![]() |
#2522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stone'Bezel
Profesja: Knight
Gildia: Jestem wolnym Łowcą Smoków XD
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 36/36
Poziom mag.: 2
|
![]() a tu daje mojego 1 gsa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() ![]() jak to mowia ![]() ![]() :*~~ -> ta osoba wie do kogo ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ne'roox
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 320
Poziom mag.: 89
|
![]() :* moze do mnie hiehie
Gratz Kenie
Red Bull Ostatnio edytowany przez Nerox - 08-11-2005 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Witam i zarazem żegnam. Kończe z Tibią przynajmniej do pojawienia sie nowych serwerów. Ogólnie gra mi sie zlekka znudziła, ale też niemam czasu grać za bardzo, za dużo obowiązków, teraz jeszcze do pracy ide wiec czasu bedzie praktycznie zero niestety. Chciałem podziekować znajomym za wspólną gre, za to, że Was poznałem. Szczególne podziekowania należą sie dla:
- Reiko~ - Xend Baris - Mistrzu Wojcik - Immek~ - Perela - Ponur - Całej gildii Spektrum~ Dzieki również dla wszystkich niewymienionych, bo za dużo Was ![]() ![]() Wasz Dark Grue/Danig PS. Czasem sie tu bede pojawiać ofkoz, ciężko z tym zerwać tak odrazu ![]() ![]() PS2. Mam nadzieje że nie pomieszałem czegoś xD PS3. To taka konsola ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idiota ;- D
I tak wrócisz , ja Ci to mowie Roni Rozrabiaka ;p To chwilowe , tez przez to przechodzilem na okresie kolo 36 lvl'u ![]() Your's Roni.
![]() |
#2527 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Kenuy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Mlody Wariorr
Profesja: Elite Knight
Gildia: Megiddo
Poziom: 173
Skille: 93/89
Poziom mag.: 9
|
![]() A Tu pragne wam przedstawić wyprawe 4 śmiałków któży pragneli poskromić dzikie 3 głowe bestie
![]() Ogólnie to Gz Chłopaki ale faktu iż to nie ja bloczyłem wam nigdy nie wybacze ![]() Pawqe sey: Thx chłopaki kiedy Next hunt?? Mlody Wariorr sey: ale to już ze mna ![]() hrhr Pozdro ziomki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
|
![]() 21:41 You advanced in shielding. 68/68 na 25 ;] SPOKO FOTKI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Stan: Niegrający
Imię: Slodziutka Tigerka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tormentors
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Gratz Kenuś:* ciekawe dla kogo to ten słodki buziaczek
![]() ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Użytkownik Forum
|
![]() GratzOOr Thristen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: top secret :<
Gildia: top secret
Świat: Hiberna
Poziom: 60?
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 6?
|
![]() Gratsss ;d
ja w piątek lece na dle albo na poh znowu ;d(jak kary nie będe miał ;d) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Imię: Xardosan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Memento Mori
Poziom: 63
Skille: 21\25
Poziom mag.: 59
|
![]() potrzebuje malej pomocy... wiem ze jestem po***any jak malo kto ale dobra... jeden szwedzki ch** o**** mnie z b robe... potrzebuje malej pomocy w przyblokowaniu go (najlepiej w jakims fajnym miejscu) i zmuszeniu go do oddania mi b robe... jego nick to Elwyreamox, mowi ze sprzedaje domek na darashii ale za itemy i zeby dac mu a sprzeda za 0gp (no i czynsz), oczywisice zgodzilem sie jak najwiekszy noob i mu dalem (za kazde "ale z ciebie noob" dziekuje bardzo ale to wiem ;<) oczywisice po o**** mnie nie skonczyl i okrada teraz innych, wiec NIE KUPYWAC OD NIEGO DOMKU MIMO ZE TANIO...
fotke tez tylko na photobucket wrzuce... edit: >.> czemu mnie ten adv nie cieszy? ![]()
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Bullshit. Ostatnio edytowany przez Memento Mori - 09-11-2005 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: 10 cm od monitora:D
Imię: Makurb
Poziom: 11
Skille: 40/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @Up
;/ Naprawde mi smutno....Wiemjak ciezko uzbierac na b-robe..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yooniorek
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Oto moj advanced w distance fighting :
![]() Od razu wyjasniam (bo z tego powodu wiekszosc ma mnie za nooba)... skillowanie na cyckach spearami po updacie wyszlo z mody poniewaz nie jest to oplacalne... wiec dlaczego to robie ? Wyjasnienie : ![]() Niestety z takimi pingami ciezko wybrac sie chociazby na cyce... (expic) Pozdroo
![]() Ostatnio edytowany przez Yooniorek - 09-11-2005 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Sz-n
Gildia: Infernal Dynasty
Świat: Inferna
|
![]() Wiem, że nie jest to coś wielkiego ale chciałbym byście zobaczyli... że istnieję? <
![]() Gram od dwóch tygodni na celeście... Tydzień temu: ![]() Wczoraj: ![]() I dziś dwa advance: ![]() ![]() Obecnie jest 6% do lvl ale już dziś sobie nie pogram;p Nie expię szybko przez brata, mianowicie okupuje on lepszy komputer gdzie jest bezlagowy net a ja na swoim mam tylko proxy:/ |
![]() |
![]() |