![]() |
#2521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() a Ty nie miales takiego duzego kolca w uchu?
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2522 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Drom, a skad Ty to wiesz?
![]() Slythia, w szczecinie, wiec raczej nie spotkasz ![]() Nosferatu, byl ale mnie w*****al wiec sie pozbylem.
![]() |
#2523 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
@Edit: @down: Moich zdjęć masz w piździet i jak będziesz chcoaiła to będziesz mogła dorobić ich kolejne tyle. Ale na Wielbłądzi ołtarz w naszym domu to ja się zgodzić nie mogę! Siedzę na forum, widzę Welbłąda, ok. Wchodzę na IRC'a. Tam o Wielbłądzie. Ale Wielbłąda w domu nie zniosę! Ileż to człowieka nerwów fanaberie kobiety potrafią kosztować... @down: Eh, no dobra... Czemu ja jestem taki Tobie uległy? Tylko będziesz musiała mi to ładnie wynagrodzić. ; ] @down: Żadna nowa, żadna nowa... Po prostu nie zdzierżę ołtarza Wielbłąda. Przeca już się zapowiedział, ze na ślubie mordę moczył będzie to uwierz, że bedziesz miała go dosyć na długo. ; P Ostatnio edytowany przez Glamri - 06-06-2007 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Blondynka
|
![]() @Gewof
Czyli oboje przezyjemy ;P. Bo tam sie raczej nie wybieram. @Glamri To tez daj zdjatko, bede miala dwa ^^. @up No nie przesadzaj... Jeden oltarzyk tak ci przeszkadza? A w co ja mam rzucac? Za prezydenta mnie niedlugo zamkna... Chcesz sie mnie pozbyc, tak? Ktora jest ta twoja nowa?? Mam sie wyprowadzic? I jakie problemy z tymi facetami... @up.. Ale do tego czasu moge sie pobawic?? Prosze ![]()
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 05-06-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() A jak na ołtarzyk to proszę bardzo
![]() Glamri: Nic tak nie pcha kobiety w ręce drugiego faceta jak zazdrość ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Drom, będziesz miał co prać w rzece.
>down Czy Wy musicie zadawać tyle pytań? Ostatnio edytowany przez Bastash - 06-06-2007 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() Poza tym.. Takie zdjecie dales? Bys sie wstydzil ;P. Nawet w ps cie nie umyje. Tak wogole to wole jednak Glamriego ![]() ![]()
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 06-06-2007 o 00:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Kasa z pacc wędruje prosto na utrzymanie strony. Admin nie mógłby wydać tych pieniędzy w inny, nikczemny sposób, jednocześnie ogłaszając, ile to konkursy kosztują. BTW ile za quada wydałeś? ;p @Bastash, Na gg codziennie tekst "twoja stara nie pierze w rzece" pada hmm... jakieś 200 razy na godzinę. Lepiej odwiedziłbyś Kolumbię, a potem Hiszpanię żeby poczuć różnicę - już Ty wiesz o co chodzi ;p @down, Jak chce sensownie wydać kasę to niech mi zasponsoruje licencję instruktora lekkich-tłokowych i niech kupi se samolot, na którym latać ja go nauczę, za kwotę x-y, dla: x - opłata za kurs, y - koszt szkolenia na licencję instruktora Na początek polecam samolot lekki Dromader, http://kssit.pollub.pl/1images/droma...C-597BBF13.jpg Ostatnio edytowany przez Korektor - 06-06-2007 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2531 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
No wiec zeby kasa sie nie kisila na jakiejs marnej lokacie to lepiej ja wydac, tak trzymaj drom! ![]()
![]() |
![]() |
#2532 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Twoja stara nie pierze w rzece dziwko ; > Poza tym nie tym tonem i jak ja mówię, że Hiszpanka to Hiszpanka. Koniec dyskusji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Ale lądować to Ty go nie nauczysz ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Zbanowany
|
![]() @up,
A jednak, czyli zbieraj na samolot + 100k na moją licencję i kurs ;p To chyba nie taki duży problem dla osoby żyjącej z resztek kasy pozostawionej przez konkursy. Konkursy bywają takie okrutne :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
Korek przeciez omalo co nie zginales w wypadku lotniczym ;> siedzisz teraz w drewnianym gipsie i myslisz jeszcze o lataniu?
![]() |
#2537 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Cytuj:
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Krzyżak
|
![]() Ja się przeca z nią droczę... ; P A potem jak na tych quadach jeździłeś można Cię było odróżnić od reszty otoczenia? ; P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Zbanowany
|
![]() @Matiii,
A skąd wiesz o czym myślę? o.0 Jakby to napisał Bastash, to rozumiem, czasem prowadzimy ze sobą dialogi rodem z chatu "bez majtek +60" z onetu, ale z Tobą to tylko chyba o tej Twojej wpadce w Destination, nie? ;p @Drom, Jak Ci się podoba pomysł z kupnem Dromadera? Podobno fajny samolocik, trochę przypomina Sztukasa w środku. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() @Drom
Quady sa fajne, ale grzybobranie jest lepsze ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 06-06-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |