![]() |
#2482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() o prosze , to jak wygrasz to nie bedziesz w gildi rzadzacej i dasz sie wyrzucac ludzia ze spawnow ? prosze prosze
|
![]() |
![]() |
#2483 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2484 |
Guest
|
![]() @Pershin
Co do Twojego nicka i avka to Slayer ma racje XD. Flame ON. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Widzisz, drogi mopsie, istnieje cienka granica miedzy wyrazaniem swoich opinii na jakis temat, a obrzucaniem (nawet nie wulgarnym) kogos gownem. Ty ja wlasnie przekroczyles ![]() @edit Co to avatara, to lubie jesc rollmopsy ![]() Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 18-12-2007 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
#2486 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie o to chodzi że nie będzie gildii rządzącej tylko ludzie którzy wygrali wojnę. Nikt mnie nie będzie wyrzucał z respa ale to tylko dlatego bo ja nie będę nikogo wyrzucał.
Taki świat jest zapewne dla ciebie mój drogi Pephy niewyobrażalny więc zapewne tego nie pojmiesz OVER and OUT Sylwek Rolnik |
![]() |
![]() |
#2487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() sylwek : 2617524 msg me
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz widze jak Yunichi czeka na spawn warclockow podczas gdy siedzi tam 80 palladyn z 70 druidem , albo jak hawki gdy nie maja pieniedzy robia runy pod domkiem zamiast pojsc po bohy z ludzi ! a moze turki beda czekac az 50 ms wyjdzie z vdl ? oo jak stworzysz taki serwer to z miejsca CI odpalam mojego chara
|
![]() |
![]() |
#2489 |
Guest
|
![]() Moje zdanie jest takie ze walczyc mozecie i zapewne bedziecie bo nie ma przed Wami przyszlosci na serwie? za duzy payment albo wogole jego brak... jednak sadze ze kto by nie byl w "gildi rzadzacej" nic sie nie zmieni z tymi sprawami ktore podal pephy~ bo taka jest ta gra i kazdy sobie ulatwia ja na swoj sposob a nie dodatkowo utrudnia.
Tak czy siak powodzenia for all ;pp |
![]() |
#2490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Jak się nie podoba, że czasami się dostaje w dupcie to na npvp albo pograć w "Troskliwe Misie" -> cóż taka jest gra, i Sylwek choćbyś się sam dwoił i troił, zawsze znajdzie się taki u Ciebie co PA zrobi. Zresztą jeśli będziecie słabi to tak szybko jak zdobędziecie władze tak szybko ją stracicie
![]()
![]() |
#2491 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli nie będziemy próbować to na pewno nie uda się stworzyć takiego serwera pvp.
|
![]() |
![]() |
#2492 |
Guest
|
![]() aż się tego czytać nie chce
![]() |
![]() |
#2493 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#2494 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozdrow brata ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() Nie no sorry ale takie gadanie, że się wszystko zmieni jest mało wiarygodne... Nie twierdzę, że się nie zmieni, miło by było, bo koncepcja, serwera bez PA itp. jest fajna ale raczej zupelnie nierealna na świecie pvp... Nawet mając najlepsze intencje, nie da się ogarnąć wszystkich... Ludzie są różni a władza przecież szybko uderza do głowy, przynajmniej większości
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko archin bedzie kupowal kase w tibi zeby ludzie pa nie robili to bedzie im placic tydzien bez pa = 300 k . ot co !
idealny server od zaraz! a no i 20 kk na wojne ! zapomnial zem ja ! |
![]() |
![]() |
#2497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() po chuj kase ma kupowac?
nie latwiej wykupic sobie od CiPków jeden server i sobie na nim gierzyc? :|
#2498 |
Guest
|
![]() Co ty nie sprzedaliby nawet, jakby zaplacil naprawde duza sume, przeciez moglby rozwinac swoj server i stac sie konkurencja dla cip softu. A jezeli dysponuje srodkami na rozwoj interesu, i ma glowe na karku to moglby bys naprawde groznym przeciwnikiem dla cipkow
![]() hehe ale pomysl niezly, nie powiem. Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 19-12-2007 o 00:00. |
![]() |
#2499 |
Guest
|
![]() he had a dream. a beautiful dream.
xD |
![]() |
#2500 |
Użytkownik Forum
|
![]() Archin zrob OTs z normalnym expem i stara tibia 7.6 taki normalny server z normalna mapka
![]() ![]() ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |