![]() |
#2481 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imie: Malthinae
Nazwisko: Zar'roc - jego imie i nazwisko oznaczają razem "Uwięziony w Nieszczęściu" Specjalna umiejętność własna/broni: Cęściowa przemiana w pająka. Możliwość określenia mocy drugiej osoby samym spojrzeniem. Historia: Malthinae od urodzenia potrafił spojrzeniem określić, czy ktos jest silny czy słaby. On sam zawsze pożądał dużej mocy. Wychował sie jak normalny dzieciak. Był w szkole. Skończył "Liceum"(ew. cos w tym guście. ale miał tyle lat ile by miał po skończeniu liceum.) Kiedy wrócił ze szkoły w całym mieście wybuchł pożar. Rodzice jak rodzice - uratowali jego, nie myslac o sobie. Zginęli. Dzieciak wyruszył na pustynie, gdzie znalazł księgę mocy. Otworzył ją i dostał wybór. Cofnąć czas i uratować swoich rodziców lub żyć dalej, samotnie. Wybrał rodziców. Kiedy to powiedział, zielony promień wystrzelił i chłopak zginął. Na złą stronę przeszedł, ponieważ sądził, że dobro może ograniczyć horyzonty mocy, a zło nie. Charakter: Często się śmieje. Zabijanie nie sprawia mu przyjemności, jednak wykonuje bez gadania to, co mu każą. Out: ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
|
![]() Szukam osób, które chcą występować w moim fake.
To wie co musi dać;p. Historii na razie nie zdradzę bo to jest tajemnica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @Bleachowcy
Maniacy... ![]() @topic Dodałem outfit do zgłoszenia na Exile. @down A co! ![]() //EDIT// Pałką? Nie żartuj, od tego mam szpadel!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 25-04-2008 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Zbanowany
|
![]() @ACowiec
Maniak...; ( @edit Ofcorz ofcorz...tylko mnie nie bij pałką po głowie ;[ Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 25-04-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Up ja też jestem maniak ac ;s także nie przejmuj się alph, nie jesteś sam!
@Żeby nie było offtopa Mynikal zgłaszam się nick Hubkaa a jak outa potrzebujesz to powiedz xd Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 25-04-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Exile
Wybrani: 1. Issyl Utara (Omega Ziom) 2. Sareth (Dark Alphadron) 3. Malthinae (Suhayl) 4. TaTaskers TaTaskers Jeśli do Niedzieli dodasz pozycje chodzące jesteś jako czwarty... Wy Jako Exile będziecie należeć do Exile Lied - to grupa do której należy 36 najpotężniejszych demonów świata... Ostatnio edytowany przez Arashel - 26-04-2008 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() eee... o co chodzi z tymi rekrutacjami??
![]() |
#2488 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tym temacie prowadzone są nabory do ról w tzw. Fake Story, czyli historii tworzonych przez użytkownika na podstawie grafiki Tibijskiej. Stworzony został on, żeby nie spamować po całym dziale.
@down Nie zawsze jest czas na wymyślanie nicków, np. jak się ma naciski od fanów lub kumpli. Poza tym nie każdy ma do tego talent, (na jeden z przykładów właśnie patrzysz) a fake story chce zrobić. Dodatkowo, jeżeli jesteś znany i twój fake będzie (lub jest) dobry, zgłaszają się ludzie z tak zwanej "elity fejkowej", co mocno nobilituje historię i jej autora.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 25-04-2008 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Rekrutacja do Fake
Potrzebuję: -sprzedawcę, -szejka, -kobietę do towarzystwa ![]() -króla Aten, @Down Tamten lepszy.
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 25-04-2008 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2491 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Itachi
Nicki & outy. Czasem jak się samemu nie chce outa zrobić albo musi jakoś zapełnić miejsca, a nie ma outów i nicków to robi rekrutacje. Albo żeby komuś sprawić przyjemność, umieszczając go do swojego FakeStory. I nie, nie dostaje się gaży. Satsyfakcja przedewszystkim. @Offtopic Nowy avek xD
![]() |
#2492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @Itachi
Itachi to taki "prestiż" typu: - o.O! Ku*wa jestem super hiroł! I na dodatek nie w swoim fejku! Jednak ktoś mnie lubi i robi ze mnie wymiatacza! Lub lenistwo typu: - Pie*dole! Nie chce mi sie Fejk robić walne komuś jakiś out jakąś tanią historię o moim hero i niech się cieszy ze ma aktorów do fejku... lub lenistwo innego typu: - Pie*dole! Nie mam pomysła na nick ani out ani character story! Walne rekrutacje... Zaraz się z 20 znajdzie chętnych... Ostatnio edytowany przez Arashel - 25-04-2008 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() @up:
Dokładnie ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
mozna powiedziec że ktoś chce się tam widziec i ja daję takOM szansę a tak poza rekruta Król orków- król dwarfów- Dowódca zabój. - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() @Arashel
Już się zabieram! (100% Done) Powinienem do jutra skonczyć! Gorzej że nie mam zapisanych numerków kolorów i możliwe że kolory będą (Minimalnie) się różnić ale spróbuje to zniwelować jak najlepiej... P.S Dzięki za wybranie ![]() P.S2 Mana'siochu (pozol ze tak bede cię nazywał) po arashu dam ci outa do fake'a twojego! @Edit 40% zrobione robie sobie przerwę @Edit2 MaM! Outfit tylko do użytku Arshela i TaTaskersa <link
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 25-04-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Witam. Jestem nowa na forum. Chce zrobić swój pierwszy fake story pt.
"The Mystic History" Ci, którzy chcą się zgłosić - bez tego co poniżej napisane tego nie zrobią. Ukryty tekst:
Rekrutacja: Imie: Nazwisko: Rasa: Profesja/Taktyka walki: Patron: Ojczyzna: Przykład rekrutacji: Imie: Emma Nazwisko: Douglas Rasa: Człowiek Profesja/Taktyka walki: Rycerz/Miecz jednoręczny Patron: Eric Ojczyzna: Hobgaard. Potrzebuję 15 ochotników z których wybiorę 10 najlepszych. Z góry thx. Ostatnio edytowany przez emma-nelson12 - 26-04-2008 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imie: Mernion
Nazwisko: Thour Rasa: Człowiek Profesja/Taktyka walki: Wojownik / miecz jednoręczny Patron: Rick Ojczyzna: Hobgaard Out nie trzeba ;?
![]() |
![]() |
#2498 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ooo, po obrazkach widzę, że masz ładną sklejkę i do tego dzieczyna w dziale fake'i ^^ A więc trzeba się zgłosić.
Imie: Gargoinus Nazwisko: Shevlon Rasa: Człowiek Profesja/Taktyka walki: Rycerz/ Walka kontaktowa mieczem. Patron: Topaz Ojczyzna: Hobgaard Jeśli potrzeba outfit to napisz, wtedy zrobię.
![]() |
#2499 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() @up i 2up
Trzeba outy z chodzeniem w kazda strone, oraz z orezem i bez oreza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imię: Theyr
Nazwisko: Lerque Rasa: Człowiek Profesja/Styl walki: Rycerz/Walka kontaktowa szerokim mieczem. Patron: Smithie Ojczyzna: Kryształowe Królestwo. (CHRABSTWO, nie CHRAPSTWO!) Outfit, jeśli potrzebny, napisz.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |