![]() |
#2381 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nick Mernion, a out zaraz zrobię ;P @uedjt: ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 13-04-2008 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() @mana'potion
zgłaszan się na Marida niebieskich dżinów Nick: Szael lud Shael(tak samo sie czyta, ale Shael brzmi bardziej starożytnie xD) Trzeba out? @Magi Za dużo fake'ów czytasz... Ostatnio edytowany przez Szufi - 13-04-2008 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() @up
Nie, mam dżinów na dysku. @Topic Jeszcze: -Marida niebieskich dżinów(nick) <-- Shael -Efreeta zielonych dżinów(nick) <-- Ven'ToHas -maga energii(nick + out [out ma być w kolorach niebieskich i nie jakiś citizen!]) <-- Mernion -maga ziemi (nick + out [out ma być w kolorach zielonych i nie jakiś citizen!]) <-- Gargoinus -handlarza zielonych dżinów (nick) -handlarza niebieskich dżinów (nick) <-- Von'TaTas -wojowników niebieskich dżinów (nicki) <-- Ven'ToHas -wojowników zielonych dżinów (nicki) <-- Neaf PS. Wojowników trzeba kilka tak 8-9
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 18-04-2008 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja chcem
Imie: Hag'el (moze tez byc Hagel ty wiybiez) @up a ty mnie w*****asz
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 14-04-2008 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Mana'potionie Ja chce byc handlażem niebieskich dzinów...
Name: Von'TaTas Mam 4 pytania: 1. Mam dawać outfit? 2. Moge mieć kubek o nazwie Da? Wiesz taki podpisek jak postać ma bez hp 3. Jesli sie zgodzisz na pytanie 2 to mam dawaćoutfit kubka? 4. Przyjmiesz mnie?
![]() |
#2386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Staszów
Imię: Takie fajne
Gildia: nieumytych
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: suuuper
Poziom mag.: 20
|
![]() @Mana'potion
zgłaszam sie na Efreeta zielonych dżinów nick:Ven'ToHas przyjmiesz? ![]()
![]() |
#2387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Luminellee
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Zgłaszam się na wojownika niebieskich dżinów.
Nick:Ven'Hakour Nick chyba pasuje ![]()
Nie ma sygnatury,bo uciekła :< Ostatnio edytowany przez Lova - 17-04-2008 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Guest
|
![]() Witajcie!
Otwieram rekrutację na bogów, do mojego fake story. Mianowicie: Bóg Wody - Kenin Bóg Natury - TaTaskers Bóg Sprawiedliwości - Hyuu Bóg Wojny - Szufi Bóg powietrza - Gargoin Bóg Ognia - Sanox Bóg śmierci - Avios bóg świętości - Mana Potion Imiona to: Bóg Wody -Masedon Bóg Natury - Tarier Bóg Sprawiedliwości - Miren Bóg Wojny - Khazadas Bóg powietrza - Marco Bóg Ognia - Sleeper Bóg śmierci - Castuch bóg świętości - Mariammes OUTFITY PRZYSYŁAĆ GÓRA DO TEGO 21.04.08 - Ponidziałek, Ale i tak proszę, o szybką wysyłkę. REKRUTACJA ZAMKNIĘTA! WSZYSTKIE MIEJSCA PEŁNE!DZIĘKUJEMY! Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 20-04-2008 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#2390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Staszów
Imię: Takie fajne
Gildia: nieumytych
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: suuuper
Poziom mag.: 20
|
![]() ja sie zgłaszam albo na boga wojny albo ognia(sam wybierz)
out: ![]() przyjmiesz?? ![]()
![]() |
#2391 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @2up:
bóg powietrza, jak się out nie podoba to się nie zgłaszam. ![]()
![]() |
#2392 |
Guest
|
![]() Przyjmuję was obu!
Sanox, ty bardziej na boga ognia ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja chce być bogiem natury (ma podobne imie do mojego)
![]() Outfit dam zaraz jak zrobie... Pozniej powiesz czy ci pasi i czy jestem przyjęty @Edit Już mam: Taki średni ale nie chce mi sie lepszego robić ![]() @Edit2 Aaaa... zapomniałem... Jesili to jest nabor to powninnismy sami sobie wybierać name... Jak nie to to chyba powinno byćw zamowieniach na grafiki... Ale w sumie nie nazekam XD
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 18-04-2008 o 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Guest
|
![]() Wybacz, ale imiona są z góry narzucone, gdyż w moim fake'u odgrywają BARDZO WAŻNĄ ROLĘ :-). Przyjmuję Cię.
|
![]() |
![]() |
#2395 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Up ssiesz chuju wy*******aj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]()
![]() |
#2397 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo piekny Offtopic ... Przynajmniej on coś robi, a ty tu tylko spam robisz... Tak wiec sam wypier.... (Jak to ujeleś) z tego tematu...
![]() @Osar No szkoda @Edit Mana'potionie jakich wojowników bo chetnie bym zrobil ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 18-04-2008 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
"Trochę" poucinany ten out ![]() @Osar: Skoro imiona są narzucone to co to za rekrutacja? ;x Tak jakby Ci outów brakowało ;P
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Guest
|
![]() Mi Outfitów nie brakuje;o
IMIONA BĘDĄ BARDZO WAŻNE WIĘc, wszystko okaże się w moim fake'u. KENIN ten out taki troche dziwny, ale was przyjmę. |
![]() |