![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() "Dla mnie najważniejsza jest nauka i edukacja a nie aspekt siłowy."
OWNED! Chłopie, ciekaw jestem czego ty sie tak uczysz. Sloganów MW? To ucz się ich przynajmniej w postaci pisanej, a nie słyszanej, nóż widelec poprawi ci się ortografia. A tekst 'nie popieramy faszyzmu bla bla bla' wstaw sobie do podpisu, po co masz go wklepywać w co drugim poście. Co do dysleksji, jak to powiedział mój kolega - zaj.bista rzecz, godzina czasu na egzaminach, a zaświadczenie kosztuje tylko jedną bombonierkę ![]() Co do tego pieprzenia o patriotyźmie, nacjonaliźmie and stuff... Zajączek, już to widzę, że jakby jutro wybuchła wojna, to byś złapał za broń i ciulał się z wrogami. No i twój patriotyzm dziwnie kojarzy mi się z pewnym hasłem... 'X X uber alles'... Zgadnijcie jaki kraj wstawić w miejsce x? Osobiście szczerze powiem, że ja tam żadnej więzi z niczym nie czuję. Bo i skąd? Mam się legitymować, że jestem Polakiem, gdziekolwiek jestem i w zamian dostawać etykietkę 'uważajcie na roleksy, bo jeszcze podpierdzieli'? Nie, dzięki. Taki ze mnie Polak, jak z zajączka patriota, zwłaszcza, że jestem abstynentem ![]() Imo topic już dawno zmienił się w cholernego flame'a. Close plz?
|
![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Dajcie biedakowi spokuj.. niech się edukuje... To wszystkim na dobre wyjdzie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
|
![]() Nie chce mi sie nikogo cytowac dopiero skonczylem dziesieciogodzinna podroz.
No wiec na wstepie kolejny raz skieruje zdanie do Ghousta, bledy ortograficzne i literowki(na jednej Cie zlapalem) nie sa w zadnym stopniu wyznacznikiem patriotyzmu. Musze sie zgodzic z kimstam (nie chce mi sie szukac) ze jezyk ojczysty jest dobrem narodowym i nalezy dbac o poprawna pisownie, jednak brak tej cechy nie swiadczy o braku odczuc patriotycznych. Dysleksja i dysgrafia sa chorobami (niestety mozna oszukiwac i odczuwam pogarde do tych ludzi) ktore mozna leczyc ( moge podac za przyklad siebie) jednak objawy tych chorob nie swiadcza o braku patriotyzmu. Ludzie ktorzy uwazaja ze dyslektyk/dysgrafik nie jest patriota poprostu myla sie i w dodatku sa nietolerancyjni wobec tych ludzi(dysleksja i dysgrafia to choroby!!!!), a wiec niczym nie roznia sie od krytykowanych przez siebie organizacji(chodzi mi o MW) Teraz slowo do zajaca Jesli istotnie prawda jest to co piszesz o swoich odczuciach to powiedz mi co Ty do ch*** pana robisz w MW. Niezaprzeczalnym faktem jest ze organizacja ta nie jest tolerancyjna(obrzucala homoseksualistow kamieniami!!), jest organizacja nacjonalistyczna o sklonnosciach nazistowskich. Jesli naprawde nie chcesz miec z tym nic wspolnego poprostu wypisz sie z MW. Zapomnialbym. Nigdy sie nie zgodze aby homoseksualisci mogli adoptowac dziecko, jest to niedopuszczalne. Poprostu zastanawcie sie czy chcielibyscie miec dwoch tatusiow i jak byscie sie z tym czuli. @offtop. ten temat naprawde szybko sie rozwija;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
A co sobie pomyślą jak nie będą mieć ani mamy ani taty? Związek homoseksualistów jest wstanie dobrze wychować dziecko a już napewno nie będzie ono nietolerancyjne. Wg. mnie należy im pozwolić na adopcje dziecka na początku będzie wielka afera a potem widok dwóch facetów z wózkiem stanie się codziennością. @zając Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak to śmiesznie brzmi. ^^ @Protar Zdradze ci sekret, dysleksja to problemy z czytaniem i pisaniem (kłopoty z łączeniem wyrazów, zamiana liter które brzmią podobnie)a dysgrafia to problemy z pisaniem (nieczytelne pismo), jest podobno coś takiego jak dysortografia(czekam na dysgramatyke) ale nawet ludzie z nią są wstanie sprawdzać pisownie słów których nie są pewni. Choćby googlami. Nie, nie zaprzeczam, że czowiek który nie zna zasad ortograficznych może być patriotą/nacjonalistą(ba, nawet tego sie po nich nie spodziewam ![]() PS. W mojej mieścinie w okolicach zawodówki stoi sobie dom na którym jest narysowany jakiś znak (o ile dobrze pamietam "trójramienna sfastyka" czy jak to nazwac) a obok napis HONOR a przed H jest zamazana jakaś literka ![]()
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
W bardzo prosty sposob: spotykaja sie dwie parki homoseksualne i na ok rok "mieszaja" sie. Potem ida do osrodka adopcyjnego i kazda para adoptuje dzieciaka. Nastepnie wracaja do siebie, i tak maja wlasne dziecko;]
![]() |
![]() |
#228 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Btw. trzeba rok ze sobą mieszkać w Ameryce adoptować dziecko jako homo? Imo troche bardzo kretyńskie. Ostatnio edytowany przez Yassek - 03-07-2006 o 09:21. |
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Dlatego wnosze o kastracje członków MW i innych organizacji nacjonalistycznych/neonazistowskich
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 03-07-2006 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#232 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#233 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nawet gdyby ten rejestr w polsce istnial ja w dalszym ciagu bede przeciwny tego typu adopcji, jak i zawsez bylem przeciwny slubom tych par(zwiaki partnerskie jeszcze dopuszczam). Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy wy jesteście ślepi, czy tylko posrani? Taki prosty wyraz, a co drugi user robi błąd w moim nicku. -_- Owszem, nie jest wyznacznikiem PATRIOTYZMU, ale kupa błędów ortograficznych (z dużą przewagą kupy) są wyznacznikiem OLEWACTWA i wybitnego szacunku do języka, więc fragmentu kultury i dziedzictwa narodowego. Cytuj:
Poza tym, każdy człowiek sam kreuje swoją seksualność (na nagłą zmianę orientacji może mieć wpływ najwyżej jakieś okrutne wspomnienie lub wydarzenie, np. gwałt) rodzice akurat mają najmniejszy wpływ na to - dwaj moi znajomi, którzy są gejami, mieli rodziców heteroseksualistów. Moja koleżanka była wychowywana przez dwie lesbijki, a ma męża i spodziewa się dziecka.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 03-07-2006 o 13:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Yassek - 03-07-2006 o 13:49. |
||||
![]() |
![]() |
#236 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A sposub w jaki upominasz ludzi przypomina wbijanie czegos dziecku do glowy lopata, radze zastanowic sie nad swoim zachowaniem i dobra kultura gdyz w przyszlosci moze to skonczyc sie przemodelowaniem twarzy. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Odnośnie jakby kogoś interesowała muzyka Patriotyczna i chciałby się dowiedzieć jakiej muzyki słucha Młodzież Wszechpolska to tu macie linka.
http://www.ma.wszechpolacy.pl/podstrony/multimedia.html Ta muzyka jest częścią strony http://www.ma.wszechpolacy.pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
a co do inteligentnych ludzi to juz powiedzialem bo wg. mnie oni by nie robili takich radykalnych krokow
![]() |
![]() |
#240 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Straszliwy bełkot... |
|