|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() @up:
Nie musisz brać go do fake jak nie chcesz... Ja Ci nic nie narzucam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Muszkiet szybko sie zrobi
![]() @up mowilem, ze jak ktos daj outfity to dla wszystkich a jezeli nie to pisze.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 24-04-2007 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Luz
![]() a i kto mi zrobi fajne guny na podstawie : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Tibia.pl Support
|
![]() Tak ale żeby pasował do tego szlachcica z 4 stron i jeszcze 1 pozycja:
Mamy tu takie okno a to czerwone to wystający muszkiet ![]() Rozumiesz? na pewno @Sir Speed Jakim programem to robisz? Bo chciałbym się już usamodzielnić ;] THX Bardzo dobry. PAINT!? niemożliwe ;]
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 24-04-2007 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Darkss:
KAŻDY MOŻE UŻYWAĆ WSZYSTKICH MOICH OUTFIÓW!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i mowisz i masz...
Muszkiet sredni, ale wydaje sie, ze bedzie ok! ![]() @Thor of heaven Niestety robie w ..... Paint @Zeberek Moze byc taki zolniezyk? ( moj outfit do snipera, ale moze byc do innych zolniezy tez) ![]() PS.Speed znaczy ja?
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 24-04-2007 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobi mi ktoś białego tygrysa????
Wersje sama biała i wersje biała z czarnymi pasami tymi na plecach Proszeeeeeeeeeeeeeee
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 25-04-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Guest
|
![]() Znalazłem go na pewnej stronce
![]() ![]() Sry ze tylko z jednej strony ;/ i jeszcze chciałem dodac spoko fire golema (mi sie bardzo podoba ,nie wiem jak wam) ![]() Moze sie spodoba ![]() Ostatnio edytowany przez _MaRcIn_28_ - 25-04-2007 o 16:05. |
![]() |
![]() |
#2531 |
Guest
|
![]() np
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zeberek sorry za osowe juz robie...
Lekture musialem czytac x/ ... @Zeberek ![]() bronie @edit Potrzebuje jakeiś dobre prgramy do fake jeżeli ktos ma to niech da (chce zrobic fake, ale w paint za dlugo x/ )
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 26-04-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up duzo tego
jutro dzisiaj musze wypracowanie napisac... a muszkiet i maszynowa juz jest.
![]() |
#2536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
![]() |
![]() Poprosil bym o outfity
1.Knight Pacc + Addon 1 (miecz z tylu) 2.Knight Pacc z mieczem w ręku (ten sam color co up) 3.Palladyn Facc z bow'em w ręku 4.Palladyn Facc z bow'em tak wiecie ze jak by na strazy taki pionowo ;] 5.Elf ZŁOTA ZBROJA ! Włosy byle jakie z bow'ami , mieczami itp Zrobcie Kilka typow all w zlotej zbroi pozmieniajcie kolor wlosow tylko Zrobicie ich z 6 -7 z mieczem 3-4 z bowami 1 z ruszczka 6.Knight Pacc z piką w ręku 7.Orki tak jak elfy czyli wszystko kolory zostawiamy tylko dołaczacie miecze , crossbowy , i ruszczki 8.Cyklopy to co up czyli z mieczami , bowami , ruszczkami ![]() To all z góry dziękuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
Tibia.pl Support
|
![]() Cytuj:
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2x up:
To mają być takie same miecze czy inne do każdego elfa?? @Thor of heaven Chyba chciałeś Converter: http://rapidshare.com/files/28149485/Conveter***** @Edit: Narazie bez mieczy... Nich ktoś inny to dokończy: ![]() @Edit2: Na necie takie cyclopy znalazłem: 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 27-04-2007 o 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
![]() |
![]() @Up
O.0 NICE O TO CHODZILO XD zrob jeszcze z boku jak idą te elfy ![]() P.S Takie same miecze ![]() @Up up Jaki kolwiek tylko zeby mial taki sam kolor ten z mieczem w rece ![]() Najlepiej cos z odcienia zielonego ![]() Ostatnio edytowany przez Spaniel - 27-04-2007 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Wystarczy w Paincie obrócić i będzie ![]() @Edit: Zrobiłem z mieczami: ![]() Z łukami zaraz zrobię... @Edit2: ![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 27-04-2007 o 16:19. |
![]() |
![]() |