![]() |
#2401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Chętnie tylko kup mi pacca xD bo ja juz w ta gre nie zainwestuje ani grosza....
#2403 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to qrwa do mnie masz pretensje ze jestes bez pacca ?!
Jezeli masz ta fre w dupie to nie pisz tu na forum. Ostatnio edytowany przez Ascario - 11-11-2006 o 18:52. |
![]() |
![]() |
#2404 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
haha, nie masz o nich pojecia jesli myslisz ze dla nich to takie hop siup i juz sa ![]() do tego zeby byl "pyk" i akcja to oni sie czaja caly dzien na vent czekajac az ich sie zbierze kupa, jak ty myslisz ze oni robia pz locka bedac we 2 i nei majac kolejnych 15 na vent i liczac an to ze nas nie ma albo sie nie dowiemy o pz locku to jestes po prostu glupi ![]()
![]() |
#2405 |
Użytkownik Forum
|
![]() a czy jest mi potrzebny??
#2406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Chociaz jesli obie strone sa pewne swoich umiejetnosci, to dlaczego ktos z was nie zorganizuje bitwy powiedzmy 20 na 20. Dlaczego by nie umowic sie na Open battle i rozwiazac konflikt. Jednak to co najbardziej mnie wkurza to fakt, ze wszyscy gadacie ze macie swoje rl zycie, szkoly itp ale mimo tego siedzicie na tej Tibi ale w pz'etach. To jest absurd...
![]() |
#2407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() polecam
![]() |
#2408 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiec o co CI chodzi czlowieku ?!
Cytuj:
Zrozum ze kiedy my jestesmy gotowi oni nie chca isc, a kiedy oni sa gotowi nas nie ma ! My tez mozemy wyjsc kogos zabic i w ten sposob pokazemy ze jestesmy gotowi, ale co to da ? Ostatnio edytowany przez Ashlon - 12-11-2006 o 10:42. |
|
![]() |
![]() |
#2409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak nie rozumiesz to po co komentujesz??
![]() Colorion rozumiem ze masz worgow w HWL ale w Consensus? niby dlaczego??
#2410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czym sie tak unosisz. Arkuss po pierwsze tej gry nie ma w dupie a po drugie wkur*** go fakt, ze serv na ktorym zaczal swoja przygode z Tibia zreszta podobnie jak ja jest tak zapuszczony i zdegenerowany ze az bol dupsko sciska. A wina jest tylko i wylacznie po stronie osob, ktory rzadzily wczesniej i rzadza teraz a mowie o osobach majacych 100+ lvl bo tylko oni kreaja prawdziwa historie Galany i to oni sprawili ze jest tak a nie inaczej....
![]() |
#2411 |
Użytkownik Forum
|
![]() To dlaczego by nie napisac na forum Galany, ze 25 Listopada o godz 20 Gildia Consensus wyzywa 20 smialkow z wrogiej Gidli na walke na Pustyni. Po obu stronach stanie 20 wojownikow, ktorzy beda wlaczyc do ostatniej kropli krwi do ostaniej osoby. NIkt kto zginie nie bedzie mogl spowrotem dolaczyc. I jest to sprawa Honoru i jesli HWL ma choc o drobine godnosci i jaj to satawi sie gotowa do walki.
#2412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie ma sily zeby hwl poszlo na honorowa bitwe
![]() A co do Consensus to od kilku (zemus dray potempik rostek itp) ze szpiegowalem zeby teraz miec "wolnosc" Inni gadaja ze sie splacilem i wstydze przeyznac Walczylem dla ludzi ktorzy w rzeczywistosci sa inni, ale oczywiscie zycze wam wszystkim powodzenia w jednoczeniu sie biciu hwl i uciekaniu na inne servy ![]() Zaleznie od gustu osobnika. Ja se daje spokoj, i tak przeczekam wszystko ibede gral dalej respect dla ascario xairaxa drava wedrownika i kogos moglem pominac, na nich sie nie zawiode
#2414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zreszta ja nigy nie bylem za zabijaniem innych i radosc jaka czerpalem z gry to byly wspolne rozmowy i przygodny ze przyjaciolmi ![]() Nie oskarazam was nie mowie ze Tharrin wyglada jak ktos kto gra tylko w Tibie, ze wasze sorki sa dobre tylko w robieniu mlvl po prostu staram sie zrozumiec i pokazac swoja wersje tego co widze i slysze...
![]() |
#2415 |
Użytkownik Forum
|
![]() od dnia kiedy przystapilismy do wojny nikt z nas nie powiedzial ze zrobimy leppsza galane, ze z nami bedzie cudownie, ze przepnimy "zle" hwl bo oni sa "beee". od poczatku walzcylismy tylko i wylacznie o wolnosc swoja i sowich kumpli i do tej pory nic sie w tej kwestii nie zmienilo, wiec nie obarczajcie nas wina za to ze placicie hwl za free... wasz wybor - wasze pieniadze. nie chciecie placic - to nie placcie - ja nie wiedze nic prostszego, najwyzej paniesz raz, moze dwa, ale przynajmniej zachoawsz godnosc i honor.
co do tej botwy itp@ i ty wierzysz ze oni by przyszli w 20? nie tak dawno jak sie zebralismy na nich na ankh i cos tam mielsimy robic, to na nas ok 16 czy 17, zjawilo zie o ile dobrze pamietam cos okolo 18 z hwl + 14 z soft~ co daje im +/- 30 osob, czyli 2x wiecej niz nas, nie liczac osob ktore tylko "patrza" i chcac badz tez nie chcac robia zamieszanie i blokuja innych. ostanio po tym jak zbaili tom-reka miala sie odbyc bitwa an ankh,(wczesniej mielsismy sie lac na fibuli ale niewyszlo z naszej strony ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 11-11-2006 o 20:50. |
![]() |
![]() |
#2416 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprostownie: Ja nie disuje na Consen~ tylko glownie odnosze sie do tych co sie tak bardzo skarza a nic w danym kierunku nie robia. Komandos np. nie gra a chce pomoc a Ci co graja wola placic albo expic o takich godzinach w ktorych sie spi albo inne rzeczy robi, tylko zeby nie spotkac PA'erow (czytaj "Talibow"), a tak naprawde wystarczyla by grupka takich jak ja i cos bysmy zdzialali, pomogli albo nawet sie poswiecili dla sprawy....
czekam na PM albo msg in game P.S taki nastrój rewolucyjny mi dzisiaj sie załączył bo mamy Święto Niepodległosci ![]()
Arkus Ostatnio edytowany przez Arkuss - 11-11-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#2417 |
Użytkownik Forum
|
![]() Caly czas jestesmy na vent. Disiaj bylo 15 osob, ale co z tego wyszlo? Jedna osoba z Hwl stojaca w depo. Co ja na to poradze? Mowilem Krupnikowi zeby napisal posta ze jutro o 16 open battle, ale co to da? Hwl wtedy albo oddaje swoje postacie ludziom jak Anton etc ktorzy maja swietne pvp, albo postoja w depo i poczekaja az popelnimny jakis blad
Ostatnio edytowany przez Ascario - 11-11-2006 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#2418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Tak Tak, Tacy polacy jak Zemus, Raverton,Potempik.. potrzebni na galanie. Szkoda ze Rav~ ciagle retired on by sie niedal tak latwo.. Powodzenia Consensus.
Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 11-11-2006 o 22:00. |
![]() |
![]() |
#2419 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie chodzi o to czy wy macie rzadzic czy oni... Chodzi o to, zeby ci ktorzy maja wieksze mozliwosci ze wzgledu na lvl nie niszczyli zabawy tym slabszym... A ze wy walczycie o wolnosc dla siebie i kumpli no nie ma sprawy w koncu nikt od was nie wymaga bycia Robin Hoodem... Po prostu chodzi o zasade masz wieksze mozliwosi korzystasz z nich by zmienic cos co jest zle... Co do płacenia to kwestia gustu... Moze sie obrazi ale swego czasu Xax tez sie splacil chcac grac normalnie... I moze wlasnie dzieki temu ma teraz ten 80lvl i moze wam pomagac... Sa tacy gracze jak Colorion, ktorzy sie w to nie mieszaja mozna by powiedziec, ze sie boi itp. Ale wrecz przeciwnie nie ma sensu wdepnac w gowno, ktore sie widzi przed soba. Co innego jesli ktos w tym gownie jest od poczatku i wszystko bylo dobrze do czasu az zaczeło za bardzo smierdziec... Po prostu pozwoliscie rozwijac sie takim gracza jak ci z HWL, bo wszystko bylo dobrze jak was to nie tyczylo... przykre ale prawdziwe ![]()
![]() |
#2420 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() w sprawie colora tu nei ma mowy o wdeptywaniu w gowno, tu w gre wchodzi uzaleznienie od gry ![]() ![]() ![]() co do tych ravertonow itp, skoro oni sa tacy wszechmocni to czemu nie rzadza galana? xD gadac kazdy potrafi, pkowac noobkow tez, a cos wiecej jzu malo kto jak widac, ide sobie film obejrzec, a wy tymczasem wuazajcie zeby hwl was nie dopadlo ![]() PS: mamy wojne, hwl nie expi, my nie expimy w wiekszosci, macie wolne spawny i nie musicie sie obawiac ze ktos was wyrzuci, raj dla pg, wiec moja rada, idz zrob pg z paroma kolegami, "nie pozwol" sie rozwinacm ocniej hwl dopoki dzieki nam nei exdpia, i kto wie, moze ze dzien, tydzien, miesiac a moze pol roku, ty bedziesz rzadzil galana i bedziesz sie bawil w Robbin Hudda?