|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#24382 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto to leciu ?
Character leciu does not exist. ? ??????????????????????? ??????????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24383 |
Użytkownik forum
|
![]() Heross kibol , korova pogromca bosow vampow (i innie) a LECIU JEST NIKIM prawda boli. Wogole leciu za co delete dostales ? Chyba za ortografie.Hmm a co do tego powiedzenia twojego ze 150lvl wbic to nie trzeba duzo, no tak jak sie boci na zolwiach i staminy brak no to szybko sie wbija 150. a tak w ogole Gz Evil 108 Go 150 xd ruces gz 70 no i innym tez gratz . Cya.
~~Heross kibol , korova pogromca bosow vampow (i innie) a LECIU JEST NIKIM prawda boli.~~ < << Co do tego zdania mowie tak bo leciu potrafi tylko innych krytykowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Pawel-knigt
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 87
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24385 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Poziom: 118
Skille: 95/88
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24386 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: ptb.
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Legendary Friends
|
![]() Tak Heross noł lajfer, Leciu Averios itp. Patrzmy na siebie ;c
@Up Sprzedajesz ruskie czajniki? Jak cuś to pw :/ @Pafeu-Knajt ![]() <koment> @down nie dam (zjadłem) ![]()
Ptb Thread \/ http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=145318&page=1 LF Thread \/ http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=141208 http://www.youtube.com/watch?v=e3AlLNGjHGc Ostatnio edytowany przez Rokis - 30-09-2008 o 20:41. Powód: bo miętusów zabrakło |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24387 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]()
![]() |
![]() |
#24388 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() Darku... Ale robić błąd p zamiast b to trzeba być upośledzonym... bo nawet dyslektycy w czymś takim błędu nie robią...
I dalej pokazuj jaki jesteś pr0 i ze masz zawias kompa na barbach, scryptach i GMie... I dalej przekształcaj mój nick może znajdziesz jeszcze coś ciekawego, zwisa mi to ale żeby go zrozumieć to trzeba mieć coś w głowie zamiast pixeli... ![]() Cytuj:
Tak, tam tylko bociłeś. Trochę Ci to nie wyszło : / bo zacząłem grać jak ujbeali magicznych. A gram od 7.3. (nie mowie o tym charze.) Cytuj:
Gdzie powiedziałem ze sie nabotowałeś? Fakt jest ze bociłeś pod koniec swojej "kariery" i przez to dostałeś delete wiec nie pierdol że nie używałes Wybacz nie będę się zniżał do Twojego poziomu bo nie widzę powodu żeby Cię obrażać.. I w dupie mam Twoje zdanie jak i każdego tutaj (nie licząc nielicznych których znam z RL) Dla mnie byłeś jesteś i będziesz dzieckiem i nikim który nie potrafi nic mądrego powiedzieć. Pa. @edit. Twoja motyka byl Twoj bot. Tak mistrzu, pukałes of 40k/h i jestes profesjonalista. Szacunek, zawsze chcialem poznac takich ludzi. Ostatnio edytowany przez Lenny__Valentino2 - 01-10-2008 o 06:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24389 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macio of Harmonia
Profesja: Paladin
Poziom: 26
Skille: 70/70
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Oby tak dalej!!Ja też wystawie jakąś efektywną fotkę!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze
Stan: Usunięty
Imię: Leciu / EK/MS
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
|
![]() @Kórwa
Uposledznie chlopcze to masz wypisane na twarzy na fotce ktora sobie zajebales ze swoja 150kg laska ;-) Wolal bym pisac" ktury, kcem,rze" niz miec takie pole minowe na ryju jak Ty [-: Z ktora fala zawsze lecisz? 3-4? Mozesz sobie uscisnac dlon razem z Garenem ![]() Jak by Ci to powiedziec Korovko, jedna jaskólka wiosny nie czyni, myslisz, ze wyczailes 1 blad ktory zrobilem 1st raz od czasow Stalina, i jestes góra? Mylisz sie. Jesli chodzi o barby w zyciu tam nie expilem. Na twoje nieszczescie jestes dzieckiem UPDEJTA i nie wiesz, gdzie sie expilo zanim zaczeles byc pr0 i i mogles sobie pozwolic na zabawe w tatara na forum bo masz LVL! Bota kupilem okolo 145 lvla~ o czym Rose moze poswiadczyc bo sam mi zalatwial klucz do NG ;-) Wiec sie nabotowalem?!?! Wszystkie lvle ktore wbilem od tego lvla zostaly wyexpione na expowiskach jakimi byly DL'e POI czy Frosty, watpie zeby 140+ kinna dawal rade na NG pociskajac te potworki. Wiec zawsze jak cos napiszesz przepusc to przez swoj MUSK! To by bylo narazie na tyle, Pozdro dla Lonsada i Deziomka =* <3 Link do mojego PB --- > http://s134.photobucket.com/albums/q111/_Leciu_/ @edit Oj chyba sie troszke zakreciles w tym wszystkim ;-) Pisalem, ze botowalem nób charami na serverach PVP! Gdzie dostalem bana na miesiac, po czym dostalem bana za zabijanie ludzi na NON PVP! Wiec gowno wiesz ? Wiesz tyle co Ci na Twoim zajebistym GC napisali czyli wielkie SZAJSE! ![]() Jesli chodzi o apdejt! Update z ze zjebanymi magicznymi trwal chyba 3-4 miechy wiec dlugo sie meczyc nie musiales? Gowno wiesz o Tibii, gdzie sie pukalo ofa z expem 35-40k/h Konczysz temat petardzie bo nie mozesz znalesc juz wiecej haczykow na mnie ![]() Own3d by Leciu vol.3 Ostatnio edytowany przez Lecio - 30-09-2008 o 22:47. Powód: Tibek ! KOCHAM CIE! :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Imię: Sir Kosior de'Knight
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 167
Skille: 94/90
|
![]() Przestancie sie klocic to sensu nie ma...
Dawid-Korova nie zgodze sie z toba dyslektycy robia bledy tego typu ![]() kazdy udaje siebie nie wiadomo kogo ehh...a co do czego to nie wie o co be :S pzdr P.S kazdy trzyma swoje racje a ja trzymam racje wasze haha ![]() Leciu Owni ![]() SS ![]() ![]()
![]() |
#24392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: ZG
Imię: Eternal Knight Marco
Poziom: 333
Skille: 106/103
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24393 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Olsztyn
Imię: Don Miradov
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wilderness
Poziom: 140
Skille: 94
Poziom mag.: 22
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24394 |
Użytkownik Forum
|
![]()
____ Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłeś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu. Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy. Ostatnio edytowany przez Herossik - 01-10-2008 o 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24395 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Bercik from Fire
Profesja: Knight
Świat: Harmonia/Iridia
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
![]() Wychodzi 3469h spędzonym przed Tibią, czyli 5 miechów non-stop. A więc twierdzisz że nie zapomniałeś jak wygląda słońce i jak trawa? Trawa to może wiesz, bo jest w Tibi, ale ze słońcem to już masz chyba problem. Cytuj:
narta, zastanów się co robisz. A jak mi będziesz chciał coś odpisać to sie nie trudź, bo jak mówi słynne powiedzonko "Mi to Lotto" ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#24396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
|
![]() Leciu! Ja Ci kiedys Kur... xD mowilem, ze Cie z lvl wezme ;p Ty miales 80 ja 27 xD teraz ja mam 140 a Ty 0? xD nie ma;< WIEC moja postac moze dalej spac w domQ i sie o*******ac a ja bede gral w Metina2 xD
Ciekawe czy sie domslisz 'kto ja' ;> xPP Pzdr all ;D Pwned owned i jak tam chcecie jeszcze xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Chodzież
Imię: Nisia Aguska
Poziom: 71
|
![]() [IMG]
![]() 18 dni do końca pacc... panowie zmieńcie temat :x tak poza tym, wszystkiego naj z okazji wczorajszego dnia chłopa =]
Złotą nicią miłości otuleni, w zakątkach myśli rozbiegani w pospiechu szukając swych cieni, kochając sie zawsze bez granic. Aniołem mym jesteś, na każdym kroku, zawsze podając mi dłoń swą pomocna, nie dasz mi sie zgubić w ciemności mroku, wśród gwiazd rozświetlających ciemność nocną... Kocham cie misioo :* KcBmFoE ;* Aniołku |
![]() |
![]() |
![]() |
#24398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2008
Imię: Dragoon Elite Knight
Poziom: 50
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() Wczorajszy 52lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Leszno
Imię: Zbyszek of Harmonia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immortal Souls
Poziom: 110
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24400 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Cyklop del bien
Świat: Guardia
Poziom: 83
![]() |
![]() Czy ktoś jest tu ktoś ze starych dobrych wyjadaczy za czasów Tibii 7,4?
Czy ktoś mnie kojarzy z Venore? ? ![]() Ostatnio edytowany przez Zakurvix - 01-10-2008 o 16:40. |
![]() |
![]() |