![]() |
#2442 |
Master Alucard
|
![]() Ban na jakis czas. Przegladne sobie temat i rozdam kilka banow. Zdejme bana z tego tematu, kiedy posprzatam. W tym czasie zakladanie nowych tematow o Danerze bedzie jednoznaczne z checia dostania bana za niestosowanie sie do decyzji moderatora.
Do tych, co nie zasmiecali tego tematu, tylko wklejali zdjecia: Szykujcie nowe foty i zycze cierpliwosci. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Panowie. Pierwsza sprawa: Usunalem (do jasnej cholery) 150+ postow ze spamem, wyzwiskami i klotniami (jakikolwiek post ze zdjeciem byl co 10-20 postow z klotniami). 150 postow z ostatnich ~200, gdzie temat ma ~2500 postow. Wyobrazam sobie co by sie dzialo, gdybym sprawdzal od poczatku. Zarwana noc, kilkadziesiat banow i wielka rozpaczacz kilku userow, ze mod jest surowy. Druga sprawa: Do dyskusji na temat Danery jest TEN temat. Tu sie wkleja zdjecia, a nie dyskutuje (chociaz "dyskusja" w tym przypadku to pojecie wzgledne - niektore osoby wyraznie pokazaly swoje niziny inteligencji). Nie psujcie zabawy z ogladania zdjec innym, zachowujac sie jak, przepraszam za wyrazenie, rozwydrzone gowniarze. Jezeli chcecie sobie porozmawiac, na adekwatnym do waszego poziomu inteligencji temat, to wejdzcie na kanal #bluzgi na ircu albo zalatwiajcie swoje sprawy na PW, GG. Tutaj robicie z siebie tylko zalosnych debili. Trzecia sprawa: Ja rozumiem male offtopy, jakiekolwiek offtopy, komentowanie luzno zwiazane ze zdjeciami... Ale to, co sie tu dzialo, to paranoja! Jeszcze jedna taka akcja i wprowdzimy tu zakaz postowania bez zdjecia. Czwarta sprawa: Dalem kilka banow. Za kretynizm, debilizm, wyzwiska, spam, klotnie. Dobrze by bylo, gdyby te osoby nie wracaly juz na to forum ze swoim niezwykle wysokim poziomem inteligencji i ogłady. Jednak domyslam sie, ze wroca pod innymi imionami. Jesli zauwazycie, ze ktos nowy wydaje sie byc osoba zbanowana, ktora brala udzial w klotniach w tym temacie - raportojcie (przez funkcje raportowania postow, czy do mnie na PW - mi to obojetne). My to sprawdzimy i najwyzej damy bana na ip. Na zawsze. Piata sprawa: Raportujcie posty, w ktorych ktos narusza regulamin lub psuje ten temat. Wy go tworzycie i WY powinniscie o niego dbac. Ja tu tylko sprzatam ![]() Pozdrawiam, Shinjix.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 04-04-2007 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera
Poziom: 100
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() 84 lvl, już było, ale Pan Shinjix usunął
![]() demce z Damu today: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Guest
|
![]() nice teraz mpa i bedzie git . Wrescie ktos zrobil porzadek z tym forum
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Jony Druidka
Profesja: Druid
Gildia: A co was to??^^
|
![]() HEh dziwie sie ze nie dostalem bana od Pana Shinjix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: England
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Esternocleidomastoideo
Poziom: 60+
Skille: ----
Poziom mag.: 59
|
![]() Nice damu and mati..
Ja siedze we wloszech ;s Pozdro dla wszystkich do zobaczenia w niedziele ;p btw.. cafe internet kosztuje 6 euro za godzine omg? ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() @up u mnie w belgi 1,5 euro per hour ;>
Odwiedzi mne ktos 100 metrów do przodu i w prawo od tego gówna na dole do mojego domq Avenue des Celtes 9/5b (koło polskiego sklepu biedronka xD - bez jaj jest taki tam, dorabiam tam czasem ;>) ![]() Ostatnio edytowany przez Vezir - 05-04-2007 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() ![]()
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Telemenel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 106
Poziom mag.: 67
|
![]() Moze sie myle ale to nie jest brama branderburska ? ;d ktora sie znajduje w Berlinie x0a0xa0xa0xa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() Cytuj:
Btw. wiem ,że może jestem jakiś niedorozwinięty emocjonalnie czy cus a co znaczy te xOaOxaOxa ? masz tak często w postach to smiech jakiś czy coś? Posdro edit: Ale wyczes jechałem dziś 4,5 litrowym Camarem z hydraulicznym zawieszeniem (czyli ,że tak podnosić sie może dla nie poinformowanych tak jak w filmach ,że fury skaczą xD) V6 ale ta maszyna ma brzmienie i przytuningowana jeszcze ;> edit2 Hahahah rorciu banik na forum ;p pozdro Peace & respect (niektórym) Ostatnio edytowany przez Vezir - 06-04-2007 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Poziom: 100
Skille: 89/86
|
![]() ![]() EDIT: albo już nic ![]() Ostatnio edytowany przez Pro Mateusz - 06-04-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Guest
|
![]() Ss'a nie ma ale zachowalem to
![]() ![]() slaby ale mi sie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zeus Thorae
|
![]() ![]() Wbijam w reszte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Telemenel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 106
Poziom mag.: 67
|
![]() Drogi Fuxedonie sry ze tak do Ciebie mowie ale najlepiej tego chara pamietam. Dziwie sie ze ty nie wiesz co to znaczy bo ja ten brecht wynioslem wlasnie z Lineage 2 ;] jak u nas br sie smieja uheueheuheueheu itp. tak grecy sie smieja xa0xa0xa0xa0 i jakos weszlo mi to w krew. pozdr
(fajny avatar dwarfki ;D) btw. faktycznie to nie brama branderburska ale podobne ;] @up Gz Zeus. do reszty sie nie wypowiadam szkoda mi nerwow ;d Ostatnio edytowany przez Telemenel - 06-04-2007 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Non Max
Profesja: Sorcerer
Poziom: 57+
Skille: ?/?
Poziom mag.: ?
|
![]() Witam.Dawno mnie nie bylo,poniewaz nie mialem co dodawac a teraz pacc i zaczynamy grac
![]() ![]()