|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() Edit
Fallanthanu Tibia i Forum jest dla każdego więc nie rozumiem twoich docinek w stosunku co do wieku, taki sie dorosły czujesz? Dla mnie to ty właśnie wyglądasz na 10-12 latka ktory chce przykozaczyć że niby jest starszy od all na tym forum... Jesteś jak narazie najbardziej w*****ający na tym forum i aż żal czytać twoich postów.
POLONIA!!! Ostatnio edytowany przez VeB - 18-07-2007 o 00:50. |
![]() |
|
![]() |
#2402 |
Użytkownik Forum
|
![]() widac było że chciał jakos zachowac honor(?) bo niełądnie by wyglądało "Imargam 1:2 Taifun Devilry"
mógł to usunąc całkiem ale wybrał najgorsze rozwiązanie, po prostu sie Ośmieszył. co do całej sprawy związanej jako Fallathanu - jakby nie patrzec jest członkiem Duskiness wiec wiec duzo wiecej niz 99% tego forum. może i nie zrobił wiele ale na pewno wiecej niż noobchary. z wywyższaniem to szczerze nie widze tu jakiegos wielkiego wywyższania - po prostu broni swego (może zbyt agresywnie ;] ) chociaz lepiej by wyszedł olewając niektóre osoby. ogólnie - nie jest idealny ale naprawde nie rozumiem po jaką cholerę wy sie jeszcze kłocicie mam tez nadzieje ze panowie Axx i Zrukkk skończa oftop z pythery na Naszym forum no i powitajmy nowych członków Vision ;] a i mam nadzieje ze jakies fotki/filmy z mitingu zostaną upublicznione ;] |
![]() |
![]() |
#2403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() @up
No przydały by się filmki ;] np. coś z olem jak w zeszłym roku ;] @Fallathanu No może jesteś starszy od 1/2 forum, ale to nie znaczy że jesteś Bóg wie kim. Wyluzuj troche i nie patrz na nobów co Ci "dogryzają"
#2404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() no ja bym sie kłócił kto zrobił więcej noob chary vision czy falla~ ;>>
a co do ostatniego meetingu w fotkach był zamieszczony trojan o ile dobrze pamietam ; p @falla o rok sie pomyliłeś i nie czuje sie God of War... tylko nie raz co ty tu wypisujesz śmieszy mnie... ( btw to chyba nie ja walczę na wszystkich możliwych frontach tibia.pl tibia.com etc ![]() <jakaś kolonia z pythery na furorze?> Ostatnio edytowany przez Proszewas - 18-07-2007 o 01:38. |
![]() |
![]() |
#2405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() To moze tak: Temat jest o wojnie dussk i vision, wiec wypowiadajmy sie tutaj na temat wojny. Podawajcie fragi, nowych memberow, nowinki itp. itd.
A kto chce sie dalej klocic z Falla~ to niech se kur... <wiecie co> zalozy osobny temat/uzyje pw.
#2406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Poziom: 43
|
![]() Ta, kolonia z Pythery, tamci to nie wiem co oni robią w tym temacie i co im biega , a ja poprostu grałem tu troszke i mnie ciekawi sytuacja servera. Chyba może mnie to interesować?
#2407 |
Guest
|
![]() _/
_/ D u s k i n e s s _/ _/ Ostatnio edytowany przez huggae - 18-07-2007 o 04:44. |
![]() |
#2408 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja opowiem wam historie Evil Namecka.
Do 97 lvla gral nim ziom z mojego miasta który miał hacka nieposiadal rekover keya więc niemógl odzyskać postaci. Moje przypuszczenia to że haknoł go ktoś z Gdańska (Domyślcie sie kto) Może pamietacie tą akcje z Evilem na WArlockach jak kradnie Taifunowi loota to już bylo po hacku ;p
#2409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() @Fall~
Oni chyba chcą napisać o tobie książkę!!! Dlatego ciągle przypominają to co było wcześniej, to jest nowy typ podlizywania się Hlvla. On lekko agresywnie mówiąc do ciebie, zarazem przypomina to co było pół roku temu. On ma wiedzę na twój temat, wie nawet pewnie jaki kolor majtek dzisiaj włożysz. A mówi trochę agresywnie, dlatego że nie chce wyjść na nooba, który nie ma własnej opini, bo teraz tylko tacy się liczą. @Furora Co do wojny, nie wiem jak to dalej, będzie. Szczerze mówiąc zwisa mi to, bo nie gram już na Furorze, ale moi przyjaciele grają, dlatego trzymam za nich kciuki. Na pewno to nie koniec. Miejmy nadzieje, że niektórzy przejrzą na oczy i zobaczą co jaki błąd popełnili. |
![]() |
![]() |
#2410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() A wy go tak Lubiliście
09:18 You see Khazul (Level 8). He is an elder druid. Hacked? ;P
17:49 Snejk [15]: jak to robisz ze wchodzisz do depo z red skullem ? |
![]() |
![]() |
#2411 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak moznabylo zrookowac khazula i nie zrookowac Youena ?
głupota "hakiera" ? |
![]() |
![]() |
#2412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cos na temat pro kozaczko z Vision :
"18:35 TaifunDevilry [274]: zrob se pz" Comment Pizaro, jak widac tutaj bardzo autentyczny ![]() @ Hellsir A niech jada mnie to nie rusza ^^ @Trevour Moze Ciebie to nie w*****a, ale mnie roz*******a czasem opinia ludzi ktorzy kompletnie nie maja pojecia na temat tego co sie dzieje, a probuja sie wymadrzac. Jesli ja czegos nie wiem to sie nie odzywam, tak jak bylo z tymi 20 kk dla draco i felka, nie wiem jaka jest prawda wiec nie pisze jak "medrzec" z forum, ze to napewno jest/nie jest prawdziwe @sallceson O ile pamietam to khazul mial hacka duzo wczesniej, moze mial niski lv na youenie i hacker nie pomyslal nawet o tym zeby go rookowac edit: chlopaczek zmienil juz opis ale zdarzylem zrobic ss ![]() ![]() Shot at 2007-07-17
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 18-07-2007 o 12:27. |
![]() |
![]() |
#2413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() @Falla~
Cóż, pewnie mając wjazd Dusk na ventrilo Duskow rzeczywiście wiesz więcej o sytuacji w gildii, wojnie itd. Tego nikt nie kwestionuje. Ale te twoje teksty typu: "Jaki ja jestem wspaniały bo ide pić i na kolana przede mną dzieciaki" to są żałosne... Nie wiem czy zauważyłeś ale dorosłość nie polega tylko na piciu w wakacje, więc skoro chcesz pokazać jaki ty jesteś dojrzały i poważny to może poszukaj innego sposobu.
#2414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale głupio to będzie wygłądało jak 8lvl z Mage Outfitem lata ^^ @Fallathanu Fakt ^.- masz racje @Pizaro Fake ;] Taif tak nie klnie IksDe
![]() |
#2415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() a o co chodzi z tym ss bo jakoś nie ogarniam?
|
![]() |
![]() |
#2416 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przytocz mi chociaz jedna moja wypowiedz w ktorej tak napisalem ?? ![]() Byl jeden przypadek ze doszlo do dygresji w ktorej moj koles z klasy (Kruchy) spytal sie na forum kiedy idziemy pic, a wtedy oczywiscie wszytskie trolle podlapaly to i podniecaly sie przez 2 tygodnie.. Nie w*****alo by Cie to ze typ ktory ma 9 lv i byl na jednym battle uwaza siebie za nie wiadomo kogo?? Nie sadzisz ze to zalosne szczycic sie tym iz bylo sie noob charem vision?? @DuskinessvsVision Chodzi o to ze Pizaro chcial byc zabawny i zrobil fake, jak to niby Taifun tak do niego pisze tylko mu cos nie wyszlo bo TaifunDevilry napisal razem :<
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 18-07-2007 o 13:01. |
|
![]() |
![]() |
#2417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Super, 2-3 posty informujace o furorze, a reszta znow Falla~ vs reszta swiata.
Co do Khazula, to w sumie mogliby i Youena mu "popsuc". @huggae: po kiego chuja sie tu zjawiles, czlowieku?!
#2418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jul 18 2007, 05:33:17 CEST Died at Level 56 by fire
Jul 18 2007, 06:15:35 CEST Died at Level 9 by fire zdaje sie ze rooked dzisiaj rano. a Youen dalej ma 83 lvl. po prostu tego nie rozumiem ;] no i nie spodziewałem sie tego po Pizaro ;] |
![]() |
![]() |
#2419 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej napewno rookowal sie sam, przeciez jak by mial hacka to by go Detektor nie zabil
![]()
#2420 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze że, znowu jako pierwszy to zauważyłem ^^
A tutaj, znowu nowe mięso armatnie ;o w roli głównej : [CHAR]Dyrol[/CHAR] i [CHAR]Ascath[/CHAR] Cytuj:
Może miał wypite albo co, a może rzeczywiście miał haka, no a jeżeli miał haka to co z Youenem xd? @Edit No Pizaro już zmienił comment. Ale dobrze że Fallathanu zrobił tego ss'a, bynajmniej wiadomo że to fake ^^ ![]() Shot at 2007-07-18
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Trevour - 18-07-2007 o 14:03. |
|
![]() |