![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Jaka tajemnicza zagadka
![]() hmm.. Krystalan Zadeon jest Kanadyjczykiem i dodatkowa najlepszym h-lev na Silverce moim zdaniem ![]() No po moim lev tego tez niewidac, ale mialem knighta na 20 lev (skilla 42/41, prosze sie nie smiac ![]() ![]() Paladyna na 39 lev ale przez glupiego neta 3 dedy w 2 dni i koniec z nim, tera mam sorca ze zrabanym nickiem, ale mi to nieprzeszkadza ![]() ![]() Mamy tera niezle zajecie, dowiedziec sie kim jest nasza tajemnicza "Taube" ![]() Kurde cos mi swita ze pamientam taka babe co skilowala na rotach na gorze troli i sie z nia poklucilem bo jej rotki wybilem (hyhy) miala chyba wtedy 16 lev.Moze, moze ^^
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 16-02-2006 o 11:55. |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe widze ze sie trosze uspokojilo i bardzo dobrze. taube czemu nie ccesz nicku podac?
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A oto ja Ligusek powrucilem z szkoly po lekcji wychowawczej XD (czyli mam niezly humorek ;]) i
Zapraszam na Waidomosci od Ligusa Fanfary prosze XD ![]() A wiec zapraszam na dobra i zla wiadomosc. Dorba wiadomosc (zapewne was dobije) Wlasnie skoczyl mi kolejny 1% do 82 axe ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz czas na zla wiadomosc ![]() Jeszcze 53% do 82 axe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem jedna wiadomosc zapewne was bardzo rozradowala a druga bardzo zasmucila ze az tyle jeszcze XD Ok a teraz na powaznie: Moj zart ze odchodze byl potrzebny jak i ten zart tam czyis z tymi literami po ktorym Taube napisala do mnie wiadomosc ktorej tytul to " ... " a tresc to " " Taube thx za ta wyczerpujaca wiadomosc XD A tak pozatym to: BUY FOOD XD Pozdro all
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Dolor
było puste? ![]() ![]() ![]() może jakieś zwiechy były i zjadło treść? O.o @Markizek tego osobnika raczej nie znam ![]() ale jeśli chodzi o rotki, to w jaskiniach trolich górek siedziałam też przez jakiś czas, na takich lvl'ach, zdaje się 16-17'nastki, wyrabiałam wtedy skile 60 i 6+ ![]() a też czasem zdarzała się banda, co albo próbowała wybić akurat stworki na których się trenowało, lub trzeba było takich osobników pilnować ![]() ale zależnie od tego, co uczyniłeś i jak się zachowała ta 'baba' to mogłam być ja lub nie ![]() gratz! najbliżej byłeś chyba mojej tożsamości ![]() @Narkoman jak już pisałam, są osoby, które to wywęszywszy wywęszyłyby za dużo ![]() ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() o.0 W szkole byłem, a tu z 5 stron więcej, lol
Co do czitów zdania nie zmienię, ale już sie zamknę, bo mamy żyć - jak ktoś powiedział - w przyjaźni. A tak btw to chyba ja i Taube piszemy po polsku a nie po polskiemu ![]() Rekin mam pytanko - coś tam kiedyś na forum pie***yłes, że robisz polską gildię - aktualne? ![]() ![]()
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może to byłas ty pamientam jak sie pytalem (ciebie?) czy cycka ubijesz
![]() Duzo osob tam skilowalo ale pamientam ze wybijalem i ten osobnij mi powiedzial zebym sobie wszedl na strone na tibia.pl "Jak nie zostac n00bem w 24h" Hyhy bylem wtedy n00bem i nawet o tym niewiedzialem i sie wypieralem ![]() No coż byly to moje poczatki w tibi i pomyslec ze ja mialem 16 lev a rekin 7 hyhy ![]() Czemu tylko TY i Taube(co do Taube sie zgadzam ![]() ![]()
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 16-02-2006 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Tak tak to byla ona!!!
Pamietam co do mnie pisales ze poznales tam jakas dziewczyne na 16lvl-u(miales wtedy nick:makrizek marczak) i ona miala od nas o wiele lepsze skille. ja na potwoach skillowac nie umialem...ona cie nauczyla jak sie to robi i ty mi opowiedziales i siedzialem na rotach przez pol godziny i z nudow poszedlem!!!wydaje mi sie ze to jest ona na 99% ale przypomnij sobie nick plx i zagadka rozwiazana !!! |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() rekin holmes i dr. markizek
hehehe
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Mmm... Mati mysl, przypomnij sobie nick! Taube logujesz sie czasem na silvere?
![]() Ostatnio edytowany przez poreda - 16-02-2006 o 15:35. |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja nie wiem kto to Taube, bo ja zaczałem grać w Tibię 11 czerwca, a Markiz 10 czerwca; on miał wtedy stałke, a mi neta pod koniec sierpnia zalożyli ;/
Swoją drogą; chyba na dobrej drodze jestescie ![]()
#231 |
Użytkownik Forum
|
![]() O kurde jakbym zobaczyl ze 100k w dp to bym se przypomnial.....(hyhy)
![]() ![]() Kurde nie wiem jakies dwuczlonowe bylo ale nie wiem kurdeee musze mysleccc (a u mnie z tym nienajlepiej;p)
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten post bedzie powazny. Serio bedzie powazny. No ale naprawde. No co nie wiezysz ze bedzie powazny?? No kurde ale on serio bedzie powazny wiec nie mow ze bedzie nie p[owazny jak bedzie powazny. No ale serio mowie ze bedzie powazny
Ok a wiec mam propozycje wybrania sie na jakiegos hunta piszcie na prywatnej wiadomosci kto by poszedl i na co
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co na prywatnej ja moge isc
poh lub of lub mintwalin lub nie wiadomo gdzie. moze powtorak z catedry? sork 25 lvl 29 mlvl
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przypomnialme sobie ze kiedy wybijalem tej postaci rotki(
![]() ![]() To mi powiedziala zebym sobie poszedl na orci a ja powiedzialem ze nie mam kasy na antidotke xD(tam byly 2 scorpionki ![]() ![]() ![]() Mialem wtedy 27sword 25 axe i 32 club(hyhyhy) i 38 shielding;p Chcialem sie we wszystkim uczyc lecz jestem pewnie na 90% ze to taube miala wtedy skille 57 chyba w swordzie ![]() Dochodzenie trwa Ja bym poszedl z checian na HUnta na OF ![]() Lub Hellgate ![]() Pozdro ![]()
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() możliwe, że jesteście na dobrej drodze
![]() trochę osób chyba nawróciłam i trochę odwoływałam do zapoznania się z poradnikami.. i tylko dziękować mojej wielkiej cierpliwości, że nie należę do tych, co od razu idą zabić małe noobki ![]() zobaczymy, czy przypomniecie sobie tego nicka, a nawet jeśli będzie podobny, to mogę wam powiedzieć najwyżej, czy to byłam ja czy nie ![]() ![]() poreda ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze w czerwcu czasem można mnie było przez jakiś czas spotkać było pewnie koło depo w mieście, ale krótkimi chwilami, sporadycznie ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
|
![]() O rycerski widze jaki z ciebie wielki przyjaciel -.-
Jestes zwykla szuja za****nym sku*****nem -.- wielki przyjaciel sam raportowal i wogle a na mnie zwala wine -.- Rycerski jestes wielka jedna szmata nie godna pozalowania -.- Thuz i noob -.-
#237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chce przeprosic Fantoma z calego serca.
Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dolor nieprzeginaj on raportowal bo ty ang nieznales tak dobrze usuheheh
#239 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom markizek ale zes ligusa zjechal, buahahaha
ps. od kiedy przyjmuja w monnchldren bo juz nie wiem.? chodzi o lvl skile badz mlvl PS2 dzis se uswiadomilem ze nie ma mnie w gildi ktora w 40 % istnieje dzieki mnie (byly thorin w 50 % jako ze ma pacc) i michal w 10 % jako pomyslodawca. nie zebym mial sie zabic jesli w niej nie bede, bo nie o to chodzi ( najwyzej pojde do imortali pozdro ![]() ![]() imortal nadchodze ( only 10 lvls ![]()
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() Cytuj:
Pierwszy raz wypowiem sie w tym temacie ;p a wiec tak wymagania do moonchildren sa widoczne na tibia.com w dziale guilds ;p i nie tylko ja decyduje kto do glidi jest przyjmowany i kto z niej wyrzucany. W sprawie Fantoma to powiem tyle nie lubie konfidentow ale kazdy postepuje jak chce. Osobiscie mi to wogule nie przeszkadza ze ktos ma wysokie skille ale innych moze to bolec ze ktos zdobywa to samo mniejszym wysilkiem nie wnikam rozmowa na ten temat rozpoczela sie na tej stronie (dla tych co nie czytaja calego temtu) http://www.forum.tibia.pl/showthread...=64542&page=15 wedlug mnie cala ta sytuacja nie powinna miec miejsca ale -.- skoro ma to rada dla tych co biora w niej udzial Pozwulcie powiedziec innym to co chca powiedziec bo moze to okazac sie wazne dla sprawy ;p i pamietajcie ze moga pojawic sie osoby ktore beda probowac sklocic nasza glidie (moonchildren ;p) NIE dajcie sie. Hail. Pozdrawiam all =) |
|
![]() |