|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Imię: Zorrak Drajdem
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 21/26
Poziom mag.: 38
|
![]() Ja przepraszam ze nie na temat ale zamkniety najnowszy news o tych wielkich pozioamch polakuw... z tym ze wszyscy oni maja PaCCa a jak ktos nie chce bulic Cholernie duzo kasy na to, bo trza byc chyba bogatym by za to placxic a, znaczy za duzo miec kasy, bo to darmowa gra placic muglbym za lepsza grafe i to znacznie taniej jakby bylo na lineage 2 czy ultima online, a http://www.tibia.com/community/?subt...er&name=Czesia to nie jest polka? tez ma 40 poziom... a ja mam tylko ni wylacznia FaCC i nie zamierzam placic zlamanego grosza za z gruntu darmowa gre z ta grafika... Pozdrowionka
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ktoś ci karze płacić. Ile ty masz lat 12 (po sposobie pisania poznałem....) ?
Ta gra nie jest "z gruntu darmowa" tylko poprostu FACC to jakby zapoznanie się ze sposobem grania a prawdziwa gra zaczyna się po wykupieniu PACC. Ja w życiu niedałbym kasy za taki szajs jakim jest Tibia ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mambo ziom - 25-04-2006 o 21:08. |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Moim zdaniem ten ziomuś co pobil matkę to jakiś nie normalny. Może gosciurka miała z TV trochę racji ale co do tego , że postac zostaje dalej w tibi to troche przesadziła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Za rogiem
Imię: Zell Spellmaster
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
|
![]() nie wiem czemu został zamknięty temat o "kompromitacji TVN'u" więc wypowiem się tutaj bo problem jest podobny =P
so widziałem ten program i zwijalem sie momentami ze śmiechu =P to była patologia co ona tam opowiadała =P ale zastanawia mnie jedno - MU Online czy WoW tak nie uzaleznia? przeciez to działa na tej samej zasadzie a komentują tylko Tibie a co do tego wątku z krzesłem - założe się że w szwecji czy brazylii na bank była nie jedna podobna akcja =P