|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2441 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: azura
Poziom: 100
![]() |
![]() Od kiedy zaczalem grac na servie to bylem za chlopakami z Wanted , ale ostatnimi dniami doszedlem do wniosku ze malo kto jest godzien zaufania... porozmawialem w nocy z corsem i wyjasnil mi kilka ciekawych spraw;]] wiec teraz pozostaje bezstronnyxD Chlopaki do boju
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
I to tyle co chcialbym Ci napisac @down Mam wieksze cele w zyciu niz wywalenie Cie z servera, a graj sobie ile chcesz siedz i smrodz sie na tej tibi. Juz mi na tej grze nie zalezy i wprzeciwiestwie do Ciebie mam zycie rlne i zamiast siedziec caly dzien przed kompem wole pojsc sobie meczyka zagrac lub pojsc na piwo. Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 24-08-2006 o 21:11. Powód: odpowiedz |
|
![]() |
![]() |
#2443 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
@Gammbler Odezwal sie wielki fighter LOL! Mistrz szybkiego padania ![]()
Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 24-08-2006 o 21:21. |
|
![]() |
![]() |
#2444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() Nosso Ty sie i tak ograniczasz tylko do forum
![]() Ostatnio edytowany przez Gammbler - 24-08-2006 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#2446 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
|
![]() @Nosso
Ty jak padles od Xhue i Last Variora to pamietam ile czasu sie nie mogles z tym pogodzic o czym swiadczyly twoje posty na forum jak i notka w commencie ze to przez przypadek bo to od niskiego lvla itd. Skoncz juz wreszcie z tym plakaniem. Nosso: nie jestes mistrzem padania ale plakania ![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Clas Seren No co ty!? Ja plakalem? Hehe "ok" @Gammbler Naucz sie edytowac posty baranie, za trudne? Padasz, padasz, padasz co z tego ze sie podnosisz jak Ty grac nie umiesz. Bez bota to bys zginal chyba. Wiem cos o tym bo sluchalem wiele razy waszego Ventrilo. Po Update padaly tylko slowa takie jak "Ale Chujnia bez tego bota, kiedy Drazharm nowego zalatwi" Ty tez takie cos mowiles. I druga sprawa, ja konta nie dziele... a Ty owszem. Nie ograniczam sie wylacznie na forum bo biore udzial w akcjach wiec to Ci chyba nie wyszlo kolego :/
![]() |
![]() |
#2449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
|
![]() ehh szkoda mi ciebie stary, chyba rzeczywiscie masz w rlu 13 lat bo z tego co tu wypisujesz to wlasnie tak sie wydaje
#2450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię: ------------------------
Gildia: ------------------------
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @Blazejfhooj No zgadzam sie z toba,ale ja akurat bezstronny niejestem bo wole DoF, za panowania Wanted jest jednym slowem Chu...o jest ciagle PA i PA...moze jezeli DoF wygra to cos sie zmieni......
Od A do Z od Z do A Ja to JA to Jasne jak Dwa Razy Dwa Ostatnio edytowany przez mechatronik 2 - 24-08-2006 o 23:47. |
|
![]() |
![]() |
#2451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Omg ale mozna sie tu posmiac...xd
#2452 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() @gammbler&nosso
Przestancie juz pieprzyc takie glupoty i pisac kto jest lepszy, kto dzieli konto kto nie. Prawda jest jedna obydwoje nie liczycie sie na polu bitwy(w pojedynczych akcjach mozecie tylko fraga zlapac, albo na lowlvl ), nic wielkiego nie zdzialacie a najwiecej tutaj macie do powiedzenia, nabij 150 lvl jeden albo drugi ,wtedy bedziecie mogli podyskutowac kto goruje -.-. Co do tego deada nosso by xhue to dobrze napsail clas~ plakales wtedy jak dziecko tlumaczac sie ze last byl z nim, zamiast przyznac im wyzszosc(ciul padlem nie mialem szans ja wiem ilu ich bylo)A ty bez sensu sie tlumaczyles, srales w pory po forum. Takie zachowanie nie jest godne dofowca<lol2> BTW.(Nosso) Nie pier*** ze nigdy na bocie nie jechales bo w to ci w zyciu nie uwierze buraku! Ostatnio edytowany przez Chullo - 25-08-2006 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#2453 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Świat: azura
Poziom: 100
![]() |
![]() @Mechatronik2 Ale zauwaz ze jak bylo totalne panowanie Wanted bez wojny to nikt nie mowil o PA !! tzn ze go nie bylo ;> Teraz zaczela sie wojna i "W" potrzebuje siana !! Taka kolej rzeczy ;pp Trzeba sobie z tym umiec poradzic bo ani Gamm~ ani nikt inny nie jest bogiem !! uhy troche sprytu i jest ;]
@Nosso~ Wez przestan pisac swoje "drogocenne" posty tylko zacznij dzialac cos pajacu !! Nabij tak jak powiedzial Chullo 150 lvl i wtedy mow ze ejstes dobry i nie lecisz na bocie ;] |
![]() |
![]() |
#2454 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Jak panowalo wanted to nie bylo PA?? Chyba zartujesz... opowiem ci o pewnym sku...lu, otoz Gammbler jechal kazdego kogo mogl... powiem ci wiecej on nawet ubijal ludzi z gildii allied, przyklady?? Np na pohu dopadl jednego mojego kumpla z NR i lal go do samego venore za to... ze expil na pohu, po czym jak mu uciekl kazal placic... kolejnym przykladem jest kolejny kumpel z gildii allied gdy go zablokowal na dragach magic wallami i zlurowal kolejne dragi... po czym jak ludzie zaczeli pisac do urba to on powiedzial ze to przez "przypadek"... przez przypadek moj kumpel stracil 2 bp uhow |
![]() |
![]() |
#2455 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() @Blazejfhooj Czy ja mowilem ze jestem dobry? Problemy z czytaniem? DO PRZEDSZKOLA!!! I Ty tez nie mow mi nabij 150 i dopiero, tak samo jak powiedzialem wyzej temu frajerowi.. nabij 20 ja juz mam lvl jaki mam i nie chce mi sie expic pas?? Tak samo jak nie gralem na bocie tak samo w zyciu nie zrobilem na kims PA...
Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 25-08-2006 o 11:23. |
|
![]() |
![]() |
#2456 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Chullo - 25-08-2006 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
#2457 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
|
![]() @Nosso
Jednak potwierdzilo sie ze jestes idiota, co potwierdzasz w swoich postach. Jak zwykle slesz ludzi niekumatych do przedszkola itp. Moze ty bys tam choc raz poszedl?Zastanow sie. Co do botow, grasz juz tutaj jak sie orientuje dosyc dlugo i probujesz nam wcisnac kit ze na nikim nie zrobiles PA i nigdy nie uzywales bota. No tak, ty bota nie uzywasz bo unosi ci dofowski honor a tych co go uzywaja uwazasz za idiotow, kretynow itp. Po h** ty walczysz w tej wojnie jak nie chce ci sie expic, moze za chwile powiesz ze w ogole ci sie nic nie chce, chyba ze chcesz zostac bohaterem wojennym chociaz z takim lvlem i profesja to ty h*** mozesz -.-Tylko prosze cie nie placz mi po tym poscie i nie wyzywaj mnie od noobow i dzieci bo to jak narazie najlepiej ci wychodzi - niestety. ![]() Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 25-08-2006 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#2458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
|
![]() sory chlopaki za te open battle
Loyal until the end Ostatnio edytowany przez Raul de Azura - 25-08-2006 o 14:45. |
![]() |
![]() |
#2459 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię: ------------------------
Gildia: ------------------------
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
|
![]() Kto popadal dokladnie???
I co bylo open battle i tak sie chwaliliscie ze niewychodza z pz lockiem a tu widze ze nawet Sandra padla ![]() ![]() ![]() Ludzie ja wam kibicuje jestem po waszej stronie, ale cos ostatnio opadliscie z sil ![]() ![]() Ale teraz Wanted z Dp niewyjdze jak Urbexx ma bana buahauahaua Banished: until Sep 01 2006, 13:53:12 CEST because of excessive unjustified player killing
Od A do Z od Z do A Ja to JA to Jasne jak Dwa Razy Dwa Ostatnio edytowany przez mechatronik 2 - 25-08-2006 o 15:22. |
![]() |