![]() |
#2381 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Skąd wiem że był sfabrykowany przez ciebie?
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 30-08-2006 o 21:24. Powód: Literówka :( |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 30
|
![]() Po. 1 nie był sfabrykowany, tylko napisany...
Po. 2 nie on był jego autorem, tylko inny znajomy, który również próbował wam wytłumaczyć z kim się zadajecie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Nie byl napisany przezemnie tylko przez innego kumpla ktory rowniez zna pejcze a kaczmen bedzie z nim do klasy chodzil my wiemy swoje a wy dalej mowcie na szymona per edyta slijcie "jej" kissy i zakochujcie sie w "niej"
mnie to szczerze mowiac kolo nosa lata ale chce zeby moi znajomi z astery znali prawde. Moj nick to lady perenolde. Ostatnio edytowany przez Lucyferusek - 30-08-2006 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Jelenia Góra
|
![]() lol, fuckt, niezła bania z kolesia xD To właśnie jest "miłość" w tibii xD jak się gość zakochuje w "pannie", a po drugiej stronie siedzi taki Szymon xD
![]() |
#2385 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie o to mi mati chodzi apropo pej juz "brala" slub w tibi 1st gay married in tibia?XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Poziom: 140
Skille: 99/73
|
![]() Cytuj:
Lucyferusek > Zobacz profil > Dodaj Lucyferusek do swojej listy ignorowanych. kthxbye @UP Nie załamuj mnie że mu uwierzyłes....
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Jelenia Góra
|
![]() @Kojotes
Wiesz, nie znam Pejczy osobiście, ale z tego co ten gość napisał całość wydaje się całkiem prawdopobna ;p. A skąd Ty masz pewność, że to nieprawda? Widziałeś Pejczę na żywo?
![]() |
#2388 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam wiem swoje a ty glupi palancie per kojotes co ? widziales pej w rl ze taki pewien heh? nie chce go osmieszac ale nie potrzebnie wyzwal slyna od palanta niech sie cieszy ze jeszcze za to nie dostal .
Tak btw ciekawe co powie na to pejcz znajac zycie powie ze jest female i wszyscy uwierza no ale nic. Nie ma to jak sie wypierac "meskosci?" co pejcz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Imię: Rokitek
Profesja: Knight
Poziom: 30
|
![]() Nie istnieje takie coś jak zemsta na nic ;]
Może niektórzy są inteligentniejsi i wreszcie uwierzyli, że są też..jakby to nazwać (z braku innych słów)...oszuści? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
![]() @ All
Nie wiem czy zauwazyliscie ale to temat do wklejania zdjec , a nie pieprzenia jakis farmazonow... od tego macie tibie lub prywatne wiadomosci... wiec z laski swojej skonczcie wrescie ta zenade...
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Słuspk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aquamoeba
Poziom: 271
Skille: 108/79
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Marian Biker - 30-08-2006 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Słuspk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aquamoeba
Poziom: 271
Skille: 108/79
Poziom mag.: 28
|
![]() chcesz ss masz ... i wiem wiem ze tak u was sie nieda wiec mozecie pocieszyc swoje oczka
![]() ![]()
![]() |
#2393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Poziom: 159
Skille: 99/74
![]() |
![]() czytajac to mam ochote zaje**** niektore osoby po co trolujecie nie mozna zalatwic teg na priv/gg/w tibi ?
a i ch** was to obchodzi co inni mysla sobie o pejczy wasze zycie nie to sie odpie**** a zeby to nie byl offtop qest thx spiroll za pomoc ![]() ![]() a teraz cos nudnego lvl 62 ![]() shield 56 ![]() dist 82 ![]() Ostatnio edytowany przez Camel_m - 30-08-2006 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: wygodny fotel
Imię: Tehaes
Gildia: Welcome to my world bitch
Poziom: 84
Skille: 79/78
Poziom mag.: 7
|
![]() hehe no to z pej serio mnie rozsmieszylo ;p
ale nawet jezeli on jest chlopakiem to pewnie na kolanach ssiecie mu pale i nazywacie go mastahem ![]() ![]() btw. czekam na dalsze wypowiedzi w waszym stylu tylko z ssami trolle ![]()
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko! ![]() pytanie sprawdzajace tuz po hacku: 21:14 Mikano Kabie [115]: moje rl imie? 21:14 Tehaes [87]: HAHA nei mam kurwa pojecia ![]() Ostatnio edytowany przez alfa - 30-08-2006 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() od pewnego czasu przestałem dawać ssy w tym temacie bo zauważyłem że utworzyła sie tu pewna elita i ssy zarówno moje jak i paru innych osób <które też juz nie daja ss> były/sa poprostu niezauwazane. dzis zapodam pare ssów jako odskocznie od ciaglych advów.
P.S. sprawa pejczy jest smieszna bo nie wiem skad wzieliscie pomysl na to ze to chłopak?? nie dalej jak 3 tyg temu piłem wódke z jej kumplem ze szkoły czy tam klasy <nie pamietam> i mówił <po lekkiej wstawce> że pejcza jest fajna dupa tak wiec nie widze powdów do dyskusji. pierw solówka deep fibula: pierwsze koty za płoty <dl poszedl na ekipe i nastąpiła zbiorowa panika :d > ![]() tutaj takie se exori ![]() tutaj juz mamy dwarf hell i ekipe powitalna ![]() tutaj quest done i ostatnie chwile zycia shamana (niestety padl na kicku, a ja go nie leczylem bo ucieklem, moja wina sry for u ) ![]() i lvlki ![]()
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Dzis wybrałem sie na roty z powpdu braku funduszy:
no i skoczyl mi lvl: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Użytkownik Forum
|
![]() rotfl pejcza chłopak uheueheuheu dobre ja tam się udzielać nie bede bo szkoda czasu i nie potrzebnych ostrzezen
gratz all nudnych adv'ów ciekawych huntów i lootów z kumplem mi się poszło na gsy i tu pare ss z hitami kumpla exori ![]() ![]() ![]() best exori 183 walnał ale nie uchwyciłem :/ i moje hmm hity ![]() ![]() ![]() lootpica nie mam bo szkoda miejsca w poście t ring gs silk 4 p army kasa
![]() |
#2399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() jesteś pojebany i masz jakieś problemy emocjonalne i postąpie tak jak Kojot:
ignore kthxbye ~Fax
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: s@motny w sieci
Imię: Solo Kioker
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brigade forever