![]() |
#2402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
@down Teraz kiedy sa takie problemy z poborem to raczej ci niepomoze akcja z wyznaniem :/
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 16-06-2008 o 20:47. |
|
![]() |
![]() |
#2403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Oh jak ja sie ciesze ze mnie nie wezma xD A nawet jak sie uprą to sie wywine przekonaniami religijnymi(a bo wcale gady wiedziec nie musze zem ateista xD)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2404 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Grać na PvP czy Normalu?Co polecacie?; p No i z tego co wyczytałem to na Normalu nie można atakować osób z przeciwnej frakcji ?:\
Ostatnio edytowany przez Owlinek - 16-06-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
#2405 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Na serwerze Normal możesz bić tylko tych, którzy wyrażają na to zgodę (poprzez włączenie trybu PVP). Na PVP na obszarach, które nie należą do Twojej frakcji (dwie pierwsze lokacje dla każdej rasy) każdy może zaatakować każdego przedstawiciela przeciwnej frakcji - niezależnie od tego czy im się to podoba czy nie.
![]() ![]()
#2406 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie dzięki za odp.
![]() Jeszcze parę pytań: -Jaka rasa/klasa jest dobra dla początkującego (jak coś mam dodatek ![]() -Linki do jakiś ciekawych poradników?;> Sam próbowałem szukać i nic ciekawego nie znalazłem |
![]() |
![]() |
#2407 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() A to cholery dostalem bana z wulgaryzmy. Trodno przez 30 dni bede z tego konta kozystal.
|
![]() |
![]() |
#2408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() Moj kumpel dostal bana za wyzywanie ruskow na 3 godziny
![]() @Owlinek zalezy w czym sie dobrze czujesz, moja pierwsza postac warlock poszla w niepamiec bo mi sie nie podoba, gram warriorem bo na poczatku latwo bylo. Co do healerow (shaman/druid/priest) wg. maja najtrudniej ze wszystkich klas bo jak cos pojdzie nie tak np. w instancji to wina healera bo nie ogarnal, oczywiscie jak wszystko jest OK ze strony tanka, bo od niego wiekszosc zalezy. Jak chcesz grac rogue'em to sie przygotuj na gre samotnika, bo np. ja do instancji rogalow nie biore ![]() Co do poradnikow do wowwiki.com jest dobra stronka Wsio, dziekuje... @Dreathan wiem co mowie :> druid ma najwiekszy dmg Ostatnio edytowany przez Brojek - 17-06-2008 o 11:13. |
![]() |
![]() |
#2409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Druid najwiekszy dmg? Chyba na privach. A co do aur paladyna to one nie sa takie silne.
![]() |
#2410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Ja gram druidem, bo wszedzie gram druidami xD I jak narazie (36 lv) jestem bardzo zadowolony
![]()
#2411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() W sumie to i druid i paladyn są uniwersalni - mogą być albo tankami, albo healerami (zależy jak się talenty poustawia) albo resztą. Dlatego są najmilej widziani.
|
![]() |
![]() |
#2412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2413 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Bo trza umiec priestem grac i uwazac na aggro etc ale jak np ma sie zlego tanka ktory aggro nie umie trzymac to wiesz.
|
![]() |
![]() |
#2414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do heal, to paladyn niema AoE Heal, I ogolnie ma slabsze heal'e niz priest, tylko wieksza szanse na crita. Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 17-06-2008 o 14:20. |
|
![]() |
![]() |
#2415 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zdarzalo sie za czasow weapon buga w MaNGoS, teraz chyba nierealne.
#2416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Pytanie, dobry build do healingu (na dzien dzisiejszy) http://eu.wowarmory.com/character-ta...rage&n=Dawergo
@edit Nie ważne ;p Ostatnio edytowany przez Dawergo - 17-06-2008 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#2417 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ja na healing druidach sie nie znam ale raczej byloby takie cuś albo >click here< ogolnie niemam pojecia o healing druidach Ostatnio edytowany przez Brojek - 17-06-2008 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
#2418 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() na healing druida obstawialbym full resto ( oprocz furora ) a pozostale pojedyncze pkty wedlug uznania.
#2419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() http://www.wowhead.com/?talent=sE0hZxbZxfxt0chccsu
dobry build dla pala? (prawie nie chodze jako heal, glownie jako tank/dps)
#2420 |
Użytkownik forum
|
![]() Ponawiam pytanie...Dlaczego więcej osób gra na normalu?:S Jak wbijam na pierwsze lepsze pvp to dziwnie pusto jest. Może mi ktoś podać nazwę dość ciekawego serwera na którym gra sporo osób?Nie koniecznie Polacy.
|
![]() |