Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-07-2006, 11:11   #221
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayer
A tak narzekaliscie na dominion... to teraz macie ^^
Sry ale ja narzekałem na Dominion?? znajdz mi taki post w którym narzekam na dominion. Zawsze byłem na tym forum przeciwko Hwl i będę nadal. Demi, macie w końcu silną gildię, więc możecie się chyba zebrać i pofragować?

Ostatnio edytowany przez Pawio - 07-07-2006 o 11:17.
Pawio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-07-2006, 11:57   #222
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Chcecie HWL to macie ja już jestem max 2h na tibi na innym servie pomagam bratu sorca robić;]

Powiec w prost że nie potrafiles sobie poradzic z dowodzeniem swoja gildia, a teras zwyczajnie uciekasz. Niewiem kto (ty ?) dowodzil u was "w trakcie bitw" ale to byl jakis kretyn bez zmyslu taktycznego , zamiast pomagac bratu robic sorca (czyt. cheatowac) na in nym serverze , wejscie zalatwcie sobie ventrillo , jesli macie problemy z angielskim podzielcie sie na gropy ktore beda kooperowaly i komunikowaly sie za posrednictwem leaderow (english speaking plax) i do rob oty.Wczoraj HWL bylo rozproszone i bawilo sie w pk/xp , mogliscie spokojnie zfragowac 3-5 osob robiac mass loga.. I pamietaj , ni e warzne czy padniesz , dopoki mozesz walczyc , walczysz.
Setza jest offline  
stary 07-07-2006, 13:07   #223
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Setza
Powiec w prost że nie potrafiles sobie poradzic z dowodzeniem swoja gildia, a teras zwyczajnie uciekasz. Niewiem kto (ty ?) dowodzil u was "w trakcie bitw" ale to byl jakis kretyn bez zmyslu taktycznego , zamiast pomagac bratu robic sorca (czyt. cheatowac) na in nym serverze , wejscie zalatwcie sobie ventrillo , jesli macie problemy z angielskim podzielcie sie na gropy ktore beda kooperowaly i komunikowaly sie za posrednictwem leaderow (english speaking plax) i do rob oty.Wczoraj HWL bylo rozproszone i bawilo sie w pk/xp , mogliscie spokojnie zfragowac 3-5 osob robiac mass loga.. I pamietaj , ni e warzne czy padniesz , dopoki mozesz walczyc , walczysz.
swietne slowa, tylko jesli znasz troche historie galany to zawsze tak bylo...
jak tylko robilo sie ciezej to demi uciekal na inny serw... a potem sie wypiera ze sharuje z bratem ;D

demi Ty po prostu nie potrafisz podjac zadnej walki tak samo jak reszta polakow. myslales ze sama obecnosc kondy w gildii + niezle levele i juz macie wojne wygrana? no to powodzenia bo zalatwila was grupa z duza nizsza srednia levela

Ostatnio edytowany przez pawlon - 07-07-2006 o 13:08.
pawlon jest offline  
stary 07-07-2006, 13:53   #224
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno

Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayer
Haha, nice joke mr. PriceList xD

Cos Ci sie nie podoba w mojej Price Liscie, napisalem ja tak jak chodza ceny na trade, wiec czego sie czepiasz??;>
Satan666 jest offline  
stary 07-07-2006, 14:29   #225
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
swietne slowa, tylko jesli znasz troche historie galany to zawsze tak bylo...
Tamte czasy to historia, teras trzeba napisać nową żeby za rok ktoś to pod depo opowiadał przy piwku.

Co do Ventrillo , pamietam jak gralem jeszcze w inna gre online , ogolnie zabawa polegala tam na wbiciu lv i potem ciaglym pkowaniy w "colony zone" i 2 razy w tygodniu uczeszczaniu na wojnie (orci kontra ludzie) , ja bylem w gildi Czesko-Slowackiej , ci ludzie tak jak Polacy naprawde salbo znaja angielski ,a czasem jak walnelem "kombo" po polsku to terz nie umieli sie polapac , ale wracajac do tematu, ustalilsmy liste prostych komend, ktore mogl kazdy zrozumiec ( na potrzeby systemu pvp tamtej gry) , po 4 miesiacach , bylismy 2 gildia servera (w rankingach) i jednymi z najlepszych graczy na swiecie (pvp grupowe) , walki typu 8 naszych (druzyna mogla tam liczyc 8 osob) kontra 30-50 ludzi (gralismy orcami ^^) , konczyly sie tym ze po smierci 20 ludzi , reszta pedzila do swojej bazy z naszymi butami na plecach... WSZYSTKO DA SIE WYGRAC , LICZY SIE TAKTYKA , KOMUNIKACJA I KOOPERACJA.

Powodzenia Demi , wejs swoja gildie w garsc , spedzcie kilka godzin na planowaniu co bedziecie robic i pokarzcie im ze "polak potrafi" zgrac sie z szwedami/reszta swiata.

Zapomnialem dodac, dzisiaj Anevarix probowal organizowac maly skok na Huyiberta na poh'u , do poki bylem online nic z tego nie wyszlo , ale przynajmniej PROBOWAL cos zrobic..

Anevarix , kudosy dla ciebie

Ostatnio edytowany przez Setza - 07-07-2006 o 14:34.
Setza jest offline  
stary 07-07-2006, 14:30   #226
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Poziom mag.: 7
Domyślny

Demip, Demi. Macie trochę racji. To był całkiem fajny człowiek. Spokój z nim na Galanie, można pogadać. Ale ciś ostatnio do głowy mu strzeliło, zaczął bawić się w PA, w pana i władcę. Bo silna gildia? Bo Konda? heh. Taka zawsze była Galana. Blackboarded Marauders, Patriots, HWL, Maffers. Możnaby wymieniać. Cóż szkoda, bo to odbiera chęć do gry. I nie mozna powiedzieć o wszystkich w HWL czy w Dominion że jakieś PA. Jest kilka "wyrazistych charakterów" (Kardear, Sir Imp itd.) którzy to PA preferują i rozwijają i masa osób, któryz nie potrafią się im przeciwstawić i z nimi razem się w to "bawią", ich dobrych znajomych. Cóż, czekać aż się poprawi czy grać i starać się iść swoją drogą i nikomu się nie narażać, czy też bawić się w Thum Thum'a i dołączać do gildi, mającej przewagę?

Hail Galana!!
PolishDrinker jest offline  
stary 07-07-2006, 14:42   #227
sarm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Domyślny

OEN padl.....zobaczymy co teraz zrobi Konda....
sarm jest offline  
stary 07-07-2006, 15:08   #228
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sarm
OEN padl.....zobaczymy co teraz zrobi Konda....

chyba pasc zeby sie z nim zsolidaryzowac

edit:

Oen kiedys padl na pustyni miedzy ankh a darashia w 3 sek wiec czego oczekiwac...?

Ostatnio edytowany przez Satan666 - 07-07-2006 o 15:09.
Satan666 jest offline  
stary 07-07-2006, 15:45   #229
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satan666
chyba pasc zeby sie z nim zsolidaryzowac

edit:

Oen kiedys padl na pustyni miedzy ankh a darashia w 3 sek wiec czego oczekiwac...?

Nie byl gotowy na kombo to padl w 3 sekundy, a ze nie uzywa durnego bot'a jak wiekszosc z was to niestety mpadl (wtedy na pustyni) , nic tylko szacunek dla niego.
Setza jest offline  
stary 07-07-2006, 15:50   #230
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie byl gotowy na kombo to padl w 3 sekundy, a ze nie uzywa durnego bot'a jak wiekszosc z was to niestety mpadl (wtedy na pustyni) , nic tylko szacunek dla niego.
nom masz racje, ale wiesz co? ja bym na ich miejscu jednak siegnal po bota.. sam nie chetuje ale nie jestem na jego miejscu knight + dobry bot taki jak maja np ludzie z HWL to prawieze forteca nie do zabicia. wiem bo pamietam ile mialem takich akcji na test servie

w ogole wszyscy tu demiego cale zycie wielbili jako niemalze najwiekszego fightera polski, a prawda jest taka ze nie optrafi kontrolowac swojej gildii, ani teraz ani nigdy wczesniej. problemy komunikacyjne to nie problem kiedy 70% gildii to polacy... tyle ze oni maja tylko lev i malutenka wiedze o grze...
HWL zasluzenie wygrywa wojne ktora byla "przegrana" od poczatku. no ale to swiadczy tylko wlasnie jak napisales czym jest doswiadczenie i kooperacja w tej grze! jak ktos nie skapowal to WSZYSTKIM
stary 07-07-2006, 15:57   #231
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Ekhm, wypraszam sobie ja nie uzywam botow, a na takiej wojnie powinno sie uhac na deep green a nie czekac na kolejne hity
Satan666 jest offline  
stary 07-07-2006, 15:58   #232
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Domyślny

Cytuj:
To był 1 raz, kiedy Oen nie używał bota podczas wojny. I tak to się skończyło.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
nom masz racje, ale wiesz co? ja bym na ich miejscu jednak siegnal po bota.. sam nie chetuje ale nie jestem na jego miejscu knight + dobry bot taki jak maja np ludzie z HWL to prawieze forteca nie do zabicia. wiem bo pamietam ile mialem takich akcji na test servie
Do czego zachęcasz? Co to za satysfakcja być twierdzą, jeśli się cheatuje? Czy nie większa frajda jest z tego, że bez bota się zrobi kilka fragów, z kilku ciężkich sytucaji ucieknie? Ale cóż, podczas wojny bot to podstawa;/ Dlatego tak wileki był Jejihev, który jako jedyna osoba z liczących się na Galanie, podczas wojen nie używał bota...
PolishDrinker jest offline  
stary 07-07-2006, 16:15   #233
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9782

Oen die, troche dziwny ten filmik ;p
Rybzor jest offline  
stary 07-07-2006, 16:27   #234
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker
To był 1 raz, kiedy Oen nie używał bota podczas wojny. I tak to się skończyło.

Do czego zachęcasz? Co to za satysfakcja być twierdzą, jeśli się cheatuje? Czy nie większa frajda jest z tego, że bez bota się zrobi kilka fragów, z kilku ciężkich sytucaji ucieknie? Ale cóż, podczas wojny bot to podstawa;/ Dlatego tak wileki był Jejihev, który jako jedyna osoba z liczących się na Galanie, podczas wojen nie używał bota...
zle mnie zoruzmiales... ja nie zachecam nikogo do uzywania botow i jestem tego wielkim przeciwnikiem... ale jesli bym wiedzial, a mysle ze oen wie, ze powiedzmy z nerwow czy cos nie dam rady sie uhac samemu, no to w takiej walce, w ktorej stawka jest 2 letnia praca na serwerze, bo jak wiadomo oen i konad nie moga zaplacic, zrobilbym wszystko zeby zwiekszyc swoje szanse. zwlaszcza ze jest ogolnie wiadoma rzecza ze wiekszosc przeciwnikow tez cheatuje i z tad ich wielkie sukcesy po czesci

oen nigdy nie botowal, tak samo jak konda - co zreszta widac an wszystkich filmikach z nimi w roli glownej

PS: w tej sytuacji mysle ze oen po prostu przestal sie uhac, byl trapniety bez szans na wyjscie, mysle ze zrobil to celowo bo nie blyo sensu tracic uhow, przynajmniej ja bym tak zrobil. swoja droga pojscie na expa i to na d lair gdzie tak latwo pasc bylo beznadziejna glupota.
stary 07-07-2006, 16:42   #235
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9782

Oen die, troche dziwny ten filmik ;p

heh, troche dziwne, 7 dni ma pacca i konczy jak Konda, wiec HWL bedzie rzadzic teraz Galana
Satan666 jest offline  
stary 07-07-2006, 16:43   #236
Xairax_pl
Użytkownik Forum

Stan: Na Emeryturze
Imię: Xairax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
Domyślny

Cytuj:
Zapomnialem dodac, dzisiaj Anevarix probowal organizowac maly skok na Huyiberta na poh'u , do poki bylem online nic z tego nie wyszlo , ale przynajmniej PROBOWAL cos zrobic..

Anevarix , kudosy dla ciebie
Anevarix? Jesteś pewny że to on "planował"? HAHAHA
Nie wiem kim jesteś, ale musiało cię nie być wtedy na pohu skoro tego nie wiesz, a jeśli cię tam nie było to nie powinieneś o tym pisac -.-
Atak planował głównie Dzumior razem ze mna (po tym ataku zamierzałem dołaczyć do wojny) i Little Pibby.
Prosiliśmy o pomoc Anevarixa, ale ten (nie wiem nawet jak go nazwac...) powiedział nam że nam nie pomoże i że będzie im płacił.
Nie wiem za co te "kudosy" dla niego ale dobra...

Po tym co zrobił Anevarix nie mam zamiaru dalączać do wojny i niech mnie juz nikt o to nie prosi...
Xairax_pl jest offline  
stary 07-07-2006, 17:22   #237
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Domyślny

pawlon jeżeli chcesz krytykować nas powiedz kim jesteś albo conajmniej swoje osiągnięcia,bo jeżeli nigdy nie byłeś w takiej sytuacji to lepiej nie oceniaj innych za to co robią.Większość HWL cheatuje,dzielą się kontami,a to bardzo ułatwia sprawe.Wyobraź sobie,że my byśmy tak się podzielili i 24/7 połowa największych od nas lvli byłaby gotowa.Niestety większość z nas ma wakacje i nie gra teraz.Poczekamy aż Lovize będzie odbanowany wtedy zaczniemy my im niszczyć przyjemność z gry naszymi masslogami.Co do kontroli nad gildią to jest to trochę trudne skoro połowa polaków niezna angielskiego,tak samo venezuela i potrzeba kogos do tłumaczenia.Nie radze sobie z kontrolą ich bo nie znam 4 języków.

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 07-07-2006 o 17:24.
Demiphant jest offline  
stary 07-07-2006, 17:31   #238
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Smutny ;/

Ja tam nadal jestem za Oenem. Właściwie on nikomu nie wadzi tylko obrywa mu się za Kondę.
@Demiphant
Lovize nie ma bana, więc nie wiem o co chodzi...

Ostatnio edytowany przez Harry Xin - 07-07-2006 o 17:36.
Harry Xin jest offline  
stary 07-07-2006, 17:57   #239
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Lovize nie ma bana, więc nie wiem o co chodzi...
XD
radzilbym ci sprawdzic kiedy ostatni raz sie logowal
Dragon86 jest offline  
stary 07-07-2006, 18:14   #240
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
pawlon jeżeli chcesz krytykować nas powiedz kim jesteś albo conajmniej swoje osiągnięcia,bo jeżeli nigdy nie byłeś w takiej sytuacji to lepiej nie oceniaj innych za to co robią.Większość HWL cheatuje,dzielą się kontami,a to bardzo ułatwia sprawe.Wyobraź sobie,że my byśmy tak się podzielili i 24/7 połowa największych od nas lvli byłaby gotowa.Niestety większość z nas ma wakacje i nie gra teraz.Poczekamy aż Lovize będzie odbanowany wtedy zaczniemy my im niszczyć przyjemność z gry naszymi masslogami.Co do kontroli nad gildią to jest to trochę trudne skoro połowa polaków niezna angielskiego,tak samo venezuela i potrzeba kogos do tłumaczenia.Nie radze sobie z kontrolą ich bo nie znam 4 języków.
nie, nie bylem nigdy leaderem gildii w wojnie. co nie zmienia faktu ze ty nawet z polska czescia gildii, ktorej jest wiekszosc, nie jestes w stanie sie zorganizowac. nawet tutaj na forum, jak ja i inni zwracalismy ci uwage ze musicie podjac walke i tepic ich sneak attacki to ty sie tylko smiales "zobaczymy jak bedzie konda itp" no i masz, trwalo to ponad miesiac, ale dorwali was po1, raz za razem, i juz duza czasc sie splaca albo zmienia serwa co mozna zobaczyc poprzez czytanie trade chanell(wyprzedaja eq).

a teraz co? nadal nie potrafisz sie przyznac do bledu i slyszymy "zobaczymy co bedzie jak lovize odbanuja". fakt ejst taki ze bez kondy nie jestes w stanie zrobic nic, nawet sprobowac. owszem krytykuje, ale dziwisz sie? jak wy nawet nie probujecie? co innego jakbyscie kombinowali i pokazaywali ze robicie co mozecie ale nie wychodzi, ale nie, wy po prostu nic nie robicie. a jak sie zarzuca ze uciekasz z serwa to mowisz ze ktos tam cos tam powiedzial ze dojdzie do hwl i nie bedziesz tu gral. czyli idziesz po najmniejszej linii oporu

PS: mozna zwalac wine na komunikacje, na niewlasciwych ludzi po twojej stronie, wakacje itp, ale to ty jestes leaderem, a obowiazkiem leadera jest odpowiedni dobor czlonkow na potrzeby gildii, oraz jej kontrola i organizacja.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania