![]() |
#222 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nastepny koles z ilorazem inteligencji odpowiadajacym jego wiekowi .......... ile razy przy tobie ktos wykonywal anihilator ?? ....... chyba 0 co ? ja u sibie w caffe w olecku widzialem juz go tyle razy ze az bokiem mi wychodzi btw..... 4 sorcami to musisz liczyc na to ze kazde ue wejdzie na maxa bo jezli suma dmg bedzie za niska wszyscty trupy ........ co do 4 knightow w sumie masz racje jest w mare latwo ale kazdy musi miec okolo 120 lvl ........... i co najwazniejsze najlepiej ani~ sie robi knight(bloker) plus 3 palkow co wali z power boltow ......... Normalnie jak widzie takie wypowiedzi jak twoje to az zal dupe sciska !!! |
|
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Cytuj:
Ty jakis pewnie jestes the best Ja walnalem w dwarf soldiera 101 .Dwarf Soldier ma wieksza obrone od slime Nadal jestes najlepszy ? BTW.nie chwale sie bo nie ma czym @topic Knight jest wedlug mnie bardzo dobra profesja I polecam poczatkujacym ja Ostatnio edytowany przez papski - 25-06-2005 o 15:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2005
|
![]() Nikt Nie napisal!
jeszcze 1 - Palladyn nie ma tarczy ;/ - Ale ewidentnie pall by wygral ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#226 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Nie czytałem innych posów jeśli sie powturzy to sorrka.
Wybierz knighta!!! Palladyn to ciul dwa dni temu Lafeta 63 elite knight sie dowalił z of do ab i na koniec Zero uhów. Look in podpis and all EQ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() Siema wole rycka!!Jak masz skille powyzej 60 to palka na 30 zjedziesz !!oczywiscie nie obejedzie sie bez uhow,wystarczy takiego o palka dogonic i przywalenie za 50 to normalka ,a palek to bedzie lal (w zaleznosci od skilli)po 40,max.MOwie tak poniewaz sam to przezylem.
swiat-pandoria profesja-knight skille-66/64 rosna ![]() level 24 m level 4 rosnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]() Obecnie gram knightem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
|
![]() Nie miałem siły przeczytać wszystkich postów (sorx), ale napisze jak było ze mną. Na początek kumpel poradził mi knighta, fajnie się grało, ale brakowało czarów. Pszyszedł czas na druta, też było fajnie, dużo czarów, ale na lepszy hunt dużo runek trzeba było robić. Potem grałem palkiem (ZGADNIJCIE CO...) też było fajnie, i te hity z daleka. Nie grałem sorkiem, ale to prawie to co drut, tylko zamiast UH są SD. Teraz znowu będę grał knightem (chyba). Wydaje mi się, że nie ma dobrej, ani złej postaci. Każda ma wady i zalety.
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Herberay Ravivirama
Gildia: Poland Team
Świat: Guardia
Poziom: 20
Skille: 58/52
Poziom mag.: 2
|
![]() denerwuje mnie to ze gdy jest się palkiem to w łapce nie można nawet pochodni trzymać:/
czy może macie jakis patent na to? bo aj już nie wiem a 8 level coraz bliżej |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Wloclawek
![]() |
![]() Knight VS Pall. Zwolennicy tego pierwszego mówią jakie to są sianokosy gdy Knight dorwie Pallka, nikt jednak nie porusza tematu runek. Zakładajmy duel 40 lvl vs. 40 lvl . Standardowo kbight na 40 lvlu ma skille 75/75 i 5 mlvl, zaś pall ma skille 80/xx (60?) i 15 mlvl. Do czego zmierzam? Pallek MOŻE używać już SD a knight Xplo jeszcze nie. To może zmienić wynik walki, prawda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() niepomysleliscie o jednym jezeli np.pall na kusze,jest bez paca i skoncza mu sie bolty a bedzie zluzmy w srodku poh to co mu dadza strzaly skoro nie ma luku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
puff 35-45lv. pall + boh + utani hur ( jak zajdzie potrzeba time ring ) i gs siada na 0 uh ^.- Ostatnio edytowany przez Markx - 09-07-2005 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
|
![]() Ja mam na 10 lvl Knighta Skille 31/29 na zanerze mam slabe eq bo tam jest wszystko drogie teraz akurat zbieram na spike sword'a niedawno znalazlem Iron Helmet i Longsword
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: zabłądziłem XD
Imię: xxx
Gildia: szukam i nie znalazłem :P
Świat: Secura
Poziom: 11
Skille: 48/48
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Palkiem można szybciej expić (cyce, dsy, guardy) i lepiej PKować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() jest tego 25 stron ie czytałem all ale polowe wienc jak kogo powturze to sorra !
Zacznijmy od traina (zakładamy że mamy ghoula/monka): Knaj: bierzemy se 2 raty dajemy ful def i pizgamy ghoula ! w miendzy czasie jemy obiadek oglądamy TV albo nastawiamy makro (żeby cie po 15min nie wyje..) i idziemy se z kumplami na .... piwo Palek: bierzemy te 20 spearów (mowa o hig lvl pal) i pizgamy tego monka. Po jakiejś godzinie umieramy przed kompem... wchodzi starsza patrzy a ty jak takie zombi lerzysz na klawiaturze i te speary przeciągasz co chwila :/ Expowanie: Knaj: na niskim lvlu: zamek koło AB, Roty Dwarfy ewentualnie Soldy, a na pacc to tylko Larwy ![]() Palek: na niskim lvlu Cmentarz w HG, Cyce, Dragi, Ghoust Land i wszystko co cie nie dogoni i masz gdzie przed tym spier*****. Ale na Hig lvlu to Dragi, Guardy, OF (ewentualnie), PoH... i czekanie na dzień kiedy nie masz laga !...Podsumowując na niskim lvlu sie szybko expi ale potem dostajesz zawiechy...A pozatym na belty to taki majatek się wydaje że to jest mały hu* ! Tak ogólnie to knaj ma ten + że bloczy wszystko i ma good itemki a jak ma hig lvl i dobre skile jest rozrywany przez ekipy palków i sorców (idziemy na DL'e i potrzebujemy blokera... i tak nawijają z 1,5h). teraz gołe fakty pokarz mi pall na 200+lvl ! knaje są i to 2 i jeden sorc ! PvP: PvP u knaja: to mowa tylko na HIG lvlu dajesz ikonke aby gonić kolesia i się UHasz jak głupi (zresztą i tak ci h*** robią bo knaj to potem istny czołg !). Ale tak na jekieś PKowanko to knaj jest najgorsze co może być ![]() PvP u palka: Belty (z 500), UHy, GFB, FBomby, i MWalle... spierd**** i srasz MW aby cię nie dogonili... Oczywiście hity nie bedą kosmiczne bo to palek ale zawsze jakiegoś innego pala albo sorca ubijesz ! PvP u sorca (mówie bo to mój ulubieniec): wyglada tak jak u palka tylko zamias Beltów SDki ! Jak masz dobrze obcykane trafianie runkami umiesz żucać MW i FB to cie rzadem knaj nie dogoni a Palek bedzie wiał tylko do PZ Tak ogólnie żecz biorac to knajem się ciekawie gra od Hig lvla, ale jak nie jesteś jakiś kozak co wbije z 40 lvl to rób Pala na niskim lvlu to jest sieka. Gdzies było porównanie knaja do czołgu a palka do snajpera kto kogo rozwali ? no napewno snajper z snajperki nie rozwali czołgu... ale zato czołg snajpera z działa owszem ^.^
"Jakie to uczucie kiedy moja ręka zaciska się na twojim sercu ? chce bić, walczyć ? ale jest już za puźno...umierasz" ![]() Ostatnio edytowany przez Fatevux - 12-07-2005 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Reasumujac nie ma idealnej profesji, a to czy np. knight ma szanse z pallem zalezy od wielu roznych czynnikow nie tylko od tego ze knight to bije z bliska a palladyn strzela z dystansu. Ostatnio edytowany przez Maciek Predator - 12-07-2005 o 14:37. |
||||
![]() |