|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#25361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: OKW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Kasseri
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
|
![]()
|
![]() |
#25362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Imię: Sir Kosior de'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 167
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @pal robin
koles masz moze takie cos w domu jak slownik jezyka polskiego albo slownik ortograficzny? sam sie osmieszasz ta pisownia a pozniej chcesz aby sie brali na powanie . Peace P.s mylisz pojecie Szacunek... może mieć wiele znaczeń, w zależności od kontekstu użycia może m.in.: oznaczać: w sensie poważanie, uszanowanie, respekt, atencja, estyma, pokłon ![]()
...::: ~ W pogoni za lepszej jakosci zyciem ~ :::... Ostatnio edytowany przez KosiorQ91 - 06-12-2008 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Soest
Imię: Zlota Wilczyca
Gildia: Four Elements
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2008
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Vice Roye/Throianka
Profesja: Paladin
Gildia: Demonic Nightmares
|
![]() @pal robin
spojrz ile ty grasz ile ja gram , ja gram ze wzgledu na kilku tych prawdziwych a ty aby wbijac levele i byc fajny... i wbijac na respy... Szacunek aa praktycznie gram w weekendy tak to afkuje ! __________________ ...::: ~ W pogoni za lepszej jakosci zyciem ~ :::... ^ Kosior przyznaje Ci racje po 1. po 2 moge potwierdzic ze afkujesz a w weekendy pg ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#25365 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arcillon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 163
Poziom mag.: 78
|
![]() Cytuj:
W ogóle kim Ty jesteś? Wbijasz na forum i myślisz ze każdy Cie polubi o powie ' o to jest on, ten fajny gość' . Soreczki, ale chyba Ci sie nie udało i nie uda więc zamknij się łaskawie i wstawiaj screeny, a nie mało znaczące komentarze których sam pewnie nie rozumiesz. @robin Kup sobie słownik i zacznij sie uczyć bo zeby w jednym zdaniu zrobic 3 błędy to ładnie trzeba miec nawalone w bani. @kosior Ten cytat to chyba z wikipedi ![]() ![]() @kasseri, przygotuj sie ze za jakiśczas [ max tydzień] bedzie ktoś siedział non stop na wrl, i nie dasz mu rady :S @ness Szczała Czaruś ' possssdrufki ' Ostatnio edytowany przez Arkelion_Master - 06-12-2008 o 09:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Kazimierz Dolny
Imię: Hugx Dark Shadow
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
Skille: 102/79+
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Musze coś napisac bo nie wytrzymam XDD
@Pal~~ Stary z choinki sie urwales? ![]() "ja tu nie wiem co robie chcialem poznac fajnom dziewczyne na tibi i sie ozenic ale sie nie udalo to se lvl bije ;p" Jak szukasz laski to proponuje zacząć hmm w szkole (o ile tam chodzisz i nie jest to podstawówka) albo najlepiej w miescie w którym mieszkasz.... Odnośnie twojej ortografii to brak mi slow xD Kup slownik, a jesli zbierasz rl kase na pacc to poszukaj "slownik online" powinno pomóc.. Co do reszty to znajdz sobie inne forum, nie zebym cos mial do ciebie ale z takim slownictwem to nikt nie chce cie tu sluchac ;P dodawaj sobie te fotki jak musisz, ale nie pierdziel(zeby nie przeklinac bo warn ;/) glupot, najlepiej nic nie pisz :X to na tyle bye.. Lvl + loot (dla zainteresowanych) ;X ![]() Pozdro _/ P.S BEZ ZBEDNYCH GLUPICH KOMENTARZY NA TEMAT MOJEJ WYPOWIEDZI... Dziekuje ![]()
![]() |
#25367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Elo all słyszałem, że szykuje się jakiś nowy update ;o ciekawe co w nim spieprzą ale na szczęście ja już nie gram w to od 2 miechów i mam to w dupie :>. Dalej na Harmonii są takie dzieci expa jak kiedyś ?
![]()
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25368 |
Użytkownik Forum
|
![]() @dla zainteresowanych
to fakt ze nie umie pisac ale w tibie juz jestem najlepszy ;p a co do pisowni posprawdzajcie swoje bledy Panie profesor z polaka lol po primo muj tekst byl dla mistrza kosiora i dotyczyl jego odpowiedzi ze ja tylko level bije napisalem nie szukam dziewczyny na tibi ale dostaelm odp. zeby nie szukal dziewicy na tibi bo sie nie kali tak ze kosior bije level dalej;p ile mam lat to proste widac 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz cos odemnie to wy czytajcie wszyskei posty i zrozumicie co ja pisze a do kola ty se znajdz inne forum bo te mi sie podoba poniewaz pelno ty mistrzuw i moge sie duzo nauczyc ;p muhaha pozdrawiam moja mamusie (love) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Ta, lepiej być mistrzem tibii, niż umieć poprawnie pisać. GL irl jol
![]() |
#25370 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
bierz przykład, i ucz się od innych. Pozwól, że nauczę Cię dziś nowych słówek : mÓj kolegÓw mistrzÓw Mam nadzieję,że załozysz sobie zeszyt i będziesz korzystał z naszych nauk. Pozdrawiam, Pan od polskiego ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Arkelion_Master - 06-12-2008 o 11:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25371 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Stary 'jebłem' o glebę i nie wstaje \o/ Panie profesor z polaka huaHUAhauAHuaHUAhuaHU Jesteś moim idolem ! ![]() ss z perspektywy Yoke <3 #down Cytuj:
Mała rada : NIE PAKAZUJ NAM GOWNIAZU ZE DOPIERO WSZEDLES NA FORUM TYLKO OD RAZU Z NIEGO WY*******AJ ; O
wiesz jaki jest Twój problem? Ciebie niema ' Ostatnio edytowany przez neSSonka - 06-12-2008 o 12:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25372 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Arkeriol_master
To chyba ty dzieciaku jestes tu nowy wiesz? ja na tym servie siedze 2lata~ i na forum tez oglondam forum caly czas i od czasu do czasu cos pakaze wiec nie pisz gowniazu ze dopiero wszedlem na forum... a tu z dzisiaj xd ![]() Ostatnio edytowany przez vice125 - 06-12-2008 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Konin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
|
![]() gz ładnie z lvl lecisz przez te 2 latka =x
i naucz się pisać bo robisz się taki przyjebany jak PalRobin czy huj wie jak mu tam =/ nara kołki :* \/ "Fail my Family" "Good Lock Cusin" AhduaHDa ale mam pompe z Ciebie ziomek ale jestes zajebisty miałes 90 pala i 90 kina łooooo lognij lepiej na ten swój 30+lvl i zamkni pizde bo failujesz jak twoja family =/ Aa i żal to mi twojej starej pajacu nara frajerze =/
Yours,OkO Ostatnio edytowany przez YoursOkO - 06-12-2008 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol? ty mysilisz ze jedyna postaC? 90pal mialem 90kina... 52ms....
zal mi Cie |
![]() |
![]() |
![]() |
#25375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
|
![]() A kto to AhduaHDa ? może chodzi Ci , że masz ADHD ? to spoko współczuje x)
i btw. pożyczysz pompę ?
![]() |
![]() |
#25376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Venore
Imię: Rose Daredo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Infinnity
Poziom: 176
Skille: 99
|
![]() Cytuj:
ŁaŁ! Dasz mi autograf ? ja Ci dam za to słownik 'wyrazuff obcyh' ![]() BUŹKA ZJA! =***
Chuj-centralny hydrauliczny uniwerstytet jagielonski ! Kapitan Bomba <3 10:45 Tora Alca [16]: ej trzeba miec pacca zeby isc na venore?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2008
Lokacja: Thais
Imię: Wladek pogromca harmonii
Profesja: Knight
Świat: Harmonia ROX
Poziom: 120
Skille: 99/99
Poziom mag.: 7
|
![]() @Van
very GZ ![]() nowe ss ![]() lvl ;] ![]() i 13 mln expa ![]() ![]() pozdro and gz all ![]()
Knight ROX xD 19:30 Ojciec Dyrektor Polish [30]: mogom borzynac ob knfem sorcery 22:10 Revio Druid [10]: KUPIE PILOTA KTORY WYDUPI PRAD WSZYSTKIM BR NA MINIMUM 2LATA (PLACE CZYM CHCECIE I ILE CHCECIE) 18:37 Black Misterio [12]: masz moze jakoms prace? 18:37 Black Misterio [12]: bo chce zarobic |
![]() |
![]() |
![]() |
#25378 |
Użytkownik forum
Lokacja: Włocławek _/
Imię: Ripus Mali
Profesja: Knight
Poziom: 102
Skille: 85
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25379 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
JA jestem nowy?! ![]() Może przypomnimy sobie jak wyglądasz? Naprawde, nie chce mi sie szukac Cię ileśtam stron wczesniej gdzie chwaliles sie jak wyglądasz. aha i oglONdaj dalej forum pozdrawiam ; * ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Imię: Sir Kosior de'Knight
Poziom: 167
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @Arkelion_Master
Tak to z wikipedii, bo wydawalo mi sie to proste do zrozumienia (niestety nie dla wszystkich), moglem napisac to swoimi slowami ale chlopak nie zrozumialby... trudno Peace... LOVE BART :** @pal~ ten tekst nie dotyczyl mnie tylko twojej hmm glupoty, kilka spraw jest takich ze nie zlapiesz, jestes przykladem rokity mowisz w 5 jezykach w 1 zdaniu , chcesz byc głabem badz twoja sprawa...ale moge ci kupic słównik ; d Pokoj... ![]() P.S SKonczmy temat nie robmy bałaganu SELLING POPULARNY SŁOWNIK JEZYKA POLSKIEGO i SLOWINIK WYRAZOW OBCYCH <cheap>
...::: ~ W pogoni za lepszej jakosci zyciem ~ :::... Ostatnio edytowany przez KosiorQ91 - 06-12-2008 o 13:21. |
![]() |
![]() |