![]() |
#2461 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
cala reszta 100% + jeszcze dochodzi placenie przy pierwszej lepszej okazji i aktywnosc tylko jak przewaga jest po ich stronie ![]() pozatym powiedzmy sobie szczerze wojny nie da sie wygrac dopoki ng i wszystkie pochodne tego gowna sie nie podziela ;] a zapewne nastapi to niedlugo :>
|
![]() |
#2462 |
Guest
|
![]() kasy nie maja ale mooose samych paymentow przez weekend z 500k zebral
|
![]() |
#2463 |
Guest
|
![]() a iteraz ng na noobach pekuje w veno ^^
|
![]() |
#2464 |
Guest
|
![]() Finer nie bede walczyl z kumplami a mam tam 2 bardzo bliskich ktorym bym nawet passy podal : P
Brevix owiara zabawy w venore, ja myslalem ze game over jest po stronie ng/vicious ale sie mylilem : P |
![]() |
#2465 |
Guest
|
![]() żal mi tej akcji własnie po blessy i aol miałem iśc 280k miałem przy sobie aby że nałożyłem je tam gdzie strzały -.-
|
![]() |
#2466 |
Guest
|
![]() Finer nie bede walczyl z kumplami a mam tam 2 bardzo bliskich ktorym bym nawet passy podal : P
Brevix owiara zabawy w venore, ja myslalem ze game over jest po stronie ng/vicious ale sie mylilem : P Jak bym sie mylil to mnie poprawcie nie jestem fatum. Zastanawia mnie to ze luli skaizo padl od swoich i ze moosedarshade zabil jac-kala moze mi ktos to wytlumaczyc? xd |
![]() |
#2467 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Romas
Owiara to on raczej nie jest ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Collel Tellederluksap
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() Jak dla mnie to początek wojny właśnie , ale moge sie mylic. Za dużo sie tu dzieje... Sodoma i Gomora...
|
![]() |
![]() |
#2469 |
Guest
|
![]() zal w ogole co sie dzis dzieje. nie mniej lepszy hardcore. szkoda brevixa.
|
![]() |
#2470 |
Guest
|
![]() widziałem jeszcze ciało don'dussy w veno killed by mosse
|
![]() |
#2471 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
P.S. Jestem juz prawie jak axio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2472 |
Guest
|
![]() pkerka dalej sie szerzy?
|
![]() |
#2473 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak tak sieka dzisiaj w Venore :< padło troche osób Xeraz,Brevix,Totosh,Mystic Masster,Gader,Don'Dussy---to z tych wyższych lvli jeśli o kimś zapomniałem to sory.
|
![]() |
![]() |
#2474 |
Guest
|
![]() jeszce pkuja czy dali juz spokoj?
|
![]() |
#2476 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
tylko nie wjezdzajcie na mnie ,ze on przynajmniej cos robil ,ja w tym czasie nie gralem na obsidii Cytuj:
Cytuj:
btw. co masz do mojego ava ?
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
|||
![]() |
![]() |
#2477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Team do walki jest i to całkiem niezły.
Co do kasy NG to kasę mają akurat Ci którzy nie chcą walczyć bo jak sami mówią mogą być zabici teraz łatwo przez 5 magow i ich osoba w wojnie nie ma sensu. Myślę że za kilka dni Evo dostanie chara i zaczniemy. Jestem optymistą, muszę się przyznać ale czas pokaże. |
![]() |
![]() |
#2478 |
Guest
|
![]() For better Obsidia ?!?
![]() Ostatnio edytowany przez FoRa1 - 18-12-2007 o 15:55. |
![]() |
#2479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() tak , juz to widze jak azared czy jakis inny swe wole byc podwladnym Archina niz walczyc w wojnie. snij sobie dalej
|
![]() |
![]() |
#2480 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i tu się mój drogi mylisz
Ja nie mam najebane w bani jak ty i nie chcę żadnej władzy. Chce poprostu wywalczyć sobie wolność a nie być nie wiadomo kim. to chyba różnica =] Pozdro |
![]() |