![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pawio - 07-07-2006 o 11:17. |
|
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Cytuj:
Powiec w prost że nie potrafiles sobie poradzic z dowodzeniem swoja gildia, a teras zwyczajnie uciekasz. Niewiem kto (ty ?) dowodzil u was "w trakcie bitw" ale to byl jakis kretyn bez zmyslu taktycznego , zamiast pomagac bratu robic sorca (czyt. cheatowac) na in nym serverze , wejscie zalatwcie sobie ventrillo , jesli macie problemy z angielskim podzielcie sie na gropy ktore beda kooperowaly i komunikowaly sie za posrednictwem leaderow (english speaking plax) i do rob oty.Wczoraj HWL bylo rozproszone i bawilo sie w pk/xp , mogliscie spokojnie zfragowac 3-5 osob robiac mass loga.. I pamietaj , ni e warzne czy padniesz , dopoki mozesz walczyc , walczysz. |
|
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
jak tylko robilo sie ciezej to demi uciekal na inny serw... a potem sie wypiera ze sharuje z bratem ;D demi Ty po prostu nie potrafisz podjac zadnej walki tak samo jak reszta polakow. myslales ze sama obecnosc kondy w gildii + niezle levele i juz macie wojne wygrana? no to powodzenia bo zalatwila was grupa z duza nizsza srednia levela ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 07-07-2006 o 13:08. |
|
![]() |
![]() |
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
|
![]() Cytuj:
Cos Ci sie nie podoba w mojej Price Liscie, napisalem ja tak jak chodza ceny na trade, wiec czego sie czepiasz??;> |
|
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do Ventrillo , pamietam jak gralem jeszcze w inna gre online , ogolnie zabawa polegala tam na wbiciu lv i potem ciaglym pkowaniy w "colony zone" i 2 razy w tygodniu uczeszczaniu na wojnie (orci kontra ludzie) , ja bylem w gildi Czesko-Slowackiej , ci ludzie tak jak Polacy naprawde salbo znaja angielski ,a czasem jak walnelem "kombo" po polsku to terz nie umieli sie polapac , ale wracajac do tematu, ustalilsmy liste prostych komend, ktore mogl kazdy zrozumiec ( na potrzeby systemu pvp tamtej gry) , po 4 miesiacach , bylismy 2 gildia servera (w rankingach) i jednymi z najlepszych graczy na swiecie (pvp grupowe) , walki typu 8 naszych (druzyna mogla tam liczyc 8 osob) kontra 30-50 ludzi (gralismy orcami ^^) , konczyly sie tym ze po smierci 20 ludzi , reszta pedzila do swojej bazy z naszymi butami na plecach... WSZYSTKO DA SIE WYGRAC , LICZY SIE TAKTYKA , KOMUNIKACJA I KOOPERACJA. Powodzenia Demi , wejs swoja gildie w garsc , spedzcie kilka godzin na planowaniu co bedziecie robic i pokarzcie im ze "polak potrafi" zgrac sie z szwedami/reszta swiata. Zapomnialem dodac, dzisiaj Anevarix probowal organizowac maly skok na Huyiberta na poh'u , do poki bylem online nic z tego nie wyszlo , ale przynajmniej PROBOWAL cos zrobic.. Anevarix , kudosy dla ciebie ![]() Ostatnio edytowany przez Setza - 07-07-2006 o 14:34. |
|
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Poziom mag.: 7
|
![]() Demip, Demi. Macie trochę racji. To był całkiem fajny człowiek. Spokój z nim na Galanie, można pogadać. Ale ciś ostatnio do głowy mu strzeliło, zaczął bawić się w PA, w pana i władcę. Bo silna gildia? Bo Konda? heh. Taka zawsze była Galana. Blackboarded Marauders, Patriots, HWL, Maffers. Możnaby wymieniać. Cóż szkoda, bo to odbiera chęć do gry. I nie mozna powiedzieć o wszystkich w HWL czy w Dominion że jakieś PA. Jest kilka "wyrazistych charakterów" (Kardear, Sir Imp itd.) którzy to PA preferują i rozwijają i masa osób, któryz nie potrafią się im przeciwstawić i z nimi razem się w to "bawią", ich dobrych znajomych. Cóż, czekać aż się poprawi czy grać i starać się iść swoją drogą i nikomu się nie narażać, czy też bawić się w Thum Thum'a i dołączać do gildi, mającej przewagę?
Hail Galana!! |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() OEN padl.....zobaczymy co teraz zrobi Konda....
|
![]() |
![]() |
#228 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chyba pasc zeby sie z nim zsolidaryzowac edit: Oen kiedys padl na pustyni miedzy ankh a darashia w 3 sek wiec czego oczekiwac...? Ostatnio edytowany przez Satan666 - 07-07-2006 o 15:09. |
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie byl gotowy na kombo to padl w 3 sekundy, a ze nie uzywa durnego bot'a jak wiekszosc z was to niestety mpadl (wtedy na pustyni) , nic tylko szacunek dla niego. |
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() w ogole wszyscy tu demiego cale zycie wielbili jako niemalze najwiekszego fightera polski, a prawda jest taka ze nie optrafi kontrolowac swojej gildii, ani teraz ani nigdy wczesniej. problemy komunikacyjne to nie problem kiedy 70% gildii to polacy... tyle ze oni maja tylko lev i malutenka wiedze o grze... HWL zasluzenie wygrywa wojne ktora byla "przegrana" od poczatku. no ale to swiadczy tylko wlasnie jak napisales czym jest doswiadczenie i kooperacja w tej grze! jak ktos nie skapowal to WSZYSTKIM ![]()
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ekhm, wypraszam sobie ja nie uzywam botow, a na takiej wojnie powinno sie uhac na deep green a nie czekac na kolejne hity |
|
![]() |
![]() |
#232 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() oen nigdy nie botowal, tak samo jak konda - co zreszta widac an wszystkich filmikach z nimi w roli glownej PS: w tej sytuacji mysle ze oen po prostu przestal sie uhac, byl trapniety bez szans na wyjscie, mysle ze zrobil to celowo bo nie blyo sensu tracic uhow, przynajmniej ja bym tak zrobil. swoja droga pojscie na expa i to na d lair gdzie tak latwo pasc bylo beznadziejna glupota.
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
heh, troche dziwne, 7 dni ma pacca i konczy jak Konda, wiec HWL bedzie rzadzic teraz Galana |
|
![]() |
![]() |
#236 | |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xairax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
Nie wiem kim jesteś, ale musiało cię nie być wtedy na pohu skoro tego nie wiesz, a jeśli cię tam nie było to nie powinieneś o tym pisac -.- Atak planował głównie Dzumior razem ze mna (po tym ataku zamierzałem dołaczyć do wojny) i Little Pibby. Prosiliśmy o pomoc Anevarixa, ale ten (nie wiem nawet jak go nazwac...) powiedział nam że nam nie pomoże i że będzie im płacił. Nie wiem za co te "kudosy" dla niego ale dobra... Po tym co zrobił Anevarix nie mam zamiaru dalączać do wojny i niech mnie juz nikt o to nie prosi... |
|
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() pawlon jeżeli chcesz krytykować nas powiedz kim jesteś albo conajmniej swoje osiągnięcia,bo jeżeli nigdy nie byłeś w takiej sytuacji to lepiej nie oceniaj innych za to co robią.Większość HWL cheatuje,dzielą się kontami,a to bardzo ułatwia sprawe.Wyobraź sobie,że my byśmy tak się podzielili i 24/7 połowa największych od nas lvli byłaby gotowa.Niestety większość z nas ma wakacje i nie gra teraz.Poczekamy aż Lovize będzie odbanowany wtedy zaczniemy my im niszczyć przyjemność z gry naszymi masslogami.Co do kontroli nad gildią to jest to trochę trudne skoro połowa polaków niezna angielskiego,tak samo venezuela i potrzeba kogos do tłumaczenia.Nie radze sobie z kontrolą ich bo nie znam 4 języków.
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 07-07-2006 o 17:24. |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Ja tam nadal jestem za Oenem. Właściwie on nikomu nie wadzi tylko obrywa mu się za Kondę.
![]() @Demiphant Lovize nie ma bana, więc nie wiem o co chodzi... Ostatnio edytowany przez Harry Xin - 07-07-2006 o 17:36. |
![]() |
![]() |
#239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
radzilbym ci sprawdzic kiedy ostatni raz sie logowal ![]() |
|
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a teraz co? nadal nie potrafisz sie przyznac do bledu i slyszymy "zobaczymy co bedzie jak lovize odbanuja". fakt ejst taki ze bez kondy nie jestes w stanie zrobic nic, nawet sprobowac. owszem krytykuje, ale dziwisz sie? jak wy nawet nie probujecie? co innego jakbyscie kombinowali i pokazaywali ze robicie co mozecie ale nie wychodzi, ale nie, wy po prostu nic nie robicie. a jak sie zarzuca ze uciekasz z serwa to mowisz ze ktos tam cos tam powiedzial ze dojdzie do hwl i nie bedziesz tu gral. czyli idziesz po najmniejszej linii oporu ![]() PS: mozna zwalac wine na komunikacje, na niewlasciwych ludzi po twojej stronie, wakacje itp, ale to ty jestes leaderem, a obowiazkiem leadera jest odpowiedni dobor czlonkow na potrzeby gildii, oraz jej kontrola i organizacja.