET Killed at Level 75 by Drasen
and by Neilz
Hacker za***al all itemy i 600k expa poszlo sie ***ac..

Your Sun Cow'Thor
heheh wczoraj cie zabilismy btw toba gral wtedy moj kumpel ale on dostal pasy od kogos i byl na tobie p-set bolty sd i uhy
Crazy Onion chetnie podam ci moj adres ale po co? jestes jakims 13latkiem ktory nawet niewie gdzie lezy moje miasto.
stary 10-03-2006, 14:48   #232
Unholly
Użytkownik forum

Unholly's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006

Profesja: Knight
Poziom: 48+
Skille: 80\80
Poziom mag.: 6
Brak ikony

Wojna wojną, rozumiem kwestie PA w trakcie wojny, ale zastanawia mnie czy zwykły, przeciętny gracz niemajacy nic wspolnego z wojną niebedzie cierpal tylko troche mniej od pokonanych. Teoretycznie niepowinien... ale... no własnie jest kilka ale Samo PA mozna zniesc, podkulic ogon i isc w las... ale gozej z random PK walczacych stron... trzeba przyznac ze na thorii to sieje chyba najwiekszy strach... ta nieprzewidywalnosc
A osobiscie ciesze sie, ze wojna niema podtekstow rasistowskich, narodowosciowych itp.. zreszta Sikews juz chyba prubowal wykosic wszystkich polakow, co niemoglo sie udac... z przyczyn oczywistych.
Wazne by ci co sobie juz cos wywalczyli nie dostali głupawki i aby im woda sodowa nie uderzyla
A wogole to ciezko narzekać na nude na tym servie...puki co...

Pozdro
Unholly jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 14:49   #233
Coyotoss
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 03 2006

Domyślny

cwanish masz na mysli Torun czy wioske Solec ^.^
Coyotoss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 14:58   #234
Cer'is
Użytkownik Forum

Cer'is's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
Cer'is ma numer GG 8663851
Evul Chlopie!

A wiec tak po primo Cwanish jak moi kumple skacza trenic to ci podam mojego nicka bo nie chce stracici monk makera !

Po secondo (jakos tak ) Aragami my sie znamy Awrok Forever ale jak cos chcesz komentowac Songusie to musisz na priv nie inaczej

Po (nie wiem jak 3) Nie wypowiedziales sie Cwan na to co powiedzilaem czyzbys nie mial nic przeciw ??? aaa i Coyytos on jest z torunia ??? o boze to juz wiadomno skad ptasia grypa aaa jak tak cwan ty z torunia to podaj adres i moze cie zobacze bo za ok. tyga jade do ciotki na weekend do torunska

Ostatnio edytowany przez Cer'is - 10-03-2006 o 15:00.
Cer'is jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 15:13   #235
Coyotoss
Użytkownik forum

Domyślny

Kazdy wie ze jeden owner cwanisha jest z S"t"olca a drugi z Torunia
stary 10-03-2006, 16:01   #236
Unholly
Użytkownik forum

Unholly's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006

Profesja: Knight
Poziom: 48+
Skille: 80\80
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coyotoss
Kazdy wie ze jeden owner cwanisha jest z S"t"olca a drugi z Torunia

W sumie brachu malo mnie obchodzi kto ma ilu ownerow, skad kto jest i ile godzinn dziennie gra. Mnie na władzy niezalezy bo ja do niej niestworzony
Moim zdaniem, kiedy samemu sie wyrobi chara to wieksza frajda i duma z sukcesow
A tak mimochodem zastanawiam sie nad jednym... gdyby CIPy naprawde chcialy zwalczyc sharing to juz dawno powinni wprowadzic IP na chary.
Moze grywalnosc by spadla albo inne kwestie o ktorych pojecia niemam
Unholly jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 16:41   #237
Sun Cow
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2005

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72+
Skille: 85+
Domyślny

16:26 Sun Cow'Thor: yo
16:27 Cwanish: yo
16:27 Sun Cow'Thor: ej z kad twoj kolega mial pasy?
16:27 Sun Cow'Thor: do sun cowa
16:27 Sun Cow'Thor: to on mi key logera w***al?
16:27 Sun Cow'Thor: i mnie haknol?
16:27 Cwanish: jaki
16:27 Cwanish: kolega
16:27 Cwanish: ?
16:27 Sun Cow'Thor: na tibia.pl
16:27 Sun Cow'Thor: pisales
16:27 Cwanish: lol?

wytlumasz mi
Sun Cow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 16:47   #238
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
heheh wczoraj cie zabilismy btw toba gral wtedy moj kumpel ale on dostal pasy od kogos i byl na tobie p-set bolty sd i uhy
Crazy Onion chetnie podam ci moj adres ale po co? jestes jakims 13latkiem ktory nawet niewie gdzie lezy moje miasto.
Wyobraz sobie ze wiem...a lat mam troche wiecej .
stary 10-03-2006, 17:09   #239
Coyotoss
Użytkownik forum

Domyślny

cwanish padl : )
stary 10-03-2006, 17:16   #240
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coyotoss
cwanish padl : )
Mar 10 2006, 16:34:43 CET Killed at Level 71 by Resat

buahahahahahaahahahaha....enjoy naab !
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania