![]() |
#2482 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2008
|
![]() Poproszę o 2 sygnatury !!!
1 sygnatura chciałbym mieć w szerokości 16 CM wysokości 5 CM z trochę czarnym i trochę jasnym żeby był na środku lub po lewej stronie anioł , bez napisów . 2 sygnaturę chciałbym z jakimś bohaterem z mieczem żeby było ciemne takie wymiary jak w poprzednim sig i chciałbym żeby na górze lub dole był napis "Redakcja MH.PL" . Dziękuje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Guest
|
![]() A ja chce prosić o avatara jaszczuroczłeka tylko jeśli można prosić jakieś fajne zdjęcie tego potworka (wiem że to trochę dziwne) i z napisem u dołu Wardus Sarathi czcionka japońska i taka trochę niewyraźna. Z góry dziękuje.
Ostatnio edytowany przez WarduS - 10-07-2008 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#2484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to proszę tak:
Chodzi mi o te moje "m" po <<<<<<< stronie Chce aby było one w takim samym stylu i kolorze zrobione jak obecny awatarek Ryby. Dodatkowo proszę o avatar dziewczyny z mangi , która ma różowe włosy i z wyglądu przypomina dziecko(proszę nie pytać mnie , dlaczego !) tylko głowa . Pzdr.
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 10-07-2008 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponownie ja ;P
Poprosze o sygnaturke w takim efekcie jak ta w moim opisie. Chcialbym zeby zawiarala napis "Undead Slayer" i zeby miala jakis ladny kolorek w tle... moga sie tam znajdowac rowniez jakies potworki typu ghoul or mummy. Kolor zdajemi sie ze najlepszy bedzie zólty. Thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Oferuję pomoc w robieniu avatarów. Potrzebujesz Pisz PW.
Sygnaturek aktualnie nie robię. W razie jakich kolwiek pytań pisz. ; ))
![]() |
#2487 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Yo!
Prosiłbym o Avatar Rozmiar:100x100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Yo!
Prosiłbym o Avatar Rozmiar:100x100 Tło: Czarne Napis: na czerwono ApHino Pod spodem Oufit Barbariana z Full Addonami ![]() ThX z Góry Sorry za podwójny post ale mój net tak sie zacina sorki Ostatnio edytowany przez Aphino - 14-07-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2491 |
Guest
|
![]() Ja bym prosił avatara z ciemnym tłem najlepiej jakieś czaszki aby na nim były, outfit Barbariana full addon i napis TibiaWorld.PL
|
![]() |
![]() |
#2492 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() Ja bym poprosił o Avatara.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fab54de.html#v Napis "Exored" najlepiej taką czcionką, jaką jest "Gothic3". I jeszcze gimme sygnaturkę. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e9738d778.html Napis "Exored" taką czcionką jak "FlatOut" p.s. w obu przypadkach jak możecie to skasujcie te napisy na dole... z góry wielki te-ha-iks EDIT: no dobra, czcionka może być gotykiem, a jak nie macie, to normlana w paincie.. Ostatnio edytowany przez Exored - 17-07-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Wioska Konoha Gakure
Stan: Niegrający
|
![]() Dzien dobry
Prosilbym o avatara <z jakiegos anime najlepiej z naruto> I zeby gdzies pisalo Piciaz. Z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla piciaza mam tylko to, nie miałem czasu na wybranie innych kadrów, ale jakby te ci się nie spodobały to na jutro zrobię inne.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 16-07-2008 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2008
Lokacja: Sieradz
Stan: Usunięty
Imię: Hakro on Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookstayers Forever
Świat: Azura
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Ja bym chciał avatar:
Czarne tło z białym napisem: Hakro Po lewo Magic light wand, a po prawo Knife. Mniej więcej tak: [Magic light wand ] Hakro [ Knife ] Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Zbanowany
|
![]() Wieklie dzięki Herbi_Oxyna bardzo fajne avatarki
![]() Mógłbyś zrobic jeszcze takie z deidara i sasuke??? Był bym bardzo wdzięczny Ostatnio edytowany przez Piciaz1213 - 17-07-2008 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 17-07-2008 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 |
Zbanowany
|
![]() Suuuuper wielkie dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Jako, że mi się nie chce, a i nie wiem jak to zrobić ... potrzebuję animowanego kaktusa, którego mam w obecnym avku. Chodzi mi o to aby poruszał się on tak jak w oryginale. No i abym mógł go sobie dać jako avatar : ).
![]() Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 17-07-2008 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yyy... nie mozesz dac sobie tego w avatar? ;o
|
![]() |
![]() |