![]() |
#2461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() No zajebista walka 20latek+koledzy vs 14-letni kolo ..GL.
"Jeśli chcesz być kimś, musisz najpierw być sobą". Łukasz ![]() Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie ![]() Ostatnio edytowany przez esdek - 15-03-2007 o 17:15. |
![]() |
|
![]() |
#2462 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() pozdro Ostatnio edytowany przez 0lik - 15-03-2007 o 18:12. |
|
![]() |
![]() |
#2463 |
Guest
|
![]() Chce sie pokazac kumplom z tibii ze moga mu ufac<haha> Za tibie zabije zal.pl
Lecz sie ![]() |
![]() |
#2464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Teraz jeszcze Gandamir ma "wiazd na chate" od Hanasa XDD
16:43 Hanas The Vampire [108]: wiesz ze sie na ciebie szykujemy w rl? Ulanów zaprasza! Dni Ulanowa są 6 czerwca więc możesz odwiedzić najmniejsze miasto w Polsce : ))) PS: takie teksty to chyba tylko dzieci z podstawówki piszą xD
#2465 |
Guest
|
![]() A do mnie nikt niechce przyjechac
![]() |
![]() |
#2466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Ale macie przygody . Zrobcie najlepiej ustawke 10 vs 10 hahahahah
|
![]() |
![]() |
#2467 |
Użytkownik Forum
|
![]() No proste bic mnie chca :|
Zabetonuje sie w piwnicy, zrobie specjalna rure zeby kabel od neta tam wsadzic i druga przez ktora mi beda pokarm wrzucac i bede tam egzystowac do konca wojny. Mama spyta- co jest? A ja na to- nic mamusiu wojna... Ostatnio edytowany przez 0lik - 15-03-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#2468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() hahah dobre;p jeszcze mamie powiedz ze za tibie taką gre ;d
Down Ale Szwedzi tez niech przyjeżdżają ;p było by fajnie. Ale tak na serio to słyszałem wcześniej, że szwed jakiś chce przyjechać do polski najebać kogoś;p
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 15-03-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#2469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Może Open w RL? WiW vs. Polacy z NF
![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() hanas ty leszczu tobie by sie sprzydal wjazd na chate kozaczku -.-
|
![]() |
![]() |
#2471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() No nie ma jak to bitwa w rl przez glupia gre hehe... porazka
|
![]() |
![]() |
#2472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() A propo bicia o „tibie” to musze powiedzieć ze niektórym przydałoby się dostać albo mieć świadomość ze siedzenie i bezkarne wyzywanie innych może się skończyć konsekwencjami na rl. Bo tak naprawdę to tu nie chodzi o to czy to gra czy nie tylko o to czy dana osoba przed monitorem ma szacunek dla innych ludzi tak jak Np., Olik nie ma szacunku dla nikogo uważa się za boga siedząc przed monitorem. Świadomość tego ze za „od*******anie” online groziłaby jakąś kara od razu zmieniłaby jego nastawienie, • bo jak na razie to on jest wielki 14 letni pro, który pisze na forum jak się napije wódki i to jeszcze pisze większe bzdury niż na trzeźwo, pozdro
|
![]() |
![]() |
#2473 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2474 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gra czy też nie, świat online czy real, co to za różnica, jeśli jesteś dobrym człowiekiem z zasadami to nie ważne czy to bitwa w tibi czy piwo w klubie z chłopakami to ty i tak będziesz sobą a jeżeli na rl boisz się zachowywać tak jak zachowujesz się przed monitorem gdzie wiesz ze nie możesz spodziewać się żadnych konsekwencji swoich czynów to jesteś gorzej niż nikim bo „nikt” nie szkodzi nikomu. |
|
![]() |
![]() |
#2475 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skad wiesz ze mam 14 lat? No pewnie co to za roznica ide pograc w Dooma a potem to samo zrobie w rl, wezme z garazu chain saw i bede jechac twardo po zombiakach na ulicy :| Ludzie mi sie dziwia ze wciaz odpowiadam na te ciagle bez sensowne, bez podstawne zarzuty no ale dobra jak cos mowisz o mnie to podaj przyklad, tak czy siak nie lubie jak mnie ktos oczernia tymbardziej bez podstawnie :s Ostatnio edytowany przez 0lik - 15-03-2007 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
#2476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 65
|
![]() Albo ktos tu wydoroslal albo jakis inny? owner pisze posty.. ;o
|
![]() |
![]() |
#2477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olik:
Szkoda czasu tłumaczyć ci wszystkiego, ale wyobraź sobie ze jedną z cech przyciągających ludzi do gier komputerowych jest to ze mogą zrobić cos, czego w normalnym życiu nie mogliby Np., zagrać swoja ulubiona drużyną, zabić kogoś, ukraść samochód, a przy tym siedzieć sobie wygodnie i słuchać Np. muzyki. Wiadomo ze wyjdziesz na ulice i nie pozabijasz ludzi w około dla zabawy, czemu to chyba tłumaczyć nie musze, ale jakieś zasady trzeba sobie obrać i się ich trzymać. Skąd wiem ze masz 14 lat?Nie wiem, proprostu tak palnołem bo tak naprawdę nie ważne ile masz lat ale jak sie zachowujesz ![]() Ostatnio edytowany przez Walle - 15-03-2007 o 22:45. |
![]() |
![]() |
#2478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Walle:
Specjalnie zrobiłeś sobie drugiego użytkowinika tego forum żeby pojechać po oliku :< Ale widzisz on po Tobie nie pojechał bo szkoda mu Ciebie i nie broni się przed tym że piszesz o nim nie prawde.
#2479 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Załózcie nooby osobny temat i tam się kłuccie a nie zaśmiecajcie jedynego tematu z wydarzeniami o kyrze.