Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-11-2006, 18:35   #2401
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
A czy ja powiedzialem ze to ma byc guildia ktora odrazu bedzie czescia tego konfliktu i oglosi deklaracje wojenna??
No to gdzie masz problem ?! zrob ta gildie i zabij kogos
Ascario jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-11-2006, 18:38   #2402
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
No to gdzie masz problem ?! zrob ta gildie i zabij kogos
Chętnie tylko kup mi pacca xD bo ja juz w ta gre nie zainwestuje ani grosza....
stary 11-11-2006, 18:51   #2403
Ascario
Użytkownik Forum

Domyślny

No to qrwa do mnie masz pretensje ze jestes bez pacca ?!
Jezeli masz ta fre w dupie to nie pisz tu na forum.

Ostatnio edytowany przez Ascario - 11-11-2006 o 18:52.
Ascario jest offline  
stary 11-11-2006, 18:53   #2404
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GALLana_ANONIM Pokaż post
Co wy w ogole pierdolicie (relictusy) gadacie pla pla pla (nie chce mi się cytować)
a lepiej porównajcie się do strony przeciwnej, pyk i juz jest akcja, wszyscy lecą w grupie i są na miejscu... a wy se dalej pierdolcie głupoty : ) pozdro piczki ; *

haha, nie masz o nich pojecia jesli myslisz ze dla nich to takie hop siup i juz sa

do tego zeby byl "pyk" i akcja to oni sie czaja caly dzien na vent czekajac az ich sie zbierze kupa, jak ty myslisz ze oni robia pz locka bedac we 2 i nei majac kolejnych 15 na vent i liczac an to ze nas nie ma albo sie nie dowiemy o pz locku to jestes po prostu glupi
stary 11-11-2006, 18:53   #2405
Arkuss
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
a czy jest mi potrzebny??
stary 11-11-2006, 18:56   #2406
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GALLana_ANONIM Pokaż post
Co wy w ogole pierdolicie (relictusy) gadacie pla pla pla (nie chce mi się cytować)
a lepiej porównajcie się do strony przeciwnej, pyk i juz jest akcja, wszyscy lecą w grupie i są na miejscu... a wy se dalej pierdolcie głupoty : ) pozdro piczki ; *
Tak jak kolega mówi i tak jak ja wczesniej pisałem, nie chodzi, ze wy musicie to robic. Tylko wy sie zdeklarowaliscie, iz zrobicie wszytsko by pokonac HWL, by zmienic swiat na lepsze, by ocalić Galane przed ostatecznym upadkiem. A zliczajac czas, ktory kazdy z was siedzi w ciagu tyg to wyszła by z tego ładna sumka, która wystarczylaby na spotkanie on line powiedzmy na Vent... i mass log na jakiegos typka. W koncu nikt nei kaze wam siedziec 24/7 on line wystarczy jeden uzgodniony dzien w tygodniu.

Chociaz jesli obie strone sa pewne swoich umiejetnosci, to dlaczego ktos z was nie zorganizuje bitwy powiedzmy 20 na 20. Dlaczego by nie umowic sie na Open battle i rozwiazac konflikt.

Jednak to co najbardziej mnie wkurza to fakt, ze wszyscy gadacie ze macie swoje rl zycie, szkoly itp ale mimo tego siedzicie na tej Tibi ale w pz'etach. To jest absurd...
Ceapoznan jest offline  
stary 11-11-2006, 18:57   #2407
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
Pierdzelicie i pierdzielicie... "60lvl nic nie pomoze, 70 nic nie zrobi, wszyscy jak maja problemy to do nas... zabili mnie HWLe, musialem placic, kocham mariole, jezdze na łyżwach, mam 2 strzalowe sd..." głupoty, głupoty i jeszcze raz głupoty!!!

Czy ktos z was patrzyl na Sofftmupparne??? Jakie to lvle??? Jakbyscie nie zauwazyli to nie chodzi o lvl tylko o "jedność" w JEDNOSCI SIŁA.
W grupie kazdego zabijesz, a prawie 3/4 galany chce rozbic ''Talibow'' ale co maja zrobic sami? patrza jak server na ktorym graja juz dlugi czas ulega kompletnej degradacji moralnej i uzytkowej... Trzeba sie zebrac stworzyc guildie i ze spokojem wszystko ulozyc i czekac na efekty

Wiec nie pier****** o tym ze srednie lvl nic nie pomoga to mozna ocenic dopiero po tym jak sie polacza i zaczna walczyc...

pozdrawiam
Ja dolaczylem do walki za cudza sprawe, nie miaelm zadnych problemow z hwl i tyle mi z tego przyszlo ze mam wrogow w obu gildiach
polecam
stary 11-11-2006, 19:00   #2408
Ascario
Użytkownik Forum

Domyślny

No wiec o co CI chodzi czlowieku ?!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Tak jak kolega mówi i tak jak ja wczesniej pisałem, nie chodzi, ze wy musicie to robic. Tylko wy sie zdeklarowaliscie, iz zrobicie wszytsko by pokonac HWL, by zmienic swiat na lepsze, by ocalić Galane przed ostatecznym upadkiem. A zliczajac czas, ktory kazdy z was siedzi w ciagu tyg to wyszła by z tego ładna sumka, która wystarczylaby na spotkanie on line powiedzmy na Vent... i mass log na jakiegos typka. W koncu nikt nei kaze wam siedziec 24/7 on line wystarczy jeden uzgodniony dzien w tygodniu.

Chociaz jesli obie strone sa pewne swoich umiejetnosci, to dlaczego ktos z was nie zorganizuje bitwy powiedzmy 20 na 20. Dlaczego by nie umowic sie na Open battle i rozwiazac konflikt.

Jednak to co najbardziej mnie wkurza to fakt, ze wszyscy gadacie ze macie swoje rl zycie, szkoly itp ale mimo tego siedzicie na tej Tibi ale w pz'etach. To jest absurd...

Zrozum ze kiedy my jestesmy gotowi oni nie chca isc, a kiedy oni sa gotowi nas nie ma ! My tez mozemy wyjsc kogos zabic i w ten sposob pokazemy ze jestesmy gotowi, ale co to da ?

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 12-11-2006 o 10:42.
Ascario jest offline  
stary 11-11-2006, 19:01   #2409
Arkuss
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
No wiec o co CI chodzi czlowieku ?!
Jak nie rozumiesz to po co komentujesz??

Colorion rozumiem ze masz worgow w HWL ale w Consensus? niby dlaczego??
stary 11-11-2006, 19:02   #2410
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Nie wiem czym sie tak unosisz. Arkuss po pierwsze tej gry nie ma w dupie a po drugie wkur*** go fakt, ze serv na ktorym zaczal swoja przygode z Tibia zreszta podobnie jak ja jest tak zapuszczony i zdegenerowany ze az bol dupsko sciska. A wina jest tylko i wylacznie po stronie osob, ktory rzadzily wczesniej i rzadza teraz a mowie o osobach majacych 100+ lvl bo tylko oni kreaja prawdziwa historie Galany i to oni sprawili ze jest tak a nie inaczej....
Ceapoznan jest offline  
stary 11-11-2006, 19:08   #2411
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Zrozum ze kiedy my jestesmy gotowi oni nie chca isc, a kiedy oni sa gotowi nas nie ma ! My tez mozemy wyjsc kogos zabic i w ten sposob pokazemy ze jestesmy gotowi, ale co to da ?
To dlaczego by nie napisac na forum Galany, ze 25 Listopada o godz 20 Gildia Consensus wyzywa 20 smialkow z wrogiej Gidli na walke na Pustyni. Po obu stronach stanie 20 wojownikow, ktorzy beda wlaczyc do ostatniej kropli krwi do ostaniej osoby. NIkt kto zginie nie bedzie mogl spowrotem dolaczyc. I jest to sprawa Honoru i jesli HWL ma choc o drobine godnosci i jaj to satawi sie gotowa do walki.
Ceapoznan jest offline  
stary 11-11-2006, 19:15   #2412
Ascario
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie wiem czym sie tak unosisz. Arkuss po pierwsze tej gry nie ma w dupie a po drugie wkur*** go fakt, ze serv na ktorym zaczal swoja przygode z Tibia zreszta podobnie jak ja jest tak zapuszczony i zdegenerowany ze az bol dupsko sciska. A wina jest tylko i wylacznie po stronie osob, ktory rzadzily wczesniej i rzadza teraz a mowie o osobach majacych 100+ lvl bo tylko oni kreaja prawdziwa historie Galany i to oni sprawili ze jest tak a nie inaczej....
Ja nigdy nie rzadzilem na Galanie to po 1. Po 2 ja walcze bo musze a nie dlatego ze chce. Po 3 jak sie ostatnio umowilismy na open battle to Hwl przyszlo po 3 godzinach, nie dosc ze mieli liczniejsza grupe pomagali im noobki ktorych bylo tam z 20? A gdzie byla ta reszta galany co nienawidzi Hwl ?;]
Ascario jest offline  
stary 11-11-2006, 19:25   #2413
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Nie ma sily zeby hwl poszlo na honorowa bitwe

A co do Consensus to od kilku (zemus dray potempik rostek itp) ze szpiegowalem zeby teraz miec "wolnosc"
Inni gadaja ze sie splacilem i wstydze przeyznac

Walczylem dla ludzi ktorzy w rzeczywistosci sa inni, ale oczywiscie zycze wam wszystkim powodzenia w jednoczeniu sie biciu hwl i uciekaniu na inne servy
Zaleznie od gustu osobnika. Ja se daje spokoj, i tak przeczekam wszystko ibede gral dalej

respect dla ascario xairaxa drava wedrownika i kogos moglem pominac, na nich sie nie zawiode
stary 11-11-2006, 19:26   #2414
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ja nigdy nie rzadzilem na Galanie to po 1. Po 2 ja walcze bo musze a nie dlatego ze chce. Po 3 jak sie ostatnio umowilismy na open battle to Hwl przyszlo po 3 godzinach, nie dosc ze mieli liczniejsza grupe pomagali im noobki ktorych bylo tam z 20? A gdzie byla ta reszta galany co nienawidzi Hwl ?;]
Mozliwe zreszta zwroce wam troche honoru bo uslyszalem o waszym warowaniu wczorajszych godzinach nocnych. Zreszta ja sie wypowiadam jako gracz, ktory nie ma z ta gra nic wspolnego od wakacji. Jednak mimo wszystko ciekawi mnie co i jak i chcialbym by bylo lepiej w sensie chcialbym by zaczely rosnac lvl. By bylo wiecej qestow zrobionych. Bo CIpy teraz nawet Orsha nie tworza na galanie bo wiedza ze nikt nie zbloczy:/

Zreszta ja nigy nie bylem za zabijaniem innych i radosc jaka czerpalem z gry to byly wspolne rozmowy i przygodny ze przyjaciolmi

Nie oskarazam was nie mowie ze Tharrin wyglada jak ktos kto gra tylko w Tibie, ze wasze sorki sa dobre tylko w robieniu mlvl po prostu staram sie zrozumiec i pokazac swoja wersje tego co widze i slysze...
Ceapoznan jest offline  
stary 11-11-2006, 20:48   #2415
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

od dnia kiedy przystapilismy do wojny nikt z nas nie powiedzial ze zrobimy leppsza galane, ze z nami bedzie cudownie, ze przepnimy "zle" hwl bo oni sa "beee". od poczatku walzcylismy tylko i wylacznie o wolnosc swoja i sowich kumpli i do tej pory nic sie w tej kwestii nie zmienilo, wiec nie obarczajcie nas wina za to ze placicie hwl za free... wasz wybor - wasze pieniadze. nie chciecie placic - to nie placcie - ja nie wiedze nic prostszego, najwyzej paniesz raz, moze dwa, ale przynajmniej zachoawsz godnosc i honor.

co do tej botwy itp@
i ty wierzysz ze oni by przyszli w 20? nie tak dawno jak sie zebralismy na nich na ankh i cos tam mielsimy robic, to na nas ok 16 czy 17, zjawilo zie o ile dobrze pamietam cos okolo 18 z hwl + 14 z soft~ co daje im +/- 30 osob, czyli 2x wiecej niz nas, nie liczac osob ktore tylko "patrza" i chcac badz tez nie chcac robia zamieszanie i blokuja innych. ostanio po tym jak zbaili tom-reka miala sie odbyc bitwa an ankh,(wczesniej mielsismy sie lac na fibuli ale niewyszlo z naszej strony) a tu sie okazalo nagle ze zbanowali toxo, i co hwl zrobilo? dalo loga, 1 czlowiek mniej, ich szanse zmalaly o 1 shootera i juz ich nie bylo. i nie sadz ze on sa bardziej aktywnii na galanie odnas tylko dlatego ze pkuja, jak chcesz tez mozemy zaczac pkowac, zaden problem, albo sciagac z was kase za friko, i co wtedy to bedzie znacyzlo ze rzazdimy galana czy jak?

Ostatnio edytowany przez pawlon - 11-11-2006 o 20:50.
pawlon jest offline  
stary 11-11-2006, 20:51   #2416
Arkuss
Użytkownik Forum

Domyślny

Sprostownie: Ja nie disuje na Consen~ tylko glownie odnosze sie do tych co sie tak bardzo skarza a nic w danym kierunku nie robia. Komandos np. nie gra a chce pomoc a Ci co graja wola placic albo expic o takich godzinach w ktorych sie spi albo inne rzeczy robi, tylko zeby nie spotkac PA'erow (czytaj "Talibow"), a tak naprawde wystarczyla by grupka takich jak ja i cos bysmy zdzialali, pomogli albo nawet sie poswiecili dla sprawy....

czekam na PM albo msg in game

P.S taki nastrój rewolucyjny mi dzisiaj sie załączył bo mamy Święto Niepodległosci

Ostatnio edytowany przez Arkuss - 11-11-2006 o 20:54.
Arkuss jest offline  
stary 11-11-2006, 21:08   #2417
Ascario
Użytkownik Forum

Domyślny

Caly czas jestesmy na vent. Disiaj bylo 15 osob, ale co z tego wyszlo? Jedna osoba z Hwl stojaca w depo. Co ja na to poradze? Mowilem Krupnikowi zeby napisal posta ze jutro o 16 open battle, ale co to da? Hwl wtedy albo oddaje swoje postacie ludziom jak Anton etc ktorzy maja swietne pvp, albo postoja w depo i poczekaja az popelnimny jakis blad

Ostatnio edytowany przez Ascario - 11-11-2006 o 21:11.
Ascario jest offline  
stary 11-11-2006, 21:45   #2418
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Tak Tak, Tacy polacy jak Zemus, Raverton,Potempik.. potrzebni na galanie. Szkoda ze Rav~ ciagle retired on by sie niedal tak latwo.. Powodzenia Consensus.

Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 11-11-2006 o 22:00.
FajerWarjor jest offline  
stary 11-11-2006, 22:25   #2419
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
od dnia kiedy przystapilismy do wojny nikt z nas nie powiedzial ze zrobimy leppsza galane, ze z nami bedzie cudownie, ze przepnimy "zle" hwl bo oni sa "beee". od poczatku walzcylismy tylko i wylacznie o wolnosc swoja i sowich kumpli i do tej pory nic sie w tej kwestii nie zmienilo, wiec nie obarczajcie nas wina za to ze placicie hwl za free... wasz wybor - wasze pieniadze. nie chciecie placic - to nie placcie - ja nie wiedze nic prostszego, najwyzej paniesz raz, moze dwa, ale przynajmniej zachoawsz godnosc i honor.

co do tej botwy itp@
i ty wierzysz ze oni by przyszli w 20? nie tak dawno jak sie zebralismy na nich na ankh i cos tam mielsimy robic, to na nas ok 16 czy 17, zjawilo zie o ile dobrze pamietam cos okolo 18 z hwl + 14 z soft~ co daje im +/- 30 osob, czyli 2x wiecej niz nas, nie liczac osob ktore tylko "patrza" i chcac badz tez nie chcac robia zamieszanie i blokuja innych. ostanio po tym jak zbaili tom-reka miala sie odbyc bitwa an ankh,(wczesniej mielsismy sie lac na fibuli ale niewyszlo z naszej strony) a tu sie okazalo nagle ze zbanowali toxo, i co hwl zrobilo? dalo loga, 1 czlowiek mniej, ich szanse zmalaly o 1 shootera i juz ich nie bylo. i nie sadz ze on sa bardziej aktywnii na galanie odnas tylko dlatego ze pkuja, jak chcesz tez mozemy zaczac pkowac, zaden problem, albo sciagac z was kase za friko, i co wtedy to bedzie znacyzlo ze rzazdimy galana czy jak?

Nie chodzi o to czy wy macie rzadzic czy oni... Chodzi o to, zeby ci ktorzy maja wieksze mozliwosci ze wzgledu na lvl nie niszczyli zabawy tym slabszym... A ze wy walczycie o wolnosc dla siebie i kumpli no nie ma sprawy w koncu nikt od was nie wymaga bycia Robin Hoodem... Po prostu chodzi o zasade masz wieksze mozliwosi korzystasz z nich by zmienic cos co jest zle...

Co do płacenia to kwestia gustu... Moze sie obrazi ale swego czasu Xax tez sie splacil chcac grac normalnie... I moze wlasnie dzieki temu ma teraz ten 80lvl i moze wam pomagac...

Sa tacy gracze jak Colorion, ktorzy sie w to nie mieszaja mozna by powiedziec, ze sie boi itp. Ale wrecz przeciwnie nie ma sensu wdepnac w gowno, ktore sie widzi przed soba. Co innego jesli ktos w tym gownie jest od poczatku i wszystko bylo dobrze do czasu az zaczeło za bardzo smierdziec...
Po prostu pozwoliscie rozwijac sie takim gracza jak ci z HWL, bo wszystko bylo dobrze jak was to nie tyczylo... przykre ale prawdziwe
Ceapoznan jest offline  
stary 11-11-2006, 22:39   #2420
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie chodzi o to czy wy macie rzadzic czy oni... Chodzi o to, zeby ci ktorzy maja wieksze mozliwosci ze wzgledu na lvl nie niszczyli zabawy tym slabszym... A ze wy walczycie o wolnosc dla siebie i kumpli no nie ma sprawy w koncu nikt od was nie wymaga bycia Robin Hoodem... Po prostu chodzi o zasade masz wieksze mozliwosi korzystasz z nich by zmienic cos co jest zle...

Co do płacenia to kwestia gustu... Moze sie obrazi ale swego czasu Xax tez sie splacil chcac grac normalnie... I moze wlasnie dzieki temu ma teraz ten 80lvl i moze wam pomagac...

Sa tacy gracze jak Colorion, ktorzy sie w to nie mieszaja mozna by powiedziec, ze sie boi itp. Ale wrecz przeciwnie nie ma sensu wdepnac w gowno, ktore sie widzi przed soba. Co innego jesli ktos w tym gownie jest od poczatku i wszystko bylo dobrze do czasu az zaczeło za bardzo smierdziec...
Po prostu pozwoliscie rozwijac sie takim gracza jak ci z HWL, bo wszystko bylo dobrze jak was to nie tyczylo... przykre ale prawdziwe
to samo moge powiedziec tobie, pozwoliles takim gracza jak HWL sie rozwinac i zdobyc te levele ktore maja, wiec teraz masz co chciales i nie pisze ze ty masz lev 14,50, marny 70, rownie dobrze moglobys miec lev 100, 150, a moze 200? poza tym 50 + to nie tkai zly lev wcale, wszsytko zalezy od tego jak sie postrzgasz, i jak sam siebie szanujesz ja bym nie mogl grac ze swiadomoscia ze jacys frajerzy moga mnie wkazdej chwilii napasc, napisac pay or die i ze im zaplace bo mi bezdie zal 1 levela czy cos. jakbym mial takie podejscie to bym teraz zaplacil te marne 100k(taki niedwno mi oferowano payment-teraz byc moze bylby wyzszy) i bym sobie siedzial w dp i gadal jako "wolny" player.wracajac do lev i "pozwalania komus na cos" jesli tak to upraszczac to wszsytko zlezy od ciebie, mogles byc polskim konda i zmieniac swiat na "lepsze". chociarz uwazam ze 70% z aws jak by miala te levele co my czy hwl to by robila to samo co oni, sam sie nei raz o tym przekonalem a raczej usilowali mi robic to co reszta ;D

w sprawie colora tu nei ma mowy o wdeptywaniu w gowno, tu w gre wchodzi uzaleznienie od gry zreszta nie powiem tez jestem przywioazny do swojej postaci, ale pare lev wyzej czy nizej nie ma zanczenia kiedy stawka jest dla mnie duzo wieksza niz dbanie o wlasny char co nie zmienia faktu ze nie zamierzam glupio ginac, nie mylic pojec

co do tych ravertonow itp, skoro oni sa tacy wszechmocni to czemu nie rzadza galana? xD gadac kazdy potrafi, pkowac noobkow tez, a cos wiecej jzu malo kto jak widac, ide sobie film obejrzec, a wy tymczasem wuazajcie zeby hwl was nie dopadlo

PS:
mamy wojne, hwl nie expi, my nie expimy w wiekszosci, macie wolne spawny i nie musicie sie obawiac ze ktos was wyrzuci, raj dla pg, wiec moja rada, idz zrob pg z paroma kolegami, "nie pozwol" sie rozwinacm ocniej hwl dopoki dzieki nam nei exdpia, i kto wie, moze ze dzien, tydzien, miesiac a moze pol roku, ty bedziesz rzadzil galana i bedziesz sie bawil w Robbin Hudda?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania