![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja j3bac tibie... narazie przynajmniej ;p
![]() |
#223 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
|
![]() Moim zdaniem Draco które w pierwszej wojnie pokazało na co naprawde je stać ,popełniło bład tworzać smieszny traktat który jedynie skłonił członów THW do przyłaczenia sie do NP.Druga Wojna pokazała ze Np nie daje takich prezentow dla Draco i z byle powodów zabijali nawet osoby ktore odeszły z wojny i wypłaciły sie .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Sugide
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() @Mauritos
Chodzi Ci o Romskiiego?: > , Jakbyś chciał wiedziec , to sory ale to mnie kumpel prosił żeby go zabic a nie że sobie nie moge poradzic z 51 Pallkiem :> , Smieszny jestes :> Nick w Tibi cfaniaku a nie insultujesz i sie chowasz :> pewnie i tak nie grasz już na Saphirze a jak grasz to już skonczysz ![]() @Olo~ , Ser~ Nom I elo dla was że nie gracie :> , Pozatym sory Olo , ale to był wasz bład z tą wojna :> @Yoshi Nom cfaniakuje w NP.... , Popatrz na swój death list a potem mów coś o skillowaniu :> , pozatym nie siedziałem nawet 10 h przed kompem sory Tibia to nie mój nałog :> Nom placilem Tobie , jak wykorzystujesz ludzie ze skullami ![]()
Your's Sugide. Take Care. Ostatnio edytowany przez Sugide - 11-07-2006 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Sugide
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() @ Up
Może i gówno wiem , w każdym badz razie siedzicie w pzecie i sie raczej z niego nie ruszacie na dłuższe odległosci :> A co do tego jak mam mówic do Yoshiego , to będe mówił tak samo jak on do mnie ;] Eye for Eye...
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol ty bys kur*wa biegal po calej tibii jakbys mial hunta XD
![]() |
#228 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
|
![]() Hehe Olo mozesz mi napisac kto wpadł na tak genialny pomysł i podczas pierwszej wojny stworzył kontrakt ktory niby miał zagwarantowac pokój.Hehe wyszło jak wyszło ,zrobiliscie nazgela w jajo to w drugiej wojnie on zrobił was a to wlasnie on z thw przesadzili o losach wojny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Imię: XxxxxxX
Profesja: Sorcerer
Poziom: 53
Skille: 20/26
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Mam narazie dłuuuugą przerwę.... Co do reszty twojego bezsensownego posta to: Zamknij wreszcie tą dupę, albo kto inny CI ją zamknie :>(durny uśmieszek) Yoshiego powinnas podziwiać, że pomimo zj****go neta gra dalej i się nie poddaje. Jak narazie to jedyna "GoDnA PoLsKoŚć" na Saphirze(chociaż jest w NP). Olorion to legenda (whatever) wraz z całym Draco~ Peace \/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nom CZE JESTEM SUGIDE JEST LATO A NA DWORZE SLONEC I 30 STOPNI. JA JESTEM TAKIM PRO ZE ZAMIAST SIEDZIEC NA DWORZE ZAMULAM PRZED KOMPEM 12 GODZIN DZIENNIE I QWA SKILLUJE HEHE fak mega pro nub, anyway jak chce to moge byc fri na saphirze. Tylko ze mi sie po prostu nie chce grac :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: osw
Stan: Na emeryturze
Imię: Morel Firesun
Gildia: Draconians
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
btw ja mam najbardziej zamazane "c" i "s" o.O Ostatnio edytowany przez Morelowe Słonko - 12-07-2006 o 13:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Dark Royal
Poziom: 114
Skille: 92/64
Poziom mag.: 17
|
![]() oke
@Hu*ozo (Azojuhu- Olorionie ![]() jestes idiota nie mozesz wmowic innym ze nabicie 70+ lvla nie kosztowalo cie utraty cennego czasu w rl wiec stfu i nie zarzucaj innym zamulanie przed kompem gdyz sam to robiles @Bartaz dziecko widze ze jestes dumny z tego ze jarasz ziolo ale przestan sie tym lansowac na kazdy mozliwy sposob (idiotycznie to wyglada) @Sugide na twoim miejscu nie obrazal nikogo pamietaj ze oni opuscili serv wiec powinno byc im wszystko jedno (niezbyt przyjemnie miec takiego wroga)chociaz z drugiej strony 3/4 draco to naby ktorzy boja sie wastowac charow @Yoshi trzymaj z NP po poziomie wypowiedzi wiekszosci "forumowiczow" widac ze Polacy to rozwydzone pi*dy ktorych tibia to 1szy mmorpg (;o?) w zyciu aha kilka faktow z mojego tibijskiego zycia (zaoszczedzi to kilku inteligentych ripost z waszej strony) TAK nie jestem full wypasionym graczem z mega duper uper exp gram od bodajze 2004 z wieloma krotszymi i dluzszymi przerwami spowodowanym tym ze mam rl zycie i nie trace czasu na jakis wiekszy pg TAK gram nsa Saphirze od samego poczatku jej instnienia (tj. odkad facci mogly zalozyc konto ;p) TAK nigdy nie mialem pacc (szkoda pieniedzy) TAK nigdy nie przekroczylem progu 50lvl TAK mam 19 lat TAK nie podam nicku mojego chara na saphirze (chce jeszcze sobie w spokoju pkowac/posmiac sie z innych) NIE slucham Tokio Hotel, Mandaryny, Manieczek i innych scierw czyli w luznym tlumaczeniu- nie bedziemy przyjaciolmi ![]() bolalo? cze ; ) moze sa orty/literowki etc ale niczego nie poprawiam (nie chce mi sie) Ostatnio edytowany przez qbin - 12-07-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wiesz że obrażasz tym także samego siebie?? Czytam, czytam i czytam ten dział aż postanowiłem założyć konto. Na 1-2 stronie ktoś napisał coś w stylu " gdy Saphira była młodym serverem cała elita graczy pochodzi z Białegostoku i Bielsko-Białej." Co do BB'a teamu bym się zgodził było kilku dobrych graczy, ale Białystok? Pierwszy raz słysze że elitą jest Białystok ![]() ![]() Co do niektórych nie wtrącajcie się w sprawy wojny, macie 20 lvl i myślicie że Draco~ to nooby, No pain zabija kogo chce, Polacy nie mają przyszłości na tym świecie itd. nie piszcie nic jeżeli nawet nie znacie sytuacji na serverze (najlepsi są Ci co mają 12 level i boją się że No pain zabije ich za to że są Polakami i zaraz zmieniają server). |
|
![]() |
![]() |
#236 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
|
![]() "W 1,5 tygodnia zrobilem 46 lvl sorca na lunarze, a do konca miecha mam zamiar wbic 80-90 lvl ;["
ehe @down yhy Ostatnio edytowany przez qbin - 12-07-2006 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
|
![]() wpadles ,pojechales po wszystkich ,na wszystkie mozliwe sposoby ! ŁAŁ ! czuje sie dotkniety ! od dzisiaj jestem EL-BARTAZO-DE-LANS ! dzieki dzieki !
bez pozdrowien ;]
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() dotykanie dzieci ponizej 18 roku zycia scigane jest w naszym kraju za pedofilie wiec stfu idz opalic paipa i pograj w tibie
i nie wychylylaj sie bo nie masz stajla ło |
![]() |
![]() |