![]() |
#2441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: krakow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: kola pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: ..:CRAcOVIA:..
Świat: Unitera
Poziom: 47
Skille: 75
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Powracam do gry
![]() Hudinii Odpisz jak bedziesz w tibii osotatnio cie niewiduje... pozniej wkleje loot z gs'ow
OH MAJ GAT DZIZYS KRAJS DŻOŁK HEHE ```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |" Ciagly t reninG w drOdze do ChwalY,| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |_________oooO___CrAcOvIa KrAkÓw_| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sweet Guys
Poziom: 150
|
![]() Nov 13 2007, 19:20:30 CET Died at Level 117 by a mammoth
HUAhuHAUhUAhUAHuHAUhUAhUA ![]() No wiec zobaczylem mamuta i ucieklem do kibla bo sie przestraszylem tak naprawde wracajac z huntu z kennoxem w kopalniach mialem mass kicka biegnac przez novice i mamuty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tak uwazaj bo ktos w to uwierzy
![]() Wybrałeś sie na mamut hunt po jedzonko, jadnak juz na pierwszym potworze zauwazyłeś ze mamuty to potężne zwierzęta, gdy napadlo cię stado pingwinów dowodzone przez mamuta ratowałeś sie ucieczka lecz pingwiny byly szybsze i w mgnieniu oka otoczyły naszego biednego Neusta. Jednak bohaterski wojownik walczyl i niepoddawal sie tym straszliwym, diabelskim bestią. Lecz w wir walki wtoczyl sie potężny mamut, zakrywajacy swą masa całą zlotą obręcz słońca, wtenczas zrozumial.. pingwiny coraz czesciej trafialy w jego juz bardzo zniszczoną zbroje.. rany tryskaly krwia.. mamut kazdym ciosem zadawal potezne rany.. poczuł ze to jego ostatnie sekundy zycia, wiec krzyknal z calych sił SWEEEETTT GAYYYYS.. lecz tu nagle urwal sie głos.. mamut zadal smiertely cios.. Ta zbrodnia nigdy niezostanie wybaczona tym podlym kreaturom.. Nazajutrz armia dowodzona przez najwiekszych wojowników i magów zniszczyla calkowicie wszelkie przejawy istnienia Mamutów.. Lecz niech to bedzie również przestroga dla mlodych.. uwazajcie na co polujecie, bo sami również mozecie byc upolowani.. Ku pamieci naszego najlepszego przyjaciela SG ![]() Ps. dobra troche mnie poniosło ![]() Aha no i ja tez nie lubie offtopów to dam fote ![]() ![]() Dla ciekawskich napisze waste 24bp mf + 6lr
21:02 Morno Gohan [48]: ju ar mastah of poland in mama-krzeslo concact Ostatnio edytowany przez Zbychu burczymucha - 14-11-2007 o 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 175
|
![]() Troche akcji ze wczoraj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wpadł lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAK! Pyci odkryl prawde
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
|
![]() Sry że wbijam po raz kolejny (3 bodajże) na forum... Ale śledzę Only Unitere i rzuca mi się w oczy bardzo mała ilość SSów... Doszedłem jednak do wniosku że SSy Kenn'oxa, Pyciego i Neusta są na tyle dobre że starczy aby tylko oni wrzucali foty... NEW NAME FORUM? : ONLY NEUST, KENN'OX, PYCI...
![]() Coś odemnie... Żeby nie było offtopa... ![]() Next day był hunt na Braindeath. Lags + Exhausted = downgroaded from lvl 95 to 94 ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...erana&page=661 - zapraszam do śledzenia Only Nerana ![]() \Ferax\
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.- 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie 15:30 Ferax Uzra [71]: xD! 15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem 15:38 Wajher [97]: taaaa 15:39 Wajher [97]: hahah 15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d 15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla 15:39 Frost Evill [94]: ... Ostatnio edytowany przez zmycha - 14-11-2007 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Imię: Ariamka of Unitera
Profesja: Elder Druid
Gildia: Chair Kids
Poziom: 190
Poziom mag.: 81
|
![]() siema wszystki i gratz all avd itp
mam zamiar grac na tym swiecie i czy powiedzial by mi ktos po ile u chodzi dsm vampka g arm bohy i rh? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 175
|
![]() @up
Dsm 90k Rh 35-38k Vampka ~25k Bohy 60-65k G Armor niewiem ;] Akurat mam dsm i rh więc msg me jak coś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Imię: Ariamka of Unitera
Profesja: Elder Druid
Poziom: 190
Poziom mag.: 81
|
![]() spoko,wielkie thx kenox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Stop NG, Tibia auto!
Szukam ekipy na Trapowanie potworow na Boterow! Niemam pacc.... pisac w tibii Jestem ONLINE! NICK SHADOW OF UNITERA PALADIN WYMAGANIA 8LVL I PARE MF I IH, UH ![]() ![]() ![]() ![]() LOOT NA POLOWE!
OH MAJ GAT DZIZYS KRAJS DŻOŁK HEHE ```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |" Ciagly t reninG w drOdze do ChwalY,| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |_________oooO___CrAcOvIa KrAkÓw_| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) Ostatnio edytowany przez kolaunitera - 14-11-2007 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
|
![]() Cytuj:
A są jeszcze tacy gracze jak rydz, stefan, mowelux... wrr no, ale to Wy, komentujecie i Wy, oceniacie fotki... ![]() ![]() Pozdrawiam Michalusik __________________________________________________ ________ * - pyci dodaje bardzo rzadko fotki bardzo....
![]() |
![]() |
#2452 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja malo wklejam, bo malo gram, gdyz mam malo czas (mysle nad retired) jak juz by mial byc temat 'o nas' to raczej zalozymy znowu temat gildi I nie zapominajcie naszego kochanego F33r0Xa ![]()
/\ POST ROX Ostatnio edytowany przez Ninus - 14-11-2007 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
OH MAJ GAT DZIZYS KRAJS DŻOŁK HEHE ```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |" Ciagly t reninG w drOdze do ChwalY,| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |_________oooO___CrAcOvIa KrAkÓw_| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) Ostatnio edytowany przez kolaunitera - 14-11-2007 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
|
![]() Feerox przepraszam że Cię pominąłem ale jakoś zapomniałem/Twoje foty nie wpadły mi ostatnio w oko
![]() \Ferax\
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.- 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie 15:30 Ferax Uzra [71]: xD! 15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem 15:38 Wajher [97]: taaaa 15:39 Wajher [97]: hahah 15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d 15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla 15:39 Frost Evill [94]: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Imię: Attyla Shan > Retired
Świat: Unitera rox
Poziom: 72
Skille: ;<
Poziom mag.: ;s
|
![]() AAA Raynex piczko wreszcie sie ruszyłes i jakies sski dałes xD
Gz p.s 14.11.2007 20:33:56 Hacked by Lord of Tibia 25cc w dupe pa @down Po 1 Hijackthis sciag i wrzuc loga na hijackthis.de z tej strony mozesz tez sciagnac ten program Sciag find it przeskanuj jak cos znajdzie usun z tad scaigniesz :http://tibia.pl/strona/download i ad-aware na koniec jak chcesz byc pewien ze nic nie ma http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=82&id=107 http://tibia.org.pl/static/out/artyk...go_uzywac.html tutaj pokazane jak uzywac hijackthis. Polecam find it mi wykryl i usunol lord of tibia ;/ przez ktorego stacilem dosc duzo;/ widac up... Ostatnio edytowany przez Abdalla - 15-11-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam problem zly dzial wiem ale chodzi o postac na tym serv.
Chcialem sciagnac ots. i zrobilem blad. sciagnolem ten plik i niewiem czy to keyleogers bo mi antyvirusy cos wykryly i niewiem czy moge na tibie, wejsc bo niechce byc hakniety.. co mam zrobic??? Help plx Help plx
OH MAJ GAT DZIZYS KRAJS DŻOŁK HEHE ```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |" Ciagly t reninG w drOdze do ChwalY,| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |_________oooO___CrAcOvIa KrAkÓw_| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) Ostatnio edytowany przez kolaunitera - 16-11-2007 o 08:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
skoro antywir wykryl to znaczy ze keylogger ![]() O ile nie jest to lame hack attempt |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Przemyśl
Imię: Magikusowaty/Magik-Owaty
|
![]() tak w ogóle siema wszystkim : ) co do postów up feeruś twoje zdjęcia są super tylko szkoda ze mi wała walnąłeś i lynxowi .. wiesz z czym ale mniejsza w to , tak sobie pomyślałem że zamieszczę coś od siebie
![]() ![]() hmm 2 hero i lot : ) ![]() jakiś śmieszny quest co to ma być ? ;p btw wrl dał ostro popalić ![]() ![]() a na koniec taki mały advenced ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Wieś :D
Imię: Mowe Sniper
Gildia: Mixtape