![]() |
#2502 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ofc nie padlem ;p Możecie dopisywac kto jest za tym ze UGO gildia to sa zajeb.... nooby . nie zabili mnie qrczak tom mnie gonil z desrta i zamiast zobaczyc czy nie zszedlem pobiegl jak pies za spiderami zeby dobic lvl . |
![]() |
![]() |
#2503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Polska:X
|
![]() @up
ygo ma sile w liczbie - solo albo w 2 osoby raczej nikogo nie zabija, kwestia ile kto ma hp :d, a z tym desertem to raczej Ty gadales jak nob :d, ale gz znajomosci podziemi deserta ![]() Edit. aaa i Bot Is Hot. -.-' Edit2. Łysy gz lvl ale i tak jestem lepszy ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez 2easy4you - 24-03-2008 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Guest
|
![]() bot jest hot ale wiesz xd
|
![]() |
![]() |
#2505 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() No ale... Teraz jak można zauważyć na niemieckich serwerach jest duzo masskicków i ostrych lagów więc.. Mar 24 2008, 23:22:07 CET Died at Level 59 by a demon ale nawet sie nie zmartwilem ![]()
![]() |
#2506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: w Thais ;]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Huga Messy
Profesja: Knight
Gildia: Brak ;(
Świat: Menera
Poziom: 20
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Elo niedawno zaczelam grac na Kyrze i niemam qmpli...Moglby ktos zostac moim friend nie dla ,,Free itens plx'' tylko dla rozpoczecia gry na mainie...Czyli obrona przed PK lub skillowanie na ,,sobie''.Gdyby ktos sie zdecydowal plz piszcie do Neemeziss on Kyra.
![]() Z gory dzieki PS:niepatrzcie na nick ,,Bosslollkowy bo on,czyli moj brat zalozyl konto i przestal grac w tibie a ja przejelam ,,stery'' ![]() ![]()
![]() |
#2508 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem przerwe spowodowaną przez kilka huntów ;P Więc z tego czasu 1 ss mi się zachował reszte brat skasował przez pomyłke ;/ :
![]() ![]() A po powrocie spotkała mnie fajna sytuacja w ankh ;P : ![]() ![]() Było by więcej ale musiałem uważać na własną dupę ![]() ![]() Pozdro, Hodal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja teraz ograniczam sie z tibia, bo pacc sie konczy a tibia bez paca jest nudna;'/ wiec bajbaj kyra ;{
![]() |
#2510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Kalisz
Świat: Kyra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Kooo00zak wracaj ^^
Hodak fajne sytuacje lapiesz ^^
![]() |
#2512 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dinok - 25-03-2008 o 23:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh dzięki staram się
![]() ![]() ![]() Kupiłem se sniper gloves za 4k no i addon ![]() ![]() A potem się nudziłem iiiiii.. : ![]() ..zrobiłem sobie kotki xP Pozdro 4 all, Hodal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Imię: Major Fire Monk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 35
Skille: 86/75
Poziom mag.: 12
|
![]() Przez te pieprzone kicki/lagi grac sie nie da.... Tylko pacca sobie marnuje... Pozdro ziomki fajne fotki btw ;p PUTA MADRE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Użytkownik Forum
|
![]() starsze :
![]() ![]() ![]() poi : ( powah laptopowa rozdzielczosc ) jeszcze w temple padl net XD a potem w pokoju z tp ![]() tu mi sie wpadlo do tp na puminie ktorego jakos przemeczylem xD ![]() ![]() ![]() wep ![]() addonek: (special thanks dla V~) ![]() ![]() no ale itemki trzeba mu oddac xD + lvl + kicki >.> ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 26-03-2008 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odrobiłem 28lv <<huj w dupe focusowi i magikowi :> >>
![]() A tu taka wyvka dla sportu.. ![]() Siedze w Carlin bije mlv i czekam na jakąś ciekawą sytuację ![]() ![]() btw. dam rade zrobić dreamera?? @ up : nieraz mam taki ping i wyższy ;-) ..i kto powiedział, że po pijaku sił nie starczy.. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hodal - 26-03-2008 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Poziom: 65
|
![]() ![]() ![]() Shielding wbity, a przy okazji zniszczylem Votam'owi pulapke z GSow:< ![]() ![]() ![]() ![]() Niesamowity 7 Level Magiczny ![]() ![]() Rozmiar screenow sie zwiekszy, gdyz mi hlvl kazal ;< ![]() Moje pierwsze i zarazem Ostatnie Pirackie Buty ![]() ![]() Po roku odrobilem 60 skill w fishingu~ ![]() I skromny ostatni lvl, specjalnie dla Artisa pokazuje eq :x ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: w Thais ;]
Imię: Huga Messy
Gildia: Brak ;(
Świat: Menera
Poziom: 20
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Ej mam pytanie...jestem na rooku 50% do 8 lvla i mam dylemta...Do jakiego miasta pojsc zeby bylo malo pk i pa i na jaka prfe ;/,chcialam isc na kine ale czy bede mogla sie rozwinac...plz odp