![]() |
#2441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2442 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
oj Ty zbuju nie dobry trza Ci klapsa dać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teraram
Profesja: Elite Knight
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() @wszyscy co pisza o laniu kogokolwiek na rl itp: Jak was czytam to az mi zal pold*pki sciska, ze takie g*wno nam rosnie w kraju. Nic tylko byscie sie nap* w rl, albo tlukli(dla niekumatych - grali bezustannie) w tibie, a w wolnych chwilach pewnie jaracie blanty i chlacie lub lazicie po sklepach i kupujecie najmodniejsze spodnie z krokiem w butach i bluzy z kapturem bo sa 3lo 3lo 520 jarsy trendy jazzy i kazdy ziom musi takie miec... Paldinka, patrzac na twoj sposob wypowiedzi i pe*alski avatar z morda jakiegos dragonbolowego idioty przezywajacego szok elekrtyczny nie wierze ze masz 19 lat, daje ci max 14. Ja w tym poscie nie najezdzam na bb czy cos w tym rodzaju, a paladince sie oberwalo bo zaczal ten porazajaco zalosny temat wyrownywania rachunkow na RL. Poprostu jak czytam takie pier*oly to az mnie cholera bierze i na beltowanie mi sie zbiera, tym bardziej, ze takie glupie szczyle widuje czasem na ulicach... Jacy to oni nie sa 3lo z fajka w reku majac 13 lat, wrzucajac na staruszke, kopiac smietnik na przystanku, albo w grupie okladajac slabszego i np wyrzucajac mu buty na ulice... Oni sie wtedy chyba czuja bogami i uwazaja to za zabawne, pewnie niektorzy z was tez... brawo ;p
"Gdy osiągniesz poziom ostrzeżenia , zostaniesz automatycznie zbanowany na dni" Ostatnio edytowany przez Raszlo - 17-02-2006 o 03:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: b-stok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Spec Master
Profesja: Knight
Poziom: 33
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wreszcie ktos rozsądnie pojechał.. ;]
Brawo Raszlo - dajcie mu banana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Niestety ta są polskie realia..
Raszpla ma racje, sam mam 15 lat i wiem coś o tym, ****a ludzie są w grupie to cfaniaki a na solo to ****a wymiekają. Idźcie się pozabijac, przynajmniej będzie spokój na danubia. # Jeszcze dziwi mnie to szpanerstwo z papierosami, co to za idea zacząć palić w wieku 13 lat. Ostatnio edytowany przez Teleri - 17-02-2006 o 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Olecko
Imię: Lafi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 102
Poziom mag.: 74
|
![]() oj knaakus widze ze masz nawet w swoim miescie lipe.... gratuluje...ale w koncu czego sie nie robi zeby byc COOL w tibii co ? nie ma to jak knaakus !! pan "cotonieja" i "wylizedupehighlvl" hm ?
trova.. to nie my zaczelsimy knaak sam zaczal straszyc co to nie on i co on nam moze zrobic Lafi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Anvisado
Gildia: Next-Generation
Świat: Kyra
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
![]() btw. ogarnijcie sie bo to co gadacie to w niektorych przypadkach przekracza ludzkie pojecie ;] co jest zlego w biciu sie na rl albo paleniu blants :| ? normalna rozrywka
![]() |
![]() |
#2449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() 21:51 You advanced from Level 103 to Level 104.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Raszlo
Word... " joł ****a ****a słucham hemp gru jaram blanty i wszyscy macie w******* na rl!!111111111111111111111111111oneoneoene dopadnie was gangsterski syndykat!!!!!!!!!111111111 bo macie wzyszy lvl ode mnie chamyyyyy!!!!!111111 "
![]() |
#2451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Olsztyn City (Centralne Jaroty)
Imię: Af Nero
Gildia: Agony Scene
Poziom: 76
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gadziu co Paliles?? czy juz tak masz?!
![]() ............ Two little Questions kiedy to sie skonczy sie ma znaczyc klutnia ktura do niczego nie prowadzi Pozazynacie sie nawzajem. Ja sie juz nie bede wypowiadal bo pewnie znuw usunal ta wiadomosc "BEZ KOMENTARZA"...
I am returned , ![]() ![]() Now i win me life ![]() Ostatnio edytowany przez Af_Nero - 17-02-2006 o 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do ciebie panie Raszpla.. nie znasz mnie? nie wiesz co mam na mysli? nie znasz sytuacji jaka zaistaniala? to po co twoj komentarz tu? A Spodnie bluzy itp sa po to aby je kupywac i modnie sie ubierac.. aby jakos wygladac .. jezeli na to nie wpadles ![]() A co do avatoru wstawiam jaki chcem ![]() ![]() "btw. ogarnijcie sie bo to co gadacie to w niektorych przypadkach przekracza ludzkie pojecie ;] co jest zlego w biciu sie na rl albo paleniu blants :| ? normalna rozrywka" Szczera prawda hehe ale wiesz.. trafi sie czasami taki filozof ktory bedzie musial to skomentowac normalka.. narka. Ostatnio edytowany przez Paladinka - 17-02-2006 o 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe zjechalismy troche z tematu...ale jesli juz.Mnie tez dziwi widok 13 latka z sk*** w reku albo innym scierwem...Kazdy powinien rozgraniczyc co komu mozna
![]() Muj Avatar muwi sam za siebie ![]() Mialo byc o tibi,Jest o nalogach hehe ![]()
I am returned , ![]() ![]() Now i win me life ![]() Ostatnio edytowany przez Af_Nero - 17-02-2006 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No Dobra bylo nie ta temat
![]() Ale juz wracam spowrotem na wlasciwy tor... P.S Jestem troche zaja**** to wiesz ![]() ![]()
I am returned , ![]() ![]() Now i win me life ![]() Ostatnio edytowany przez Af_Nero - 17-02-2006 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2457 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Huhu mialo nie byc o nalogach ani nic w tym rodzaju
![]()
I am returned , ![]() ![]() Now i win me life ![]() Ostatnio edytowany przez Af_Nero - 17-02-2006 o 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
![]() @Paladinka:
No teraz mowisz bardziej z sensem, ale tamten post wywolal u mnie wyjatkowo negatywne odczucia, gdyz jego poziom jest moim zdaniem zenujacy, co tez wplynelo na moja (moze niesluszna) ocene wieku. W kazdym razie mnie to i tak nie interesuje, bo w sumie to wiek o niczym nie swiadczy... Chodzilo mi o to bys sie zastawnowil nad tym co napisales (inni poruszajacy tamten temat tez). Przyznaje, ze mnie ponioslo i w nienajlepszy sposob sie wyrazliem, ale jak czytam tego typu bzdury i jednoczesnie widze co sie dzieje na ulicach to mi sie poprostu noz w kieszeni otwiera, a poziom adrenaliny rosnie drastycznie ;p Tibia to tylko(?) gra, a nie powod do okladania kogos na RL, nawet jezeli jest skonczonym bucem ;p Spory mozna tez rozwiazywac w bardziej cywilizowany sposob (w przypadku Knaaka chyba najbardziej zabolalaby go ignorancja, a tak to on sie cieszy ze udalo mu sie kogos sprowokowac) ![]() Aha, jeszcze jedno... ;p Sorki za ten wjazd na avatara, ale jak juz wspomnialem ponioslo mnie, a postaci z dragon balla wyjatkowo nie trawie i nie moglem sie powstrzymac ![]() Wcale nie oczekiwalem ze go zmienisz ![]() No i zeby nie bylo, ze tylko pi*, zamiast dawac zdjecia, to zamieszczam jakis antyk: ![]() ![]() EDIT: Cytuj:
I co, jestes dumny z siebie? Jezeli tak to wspolczuje... Oby tak dalej, a ja juz dzis zycze ci udanych zbiorow zlomu na wysypisku smieci za te parenascie lat ;p
"Gdy osiągniesz poziom ostrzeżenia , zostaniesz automatycznie zbanowany na dni" Ostatnio edytowany przez Raszlo - 17-02-2006 o 13:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Anvisado
Gildia: Next-Generation
Świat: Kyra
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() Af Nero ooo siema ty szmato ty jeszcze raz tu cos napisz to jak cie spotkam na ulicy to zatluke albo w szkole cie dojade ***any pajacu kumasz ?? zamknij lepiej ten przemadrzaly pysk bo nie recze za siebie jests ciota mowie ci jeszcze cos tu napisz w*******e ci RETRy
![]() ![]()
![]() |
#2460 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Chyba rozumiesz o czym mowie.. bo nie jednego taka sytuacja by scisnieniowala ![]() I skonczy ten post o biciu sie ![]() ![]() NArka. Ostatnio edytowany przez Raynold - 19-02-2006 o 01:32. Powód: Nie cytujemy zdjec! |
|
![]() |
![]() |