|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
|
![]() Toks jest jedna generalna zasada kto mnie obraza badz sie ze mnie wysmiewa zaluje tego i ty dolaczysz do tego grona tu i teraz Ci to obiecuje: )a do reszty tka jestem zajeb*sty i nie mozna mnie zabic po po prostu jestem super,starczy?to sie ciesze
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Przykro mi bardzo oh wszechmogacy panie Phoeleriusie...Ale ja niestety nikomu dupy nie lize...Ja tego nie potrzebuje..Roczarowany ? Wintance 110ed...Bije z sd ok.350...Sattor mial wtedy ok 600hp ? Czyli 2 sd ? Wiec nie pier*** głupot ze mógl uciec..Ty zapewne byc uciekl..i to jeszcze do dp Thais bo przecierz jestes kul...Lmao @Wojna Jak widac kazdy najezdza na ds ze boty etc... nawet jesli uzywaja botów to co ? Alliance zazdrosci ze nie potrafi stworzyc takiego bota ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() To... może skoro i tak macie się obrarzać... to w 1 temacie?
![]() Co do wojny, to faktycznie, to już przekracza wszystkie granice. Zacząć rzucać w kogoś sd'kami by potem rządać 350k (bez rzadnego powodu) za uwolnienie od hunta...? To nie jest normalne. Sattor, dlaczego Sattori chciało ostatnio wyganiać kogoś z DS - SaT z Ab?
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. Ostatnio edytowany przez Knight mathoff - 29-06-2006 o 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1 kompleksow nie mam i Toksa moge zabic sam wystarczy ze zaloguje i wyjdzie z depo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() @Up
To badz madrzejszy od reszty i nie wdawaj sie w glupie pyskowki bo to sensu nie ma ... @Temat Tak sie Antharas z Alliance smial ze w PZ siedzi non stop, a teraz to na nich przyszla kolej. Juz nie wspominajac o wysmiewaniu sie z uzywania argumentow, ze DS/SaT cheatuja na potege, teraz Moabit~robi to samo ... I mowi prawde ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Gildia: Ruthless Hordes
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
MS pokampia jeszcze dlugo w PZ, Salve~ i Suprido bedzie bardzo trudno zabic, a nawet jesli im sie to uda z 2-3 razy to i tak te postacie nadal bede bardzo niebezpieczne. Ja jestem po stronie MS z wiadomego powodu, ale wygrac ta wojne im bedzie bardzo trudno z 2 oczywistych powodow: - Wiekszosc czlonkw SaT zna sie dobrze w RL, wiec jest im bardzo latwo zrobic mass logina oraz ustalic dobra taktyke(all sie porozumniewaja w swoim ojczystym jezyku, co jest ogromnym plusem). - Jak kazdy wie trudno zabic kogos kto uzywa bota, tym bardziej gdy ten bot obsluguje combo SD i heal party.
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 02-07-2006 o 00:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Troche duzo offtopu...
Napiszcie moze kto wygrywa... Albo gdzie byly wielkie bitwy... A nie gadacie o jakims 130 EK~.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy to jest blad czy nie, moze i jest, nie wnikam.^^
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewiem po co odswiezam ten temat, no ale odswieze go...
W skrocie: Z Alliance powstalo "First Encounter Assault Recon"(powod: w Alliance jest z 10 spy + z 80% osob to retired), dzisiaj zabili Tagejiti, troche przez glupote padla, chciala uciec do Wolf Tower, ale niestety tam FEAR nie ma invita wiec dlatego padla(coz jej i moj blad ze nie sprawdzilismy tego ze ktos zapomnial nasza nowa gildie zaprosic do tego GH), chcialem jej pomoc kolo tego WT, ale zanim przyszedlem to juz bylo za pozno, potem sie wrabalem w trapa na POHu, ale jakims dziwnym cudem z niego ucieklem, lol... ![]() ![]() ahh te ss smieszne wyszly, przez pomylke aktywowalem w UOSU, opcje zeby robilo tylko ekran gry w rozdzielczosci 640x480. -.-
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Gildia: Ndrangheta
Poziom: 80
![]() |
![]() http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1318901
@ Dark Side - Ultimatum Autor: Phoelerius I am just bored as hell of killing low level noob characters, because rest are in Protection Zone. Payment will be 1M for every my death. You have 48 hours to repay everything I lost, or you will get a war which you will never forget! Kind Regards; Phoelerius. ________________ Hail Alliance! Phoe, co chciales przez to osiagnac? Bo chyba nie myslisz, ze ktorykolwiek z nich ci zaplaci...
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. Ostatnio edytowany przez Knight mathoff - 27-07-2006 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: łąka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ujo of nova
Profesja: Paladin
Gildia: Ja jej szukam!
Świat: nova
Poziom: 16
|
![]() chcałbym sie bic tam po strone aliace ale nie mam gildi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Profesja: Sorcerer
Poziom: 15
Skille: Po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
Zapytaj sie Phoeleriusa czy sie wstawi za Toba ![]() Mi tu plx! Zapewne Ci z DS zmiotli by Cie z powierzchni zanim bys napisal "bye". A jak nie masz zadnej gildii to dolacz do jakiejs. Moze zadna nie chce Cie przyjac bo zbyt maly lefel masz?-.- @Phoe Zapewne GM Cie teleportowal. Ale ten Orc Leader powybijal wszystkich z DS. Lub moze dales exita i modliles sie zeby zostawili Cie w spokoju. Modly zostaly chyba wysluchane . |
|
![]() |
![]() |