![]() |
#2401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Cytuj:
Knaak nie napisal ze sie cieszy z tego hacka. Napisl ze BB podejrzewa LD o tego hacka. ;F
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir rycerz
Profesja: Elite Knight
Gildia: HaCk :>
Świat: Danubia
Poziom: ;(
Skille: HaCk :>
Poziom mag.: ;(
|
![]() @Scorp
No i co będziesz się podniecać że przeszedł ani bez macro bo miałeś wielkie szczęście ? A pozatym każdy se móże mówić...( że bez macro ) ![]() A po drugie nie wiesz o co tu chodzi ( w tej wojnie itd... ) to się do Cholery nie mieszaj...knaak się nie śmiał tylko powiedział nam że podejrzewają jego gildie za to a czy to jest prawda tego nie wiemy..a pozatym knaak nawet gdyby się śmiał to i tak miałby prawo...bo pewnie nie raz paladinka go biła..wieć najlepiej się nie udzielaj tutaj tylko spadaj na swój świat.. Ja ogulnie paladinkę nie znam ale nie mam o nim złego zdania i współczuje jej ale sądzę że się podniesie... ![]() Z poważaniem Rycek ![]()
![]() |
#2404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Lokacja: Czechy, tam, gdzie diabel mowi dobranoc
Stan: Aktywny Gracz
Imię: (junoumi)
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 30~
|
![]() sory ale co to ma do rzeczy czego ja sobie uzywam bo nie widze zwiazku z tematem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ehh, wspolczuje Paladince.. Ja jak stracilem 1-2lv juz bylem przygnebiony z lekka, a co dopiero 18
![]() No, nic, zycze Paladince szybkiego powrotu do levela ![]() HACKEROM mowimy stop! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() A nie chciales czasem zamiast retired napisac retarded? Dam no jakies obrazki zeby nie bylo marudzenia ;p Padlo na wyprzedaz dosc sporego loota najpierw Kaz, potem PH... w sumie kolo 50k gp wyszlo ;p ![]() ![]() Tak, wszystkie torby nalezaly do mnie ;p
"Gdy osiągniesz poziom ostrzeżenia , zostaniesz automatycznie zbanowany na dni" Ostatnio edytowany przez Raszlo - 15-02-2006 o 05:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teraram
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
?????????????????????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca
Imię: Vidirah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Co ma do tego, że ona uzywa macro? ty nie użyłeś macra na annihilatorze? powiedziałeś ze fast hand... haha to dobre na okolo 105 rpkiem nie uzywałeś macra? i przeszedleś anni? oczywiscie... kto by uwierzył? I nie wtrącaj się w to co się dzieje na Danubii bo nie powinno Cię to interesować! Mówisz jakbyś dużo wiedział a w twoich wypowiedziach nic nie rozumiemy co Ci po głowie chodzi... wiec lepiej wtrącaj sie na twój Non-Pvp serwer ( chociaz nie ma w co bo wojen nie ma) i nie truj nas tą twoją trucizna... boski nie jesteś... i jak możesz mówisz, że Knaak~ smieje sie z hacku paladinki? napisał to gdzieś? Nie. Więc nie jesteś BOGIEM... chciałbym mieć do Ciebie troche szacunku... ale widzę że do Ciebie wogóle nie można mieć... I wynocha z tą twoją trucizną... PS. jesli jesteś BOGIEM to może wiesz napewno o co jest ta wojna? bo wydaje mi się, że nie. Co do Paladinki to mi nie trudno dziwić skoro sie sharuje... @edit: Ludzie już naprawde bez sensu się z nim tutaj kłócić i zaśmiecać kłótliwymi postami Temat gdzie zamieszczamy s'screeny z Danubii. Komentować można ale nie rozpoczynać żadnej kłotni... bo ten temat zmienia się w kłótliwy czat... Ostatnio edytowany przez x3h0 - 15-02-2006 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Niewiem
Stan: Aktywny gracz
Imię: Archaniol Tyrael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nameles
Poziom: 110
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Archaniol Tyrael - 15-02-2006 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Jasło
Imię: Loko Jaslo
Gildia: Nazgul
Poziom: 159
Poziom mag.: 8
|
![]() Gokuchan zamknij dupsko jesli nie wiesz nic k? Dzieki
![]() Nie sap ![]() Smiej sie smiej.. EHHEHEHehHE Hail Bad Boyss! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To moze mi powiesz czemu jest wojna na danubii? Tak tak wiem Thori pa, a prawdziwy powod? No slucham. Kazdy kto czyta forum i gra troche na Dance ten wie ocb ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Quzqu.
Mowie cos do ciebie jesli nie to nie sap. Po drugie widzisz cos zebym pisal kto zaczal wojne, mowie tylko ze to bzdury co mowia o paladince. Wez stary sie ogarnij a potem dobrze sie zastanow i zrozum wypowiedz drugiego czlowieka a potem zabierz sie za pisanie posta ![]() Hail Bad Boyss! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() fun fun
![]() Danubia juz sie nie zmieni, tyle wam powiem ;]
![]() |
#2417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() jutro rano konie bana ;s ehhh pewnie nic niebedzie szkoda gadac ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie mowisz do mnie, ale ja mowie do ciebie. <sap sap> Wez stary sie ogarnij a potem dobrze sie zastanow i zrozum wypowiedz drugiego czlowieka a potem zabierz sie za pisanie posta ![]() Stary? 14 lat, za malo dla ciebie zeby ci dokopac? A co do wojny to kazdy ma swoje wytlumaczenie.. ja nie bede osobiscie pisal bo nie chce zabardzo w to wnikac i mieszac cos tak jak ty teraz. Czyli nie chcesz wnikac w to o co walczysz? Mieszam sie bo mnie do dotyczy bo jakis BB'ek wpadnie mi na respa i zacznie krzyczec "pay!@!@#!@" Ogarniasz? Btw, uwazaj co mowisz :f Bo co przyjdzie do mnie pol BB? I co sprawi to ci przyjemnosc? Ogarniasz?
Ostatnio edytowany przez Y@hu^^ - 15-02-2006 o 21:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do reszty to po co tak mowicie caly czas o osobach trzecich zajmicie sie lepiej soba. Hail Bad Boyss! Peace out! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No badzmy troche bardziej powazni. Co ma sranie do gry? Jesli masz cos do mnei to wpadaj na rl. Ta wpadna ci na respa (ostre to bylo). Tak juz lece, zara bede to prosto i na lewo? "ok" No z tym respem to ostre, ale prawdziwe. Np: http://i36.photobucket.com/albums/e1...a/beztytuu.jpg Co ty na to? Za co padl? Jeden z BB'kow nie mial kasy to poszedl se kogos zabic. Ktos cie przesladuje na podworku czy masz jakies moze kompelsy? xDDDD Tak wszycy, caly swiat bo potrafie sie klucic z 100lvl +. Kompleks? never Taa ty teraz kozaka zgrywasz bo jest wojna ale i tak sie rozliczymy za to ![]() No z checi bym ci wygryzl rodzyny <sap sap> Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak im kozak bla bla bla bla bla, myslisz ze jak ci pisza ludzie czy bedziesz jego protektorem to wszycy tacy sa? Brawo. Wiem o co walcze ale nie musze mowic frajer*m takim jak ty co i tak nie zrozumieja nie raz juz na forum bylo tlumaczone. To moze pochwalisz sie swoim intelektem z tibią.pl? No slucham o co sie bijesz? Skoro z frajerem nie chcesz gadac/postowac. Nie musi nikt po ciebie przychodzic bo sam sobie poradze czaisz? "Ok" Po prostu nie lubie jak ktos mowi bezsensu a ty tak wlasnie pierd*lisz i kozaka zgrywasz, zobaczymy jednak po war ;f Child.. A co do reszty to po co tak mowicie caly czas o osobach trzecich zajmicie sie lepiej soba. Z sensem jest to ze jedzie po tobie 14 latek. Jak mamy sie zajac sie soba, skoro nie da sie isc expic bo przyjdzie BB'ek? ______ Cos ze starej postaci: ![]()
Ostatnio edytowany przez Y@hu^^ - 15-02-2006 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |